Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de verkoop bij Tim de Rouw: Driekamerappartement met balkon gelegen op sublieme woonlocatie midden in het bruisende centrum van Eindhoven aan de Nieuwe Emmasingel (hoek Vrijstraat)!

WAT OPVALT AAN HET APPARTEMENT: - Bouwjaar 2008, geheel goed geïsoleerd (energielabel A); - Geheel voorzien van een fraaie parketvloer met vloerverwarming; - Subliem gelegen aan de Nieuwe Emmasingel met vrij zicht over de Vrijstraat; - Mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats kort nabij het appartement; - Aanvaarding op korte termijn mogelijk.

ENTREE APPARTEMENTENCOMPLEX EN MOGELIJKHEID TOT HET HUREN VAN EEN PARKEERPLAATS De entree van het appartementencomplex bevindt zich in een karakteristiek gebouw tussen de Nieuwe Emmasingel en het Maximahof, naast het Philips Museum. Bellentableau met brievenbussen, ontvangsthal met centrale fietsenberging en lift naar het op de tweede verdieping gelegen appartement. Het appartement maakt deel uit van 28 luxe stadsappartementen "Rond de Admirant". Er bestaat de mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats op korte afstand van het appartement.

INDELING VAN HET APPARTEMENT Het appartementen is geheel voorzien van een parketvloer met vloerverwarming. De hoge plafonds en sublieme ligging maken dit appartement uniek in zijn soort. Koper heeft voldoende mogelijkheden tot modernisering van het appartement. In de vraagprijsstelling is hiermee rekening gehouden.

HAL/ENTREE Entree met meterkast, garderobe nis, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, doorloop naar de woonkamer.

WOONKAMER/ KEUKEN Zeer ruime living met voldoende ruimte voor zowel een eet- als een zitgedeelte. De hoge plafonds geven het ultieme "loft" gevoel. Vanuit de woonkamer zorgen grote raampartijen voor een prettige lichtinval. Daarbij heb je vrij uitzicht over de Nieuwe Emmasingel alsmede de Vrijstraat. De keuken staat in halfopen verbinding met de woonkamer. Er bestaat de mogelijkheid om deze geheel bij de woonkamer te betrekken. Achter de keuken tref je nog een praktische berg-/provisiekast.

BUITENRUIMTE Het ruime balkon is gelegen pal aan de woonkamer.

GANG Vanuit de woonkamer loop je door naar de gang. Vanuit deze ruimte heb je toegang tot de badkamer, de technische ruimte (met aansluitingen voor was- en droogvoorzieningen alsmede opstelplaats warmteverdeler) en tweetal slaapkamers.

SLAAPKAMER(S) Slaapkamer 1 (ca. 13m²): Ruime "master" slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning, met sfeervol "Frans" balkon. Vanuit deze ruimte kijk je vrij weg o.a. richting de Catharina Kerk en de Vrijstraat; Slaapkamer 2 (ca. 11m²): Eveneens een ruime tweede slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning.

BADKAMER Ruime badkamer met een dubbele wastafel in meubel, een Sanibroyeur alsmede een douchehoek.

LIGGING EN LOCATIE Ligging in hartje Eindhoven naast het Philips museum aan de Nieuwe Emmasingel. Vanuit het appartement sta je o.a. binnen enkele minuten op de Markt van Eindhoven, het centraal station, de Kleine Berg, Dommelstraat.

BIJZONDERHEDEN - Betreft een driekamer appartement met balkon en centrale fietsenberging gelegen in het centrum van Eindhoven; - Energielabel A; - Geheel voorzien van een parketvloer met vloerverwarming; - Koper dient rekening te houden met kosten voor modernisering, in de prijsstelling is hiermee rekening gehouden; - VVE-bijdrage per maand € 222,67 - Verwarming middels stadsverwarming; - Bouwjaar appartementen 2008; - In de directe omgeving zijn nog extra parkeerplaatsen te huur (informatie via uw makelaar); - Uw contactpersoon: Tim de Rouw.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 361

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 361

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA