Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom in het hart van Eindhoven! Deze charmante jaren '30 woning in het gewilde Vonderkwartier is de perfecte combinatie van klassiek karakter en modern comfort. Ideaal voor gezinnen, koppels en stadsliefhebbers die graag het bruisende leven van de stad omarmen. Geniet van alles wat Eindhoven te bieden heeft, met winkels, restaurants en parken op loopafstand.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING
- Uitgebouwde en keurig onderhouden jaren '30 woning: Met een circa 17 meter diepe achtertuin voorzien van een fraaie begroeide overkapping en stenen berging.
- Begane grond: Sfeervolle woonkamer, royale uitgebouwde leefkeuken met vloerverwarming en bijkeuken. Via openslaande deuren toegang tot de fraai aangelegde, privacy biedende achtertuin.
- Eerste verdieping: Drie fijne slaapkamers en een complete moderne badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en brede wastafel met twee kranen
- Royale tweede verdieping: Met dakkapel, biedt diverse mogelijkheden zoals een slaap-, speel- of werkkamer.
- Uitstekende locatie: Op een steenworp afstand van het centrum van Eindhoven en op loopafstand van "de Bergen", met alle voorzieningen zoals winkels, scholen, kinderopvang, park, restaurants en uitvalswegen binnen handbereik.
- Duurzaamheid en comfort: Energielabel C, nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing en vloerverwarming in de keuken.
- Authentieke jaren ’30 elementen: Terrazzovloer, paneeldeuren, vestibule, plafonds met sierlijsten.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Stap binnen in deze Instapklare woning met 4 slaapkamers en voel de warme sfeer die je meteen omarmt. De authentieke jaren '30 elementen, zoals de prachtige authentieke terrazzovloer en de sierlijke plafondlijsten, behouden de charme van weleer en geven het huis een unieke uitstraling.

De sfeervolle woonkamer met Eikenhouten vloer biedt een heerlijke plek om te ontspannen na een drukke dag in de stad. De Eikenhouten vloer is opnieuw gespannen en geschuurd in 2018. De vloer is voorzien van een Greywash.

Door de grote ramen nagenoeg geheel voorzien van dubbelglas valt er een overvloed aan natuurlijk licht naar binnen, wat zorgt voor een aangename en lichte leefruimte. De royale uitgebouwde leefkeuken met lichtstraat is een droom voor iedere kookliefhebber. Uitgerust met moderne inbouwapparatuur en voorzien van vloerverwarming, wordt koken hier een waar genot. De openslaande deuren naar de tuin brengen het buitenleven naar binnen en maken deze ruimte perfect voor gezellige diners met vrienden en familie.

De achtertuin van ca. 15m diep en ca. 5m breed is een oase van rust en privacy met veel groen. De tuin is volledig gerenoveerd in 2019 en voorzien van  diverse elektriciteit punten  Hier kun je genieten van lange zomeravonden onder de fraaie  begroeide overkapping. De stenen berging van ca. 43m3 is in spouw gebouwd en voorzien van zadeldak. Dit biedt voldoende ruimte voor al je tuinspullen en fietsen.

Het buitenwerk zoals de kozijnen en deuren zijn opnieuw geschilderd in 2023.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie fijne slaapkamers, elk met hun eigen charme en mogelijkheden. De kamers zijn afgewerkt met een originele houten vloer. De complete badkamer welke gerenoveerd is in 2015 is een plek van luxe en ontspanning, met een ligbad, inloopdouche, toilet en een brede wastafel met twee kranen. Hier kom je helemaal tot rust na een lange dag.

De royale tweede verdieping, gerealiseerd in 2016  is voorzien van een dakkapel aan de voorzijde en 4 grote VELUX dakramen aan de achterzijde. Het dak is nageïsoleerd met behoud van sfeer en door de hoogte van de nok vrij te houden ontstaat een flexibele ruimte die naar wens in te richten is. Of je nu een extra slaapkamer, speelkamer of werkkamer nodig hebt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De Cv ketel is weggewerkt in een opmaat gemaakte zolderkast. De ketel heeft een jaarlijkse controle en komt uit 2014.

Gelegen in het gewilde Vonderkwartier, woon je hier op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Eindhoven. "De Bergen" met zijn gezellige straatjes, boetiekjes en restaurants ligt op loopafstand. Ook alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels, scholen, kinderopvang en parken zijn binnen handbereik. Bovendien ben je dankzij de nabijgelegen uitvalswegen snel op weg naar je volgende bestemming.

Deze woning is ook nog eens duurzaam en comfortabel. Met energielabel C, dubbele beglazing en vloerverwarming in de keuken, ben je verzekerd van een prettig binnenklimaat en lagere energiekosten.

Het beste van twee werelden: de karakteristieke elementen van een jaren '30 woning gecombineerd met het comfort van nu. De terrazzovloer, paneeldeuren, vestibule en plafonds met sierlijsten nemen je mee terug in de tijd en geven deze woning een ongekende charme.

BESCHIKBAARHEID
Deze prachtige woning is beschikbaar vanaf januari 2025. Mis deze kans niet om te wonen in een van de meest gewilde buurten van Eindhoven!

HIGHLIGHTS OPGESOMD
Uitgebouwde jaren '30 woning met ca. 15 meter diepe achtertuin en stenen berging. Sfeervolle woonkamer en royale leefkeuken met vloerverwarming. Openslaande deuren naar de privacybiedende tuin. Eerste verdieping met drie slaapkamers en complete badkamer. Royale tweede verdieping met dakkapel. Op steenworp afstand van het centrum en voorzieningen. Energielabel C dubbele beglazing en authentieke jaren '30 elementen.

Prikkel je zintuigen en laat je betoveren door deze unieke kans. Plan vandaag nog je bezichtiging en maak van dit huis jouw nieuwe thuis! Ga nu naar onze website!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 409

Overige

Perceel oppervlakte 155

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 409

Overige

Perceel oppervlakte 155

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij