Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

**KORTE INLEIDING**
Welkom in Dalem-Noord, waar deze schitterende en duurzame (A+++) gezinswoning jou en je gezin uitnodigt tot comfortabel wonen. Met een royale, uitgebouwde woonkamer, een moderne/luxe keuken, zonnige achtertuin (zuid), 3 slaapkamers, luxe badkamer en riante 2e verdieping, biedt deze woning alles wat je hart begeert. Daarnaast is er een eigen parkeerplaats aanwezig (op het achtergelegen parkeerterrein). Geniet van de rust en het uitzicht over het groene stadsparkje terwijl je kinderen heerlijk buitenspelen. Klaar om je koffers te pakken en de verhuiswagen te reserveren? Dit is dé plek waar jouw gezin zich direct thuis zal voelen!

**HOOFDKENMERKEN**
- **Riante, uitgebouwde woonkamer**: Bijna 40 m² aan leefruimte om te genieten en te ontspannen.
- **Moderne, luxe hoekkeuken**: Stijlvol en greeploos, voorzien van een composiet werkblad en volop inbouwapparatuur.
- **Zonnige achtertuin**: Zuidelijk gelegen met een berging en achterom, ideaal voor lange zomerdagen.
- **Ruime slaapkamers**: Drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping voor het hele gezin.
- **Moderne, luxe badkamer**: Douche, ligbad, badmeubel en wandcloset voor optimaal comfort.
- **Veelzijdige 2e verdieping**: Een royale open ruimte, perfect als vierde slaapkamer of hobbyruimte.
- **Geweldige ligging**: Vrij uitzicht over een groen stadsparkje.
- **Duurzaam wonen**: Energielabel A+++; volledig geïsoleerd, 10 zonnepanelen en voorzien van een grondwater warmtepomp voor verwarming en koeling.
- **Eigen parkeerplaats**: Gelegen aan de achterzijde van de woning, altijd verzekerd van een plek.

**VOLLEDIGE BESCHRIJVING**
Stap binnen in deze prachtige gezinswoning en laat je betoveren door de ruimte, het licht en de moderne afwerking. Zodra je de voordeur opent, valt direct de hoogwaardige PVC-vloer op, die door de gehele begane grond is doorgelegd. Een praktische en stijlvolle basis voor jouw nieuwe thuis.

De uitgebouwde woonkamer van bijna 40 m² biedt volop ruimte voor zowel een comfortabele zithoek als een riante eettafel waar je met vrienden en familie lange avonden kunt doorbrengen. De grote ramen aan de achterzijde zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de zonnige achtertuin, gelegen op het zuiden.

De moderne, luxe hoekkeuken is een droom voor elke kookliefhebber. Het strakke, greeploze design en het composiet werkblad stralen stijl en luxe uit. De keuken is compleet met hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, combi-magnetron en vaatwasmachine. Hier bereid je met gemak de heerlijkste maaltijden terwijl je geniet van het uitzicht op de tuin.

De zonnige achtertuin biedt veel privacy en is perfect voor zomerse barbecues, gezellige borrels of gewoon heerlijk ontspannen met een goed boek. De berging biedt voldoende opbergruimte en de achterom zorgt ervoor dat je gemakkelijk je fietsen kunt stallen of de tuin kunt betreden vanaf de parkeerplaats aan de achterzijde.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kledingkast. De moderne, luxe badkamer is voorzien van een douche, ligbad, badmeubel en wandcloset, waardoor je elke dag kunt genieten van een moment van ontspanning en luxe.

De tweede verdieping is een royale open ruimte die je volledig naar eigen wens kunt inrichten. Denk aan een vierde slaapkamer, een thuiswerkplek, een speelkamer voor de kinderen of een hobbyruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De ligging van deze woning is gewoonweg fantastisch! Vanuit de woonkamer en de tuin geniet je van een vrij uitzicht over een groen stadsparkje. Daarnaast is de woning voorzien van 10 zonnepanelen en een grondwater warmtepomp die zorgt voor zowel verwarming als koeling. Dit maakt de woning niet alleen comfortabel, maar ook zeer duurzaam en energiezuinig.

**AANVULLENDE KENMERKEN**
Met een bouwjaar van 2020 is deze woning recent en geheel volgens de laatste bouwstandaarden opgeleverd. Het energielabel A+++ zorgt ervoor dat je optimaal profiteert van lage energiekosten en een milieuvriendelijke woonomgeving. Het huis is volledig geïsoleerd en voorzien van triple beglazing, wat bijdraagt aan een aangenaam binnenklimaat en minimale geluidsoverlast.

De begane grond is voorzien van een hoogwaardige PVC-vloer, terwijl de verdiepingen zijn afgewerkt met stijlvolle laminaatvloeren. De moderne toiletruimte op de begane grond is uitgerust met een wandcloset en fonteintje, wat zorgt voor een strakke en hygiënische uitstraling.

**HIGHLIGHTS SAMENVATTING**
Deze gezinswoning in Dalem-Noord biedt een royale uitgebouwde woonkamer van bijna 40 m², een luxe, moderne hoekkeuken met alle benodigde inbouwapparatuur, een zonnige achtertuin op het zuiden, drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer. De tweede verdieping is een veelzijdige open ruimte, ideaal als vierde slaapkamer of hobbyruimte. De woning heeft een gunstige ligging met vrij uitzicht over een groen stadsparkje, is voorzien van een grondwater warmtepomp en beschikt over een eigen parkeerplaats aan de achterzijde.

**SOCIAL MEDIA POST**
Nieuw in de verkoop: een prachtige gezinswoning in Dalem-Noord! Deze woning heeft alles wat je zoekt voor jouw jonge gezin: een riante uitgebouwde woonkamer, moderne luxe keuken, zonnige tuin op het zuiden en maar liefst vier slaapkamers! 

Hoogtepunten:
- Royale living van bijna 40 m²
- Luxe, greeploze keuken met alle moderne gemakken
- Zonnige achtertuin met berging en achterom
- Drie ruime slaapkamers en een veelzijdige tweede verdieping
- Vrij uitzicht over groen stadsparkje
- Duurzaam en energiezuinig met grondwater warmtepomp

Mis deze kans niet en plan direct een bezichtiging via onze website! #DalemNoordWonen #Gezinswoning #DuurzaamWonen #ModernWonen #NieuwTeKoop #WoningTeKoop #Woningaanbod #Woningzoeker #ThuisInDalem #WonenInDalemNoord

Laat je verrassen door deze unieke woning en ontdek hoe je hier jouw droomleven kunt realiseren. Klik op de link in bio om meer te zien en direct een bezichtiging in te plannen!

---

Deze woning is de perfecte keuze voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een ruime, moderne en duurzame woning in een kindvriendelijke buurt. Wacht niet langer en ontdek jouw nieuwe thuis in Dalem-Noord!

**Riante, Uitgebouwde Woonkamer**
Stap binnen in de royale, uitgebouwde woonkamer van bijna 40 m² en laat je verrassen door de zee van ruimte en het overvloedige daglicht dat door de grote ramen naar binnen valt. Deze woonkamer biedt voldoende plek voor een ruime zithoek en een gezellige eettafel waar je onvergetelijke momenten met familie en vrienden kunt beleven. De hoogwaardige afwerking en het moderne interieur zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer.

**Moderne Luxe Hoekkeuken**
De keuken is het hart van het huis, en deze moderne, luxe hoekkeuken zal elke kookliefhebber doen watertanden. Het strakke, greeploze design in combinatie met een stijlvol composiet werkblad biedt een harmonieus en functioneel geheel. Voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, combi-magnetron en vaatwasmachine, is deze keuken klaar om jouw culinaire creaties tot leven te brengen.

**Zonnige Achtertuin op het Zuiden**
Geniet van de zon in de prachtig aangelegde achtertuin, perfect gelegen op het zuiden. Deze tuin is de ideale plek voor lange zomeravonden, familiebijeenkomsten en ontspannende momenten met een goed boek. Een handige berging biedt extra opbergruimte voor je tuinmeubelen en gereedschap, terwijl de achterom ervoor zorgt dat je gemakkelijk toegang hebt tot de woning en tuin vanaf de eigen parkeerplaats.

**Drie Ruime Slaapkamers**
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. De slaapkamers zijn perfect voor een groeiend gezin, met genoeg plek voor kinderen om te spelen, te studeren en te dromen. De moderne afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen zorgen voor een rustige en ontspannen sfeer in elke kamer.

**Moderne Luxe Badkamer**
De badkamer is een oase van rust en luxe. Voorzien van een ruime douche, ligbad, een stijlvol badmeubel en een wandcloset, biedt deze badkamer alle comfort die je nodig hebt. De moderne afwerking en de gebruiksvriendelijke indeling zorgen voor een prettige dagelijkse ervaring, waarbij je elke dag kunt genieten van een moment van ontspanning en welzijn.

**Veelzijdige 2e Verdieping**
De tweede verdieping biedt een royale open ruimte die je naar eigen wens kunt inrichten. Of je nu behoefte hebt aan een vierde slaapkamer, een thuiswerkplek, een speelkamer voor de kinderen of een hobbyruimte, deze veelzijdige ruimte biedt alle mogelijkheden. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, waardoor de ruimte altijd aangenaam en uitnodigend aanvoelt.

**Geweldige Ligging**
De woning is prachtig gelegen met vrij uitzicht over een groen stadsparkje. Dit betekent niet alleen een mooie, rustige omgeving, maar ook een veilige plek voor kinderen om te spelen en voor jou om te genieten van wandelingen in de natuur. De nabijheid van het parkje zorgt voor een gevoel van ruimte en vrijheid, iets waar je elke dag weer van zult genieten.

*Duurzaam Wonen**
Deze woning is uitgerust met een grondwater warmtepomp die zorgt voor zowel verwarming als koeling, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur in huis. Dit duurzame systeem draagt -naast de 10 zonnepanelen- bij aan een lagere energierekening en een kleinere ecologische voetafdruk, wat deze woning extra aantrekkelijk maakt voor milieubewuste kopers.

**Eigen Parkeerplaats**
Geen gedoe meer met parkeren, want deze woning beschikt over een eigen parkeerplaats aan de achterzijde van de woning. Dit betekent altijd een plekje voor je auto, en gemak en veiligheid voor jou en je gezin. De eigen parkeerplaats zorgt ervoor dat je altijd zorgeloos en comfortabel thuiskomt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 489

Overige

Perceel oppervlakte 139
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 489

Overige

Perceel oppervlakte 139
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg