Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtig gelegen en instapklare tweekapper te koop in Brandevoort! Deze energiezuinige (A+) woning is gelegen aan groenvoorziening en beschikt over een 5-tal slaapkamers, ruime living, vrijstaande garage met vliering en mooi aangelegde tuin. Dat alles op steeworp afstand van winkels, scholen, sportvoorzieningen, NS-station en uitvalswegen.

Indeling. De entree/hal is voorzien van een tegelvloer, gestucte wandafwerking, toiletruimte en meterkast.

De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje.

De living is gelegen aan de voorzijde van de woning en is ruim opgezet met voldoende ruimte voor een zithoek en eethoek. Vanuit de woonkamer heeft men een prachtig uitzicht over het groen aan de voorzijde. De woonkamer beschikt over een houten vloer en gestucte wandafwerking.

De half open verbinding met de ruime keuken aan de achterzijde maakt het een ruimtelijk geheel. De keuken beschikt over een tegelvloer en verder een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, oven, vaatwasser en diverse kasten. Vanuit de keuken is middels openslaande tuindeuren de achtertuin bereikbaar.

1e verdieping. De overloop met laminaatvloer geeft toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer.

Alle 3 de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer, gestucte wandafwerking en genieten allen een zeer aangename lichtinval door de vele raampartijen.

De ouderslaapkamer is tevens voorzien van een inbouwkast.

De badkamer is keurig netjes en beschikt over een ligbad, wandcloset, dubbele wastafel en douchecabine. Tevens beschikt de badkamer over mechanische ventilatie en een raam om natuurlijk te kunnen ventileren.

2e verdieping. Middels een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar.

De overloop is voorzien van een dakraam en laminaatvloer en geeft toegang tot een tweetal slaapkamers en de was/stookruimte. Beide slaapkamers zijn van een mooi formaat, beschikken over een laminaatvloer, een tweetal dakramen en airconditioning.

De wasruimte is voorzien van de aansluiting wasappatuur, opstelling Cv-installatie (2014), WTW-unit en een uitstortgootsteen.

Tuin. De tuin is keurig aangelegd met bestrating, vaste beplanting, een achterom, oprit en eigen vrijstaande garage met vliering.

De garage is in spouw gebouwd en beschikt over elektra, daarnaast is er extra bergruimte door de bergvliering boven de garage.

Bijzonderheden: - Ruime tweekapper gelegen in de gewilde 'Hoeves' van Brandevoort; - Energielabel A; - Een vijftal slaapkamers aanwezig; - 10 stuks zonnepanelen; - Airco aanwezig in de woning; - Buitendeur en ramen zijn in 2024 geschilderd; - Fraaie ligging aan groenvoorziening; - Gelegen nabij alle gewenste voorzieningen zoals, NS-station, uitvalswegen naar Eindhoven, winkels, scholen, gezondheidscentrum en sportvoorzieningen; - Kortom een mooie kans welke u beslist moet zien!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 539

Overige

Perceel oppervlakte 225

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 539

Overige

Perceel oppervlakte 225

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA