Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

HET IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK EEN AFSPRAAK VOOR EEN BEZICHTIGING TE MAKEN AANGEZIEN ALLE KIJKMOMENTEN VOL ZITTEN. Te koop! Deze goed onderhouden en gemoderniseerd tussenwoning is gelegen aan autoluwe straat met vrije ligging aan de achterzijde aan groen/speelvoorziening en beschikt over een viertal slaapkamers, uitbouw achterzijde, moderne en luxe badkamer en complete keuken.

Via de doodlopende, autoluwe straat bereikt men de woning. De voortuin is aangelegd met beplanting en pad naar de overdekte entree van de woning.

De hal is voorzien van een tegelvloer, de toiletruimte, meterkast en bergruimte onder de trap. De toiletruimte is deels betegeld en beschikt over een wandcloset en fonteintje.

Via de hal is de woonkamer bereikbaar. Door de uitbouw aan de achterzijde en zijn open geheel maakt het de woonkamer en zeer aangename en lichte ruimte waar er voldoende ruimte is voor een zithoek, eethoek en zelfs een speelhoek/werkhoek. De woonkamer beschikt eveneens over een antracieten tegelvloer met vloerverwarming en gestuukte wand- en plafondafwerking.

De aanbouw aan de achterzijde beschikt over een lichtkoepel en openslaande tuindeuren naar de overkapping/serre.

De open keuken aan de achterzijde van de woning is geplaatst in een hoekopstelling en beschikt over diverse inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en een combi-oven. Het blad is van graniet en daarmee makkelijk in onderhoud en duurzaam. Vanuit de keuken is eveneens de overkapping/serre bereikbaar.

1e verdieping. De overloop geeft toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 (ouderslaapkamer) is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een laminaatvloer, kunststof draai-kiepramen met rolluiken, vaste horren en dubbele beglazing. Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van een laminaatvloer, houten kozijn met dubbele beglazing rolluik en hor. Slaapkamer 3 is eveneens gelegen aan de achterzijde, voorzien van een laminaatvloer, houten kozijn met dubbele beglazing, rolluik en hor.

De moderne en luxe badkamer is een ware eyecatcher, geheel gemoderniseerd en beschikt over een ligbad met douchewand, thermostaatkraan, brede wastafel met 2 kranen, meubel en spiegelkast, wandcloset en handdoekradiator. De badkamer kan zowel mechanisch als natuurlijk geventileerd worden.

2e verdieping. Middels een vaste trap vanuit de overloop is de 2e verdieping bereikbaar. De overloop geeft toegang tot een wasruimte/stookruimte en slaapkamer 4. De overloop beschikt over een dakkapel met elektrische rolluiken en is daardoor ruim genoeg om een werkplek te creëren.

Slaapkamer 4 is voorzien van een dakkapel met elektrische rolluiken, draai-kiepramen, een dakraam en bergruimte onder de kapschuinte.

Was/stookruimte met de opstelling Cv-installatie (eigendom) en de aansluitingen voor wasmachine en droger. Deze ruimte kan natuurlijk geventileerd worden middels het dakraam.

Tuin. De fraai aangelegde en diepe achtertuin heeft veel te bieden, naast veel ruimte is de tuin voorzien van volwassen beplanting, een aluminium overkapping vast aan de woning met glazen schuifwanden, speeltoestel, vrijstaande overkapping, tuinhuis en achterom. Daarnaast geniet de tuin een prettige privacy door de ligging aan groenplantsoen aan de achterzijde.

Bijzonderheden: - Instapklare tussenwoning aan rustige woonstraat; - Voorzien van 4 slaapkamers; - Luxe gemoderniseerde badkamer (2021); - Begane grond voorzien van vloerverwarming; - Energielabel B; - Diepe, privacy biedende achtertuin; - Vrije ligging achterzijde; - Gelegen op loopafstand van scholen, winkels, bossen en sportvoorzieningen; - Uitgebouwde woonkamer; - In 2022 is de 2e verdieping geheel vernieuwd en geïsoleerd; - Aanvaarding in overleg, korte termijn bespreekbaar; - Kortom, kom snel kijken en laat je overtuigen van alles wat deze woning te bieden heeft!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 437

Overige

Perceel oppervlakte 201

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 437

Overige

Perceel oppervlakte 201

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA