Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw in de verkoop bij Tim de Rouw: Zeer ruim en luxe afgewerkt driekamer appartement gelegen pal in het bruisende centrum van Eindhoven o.a. met parkeerplaats en vijftal dubbele openslaande deuren met uitstap naar Franse balkons!

Luxe driekamer appartement op de tweede verdieping met parkeerplaats gelegen midden in het gezellige stadscentrum van Eindhoven nabij het Philips Museum. Kosten noch moeite zijn gespaard in de afwerking van dit ruime appartement met onder andere vloerverwarming, luxe badkamer met inloopdouche en ligbad, keuken met kookeiland en ruime living.

***Luxury three-room apartment on the second floor with parking space located in the middle of the pleasant city center of Eindhoven near the Philips Museum. No expense has been spared in the finishing of this spacious apartment with underfloor heating, luxury bathroom with walk-in shower and bathtub, kitchen with cooking island and spacious living room.***

WAT OPVALT AAN HET APPARTEMENT - Geheel instap klaar; - Met parkeerplaats in Q-park "De Admirant"; - Fietsenberging met 2 tal eigen plaatsen; - Voorzien van vloerverwarming; - Energielabel A.

VRAAGPRIJS: € 550.000,-- AANVAARDING: In overleg (4-6 maanden)

ENTREE APPARTEMENTENCOMPLEX EN PARKEERPLAATS De entree van het appartementencomplex bevindt zich in een karakteristiek gebouw tussen de Nieuwe Emmasingel en het Maximahof, naast het Philips Museum. Bellentableau met brievenbussen, ontvangsthal met centrale fietsenberging en lift naar het op de tweede verdieping gelegen appartement. Het appartement maakt deel uit van 28 luxe stadsappartementen "Rond de Admirant". Er is een vrije overdekte parkeerplaats aanwezig in Q-park "Centrum de Admirant" op ca. 100 meter van het appartement.

INDELING VAN HET APPARTEMENT Het gehele appartement is volledig voorzien van een antraciete Mosa tegelvloer met vloerverwarming. Het plafond is geheel gestuct en meerdere ruimtes zijn voorzien van een deels verlaagd plafond met inbouwspots en dimmers, alle wanden zijn afgewerkt met sierpleister. Tevens is het gehele appartement voorzien van houten deuren en kozijnwerk met luxe deurbeslag.

HAL/ ENTREE Entree met meterkast (11 groepen, kookgroep, hoofschakeling en aardlekschakelaars, alarmsysteem), toegang tot een tweetal slaapkamers, wasruimte, luxe geheel betegelde toiletruimte met softclosing wandcloset en fonteintje (Villeroy en Boch), toegangsdeur naar badkamer en naar de woonkamer. In de hal hangt een platte LG airconditioning-unit.

WOONKAMER Zeer ruime living (ca. 50m2) met open keuken, vijftal dubbele openslaande deuren met uitstap naar "Franse balkons". Hierdoor heb je naast een prettige lichtinval ook het "buiten" gevoel zodra alle deuren zijn geopend. Op een aantal plaatsen is het plafond verlaagd en voorzien van inbouwspots. Naast de zithoek is er voldoende ruimte voor een grote eethoek.

KEUKEN Luxe keuken met inbouwapparatuur bestaande uit een hoge wand en een kookeiland. De inbouwapparatuur van het merk Miele bestaat uit een stoomoven, combi oven-magnetron, inbouwkoelkast, ingebouwde vriezer, vaatwasser, vierpits inductiekookplaat, koffiezetmachine en Atag afzuigkap met motorische afgestemde ondersteuning op de mechanische ventilatie-unit. Het kook- en spoeleiland is voorzien van een composiet keukenblad met ingebouwd stopcontact, RVS spoelbak, een eenhendelmengkraan van het merk Franke en een ingebouwde zeepdispenser.

BADKAMER Hoogwaardig afwerkte badkamer met duo ligbad, inloopdouche met regendouchekop en handdouche, dubbele wastafel met meubel, verwarmde en verlichte spiegel, designradiator en softclosing urinoir. De badkamer is geheel betegeld in lichte kleurstelling met extra grote Mosa wandtegels.

SLAAPKAMERS Slaapkamer 1 (ca. 17m2); "Master" slaapkamer aan de galerijzijde met naregeling voor de vloerverwarming, een tv-aansluiting (CAI) en een draai-kiep raam. Slaapkamer 2 (ca. 14m2); Tweede slaapkamer tevens aan de galerijzijde deels voorzien van inbouwspots. Ook in deze ruimte is er een naregeling voor de vloerverwarming, een tv-aansuiting (CAI) alsmede een draai-kiep raam.

WASRUIMTE/ BERGING Wasruimte met was- en droogaanluitingen, warmte-terugwin-installatie (WTW), mechanische ventilatie-unit, verdeler voor de stadsverwarming en de vloerverwarming.

LIGGING EN LOCATIE Ligging in hartje Eindhoven naast het Philips museum aan de Nieuwe Emmasingel. Vanuit het appartement sta je o.a. binnen enkele minuten op de Markt van Eindhoven, het centraal station, de Kleine Berg, Dommelstraat.

BIJZONDERHEDEN - Betreft luxe driekamer appartement in het centrum van Eindhoven; - Geheel voorzien van tegelvloer vloerverwarming, instap klaar en luxe afwerking met hoogwaardige materialen; - Sierpleister wandafwerking en stucwerk plafonds; - Vijftal dubbele openslaande deuren met "Franse balkons"; - Vrije parkeerplaats in parkeergarage "Q-Park Centrum de Admirant" (jaarbijdrage € 400,76); - VVE-bijdrage per maand € 219,20; - Verwarming middels stadsverwarming; - Bouwjaar appartementen 2008; - In de directe omgeving zijn nog extra parkeerplaatsen te huur (informatie via uw makelaar); - Uw contactpersoon: Tim de Rouw.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 362

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 362

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA