Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

GEZIEN DE VELE AANVRAGEN IS BEZICHTIGEN BIJ DEZE WONING NIET MEER MOGELIJK

DUE TO THE MANY VIEWING REQUESTS IT IS NOT POSSIBLE TO MAKE AN APPOINTMENT ANYMORE

Deze tussenwoning met een viertal slaapkamers, diepe tuin en eigen garage heeft veel te bieden! De woning is gelegen nabij alle gewenste voorzieningen zoals scholen, winkels, bossen en sportvoorzieningen en is keurig onderhouden.

Indeling. Voortuin met toegang tot de entree.

Hal voorzien van laminaatvloer, meterkast, kelderkast en toiletruimte. De toiletruimte is deels betegeld en beschikt over een staande toilet.

Vanuit de hal zijn de keuken en woonkamer bereikbaar.

De doorzon woonkamer geniet veel lichtinval door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde en is voorzien van een laminaatvloer, granol gestucte wanden en kunststof kozijnen met HR beglazing.

De leefkeuken welke zich in de aanbouw bevindt is verrassend ruim en beschikt over een 4-pits gaskookplaat, oven, dubbele spoelbak en diverse kasten voor extra bergruimte. De keuken geniet eveneens veel lichtinval en heeft middels een tuindeur toegang tot de achtertuin.

1e verdieping. De overloop met vloerbedekking geeft toegang tot een viertal slaapkamers en de badkamer.

Alle slaapkamers beschikken over praktische inbouwkasten en kunststof kozijnen met HR beglazing.

De badkamer is eenvoudig ingericht met een douche en wastafel.

Bergzolder. Middels een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. Deze ruime zolder is voorzien van de opstelling Cv-installatie.

Tuin. De achtertuin is voorzien van een achterom, bestrating, borders met beplanting en geeft toegang tot een aangebouwde berging en aangebouwde garage. De berging is voorzien van elektra en de garage beschikt over elektra, ramen voor lichtinval en een sectionaaldeur.

Bijzonderheden: - Nagenoeg volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing; - Een viertal slaapkamers aanwezig; - Ruime leefkeuken; - Eigen garage; - Koper dient rekening te houden met enkele moderniseringskosten; - Niet zelfbewoningsclausule van toepassing (verkopers hebben het huis zelf nooit bewoond); - Energielabel C; - Aanvaarding in overleg maar op korte termijn mogelijk; - Gelegen nabij alle gewenste voorzieningen van Mierlo; - Maak snel een afspraak en kom kijken naar deze leuke en ruime woning!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 429

Overige

Perceel oppervlakte 210
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 429

Overige

Perceel oppervlakte 210
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA