Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Kom snel kijken naar deze goed onderhouden tussenwoning met een viertal slaapkamers, ruime tuin, gelegen aan autovrije straat nabij diverse voorzieningen in het mooie Nuenen.

Indeling. De voortuin geeft toegang tot de entree van de woning.

De hal is voorzien van vinyl vloerbedekking, toiletruimte en meterkast. De toiletruime is deels betegeld, voorzien van staande toilet en fontein.

De Z-vormige woonkamer geniet door de grote raampartijen een aangename lichtinval, vanuit de zithoek heeft men zicht op de autovrije straat aan de voorzijde en vanuit de eethoek heeft men een prettig contact met de achtertuin. De woonkamer is tevens voorzien van een vinyl vloerbedekking en granol wandafwerking. De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof met dubbele beglazing.

De dichte keuken is gelegen aan de achterzijde, is geplaatst in een hoekopstelling en beschikt over een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vrieskast. Vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar.

1e verdieping. De overloop met vloerbedekking geeft toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer.

Alle slaapkamers beschikken over vloerbedekking, wandafwerking met behang en kunststof draai-kiepramen met dubbele beglazing. Een tweetal slaapkamers beschikken over een inbouwkast.

De badkamer is eenvoudig uitgevoerd, deze is voorzien van een douche, vaste wastafel en aansluiting wasapparatuur.

2e verdieping. Middels een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. De overloop is voorzien van vloerbedekking en hier bevindt zich de Cv-installatie (2008). Een vierpans dakraam zorgt voor lichtinval.

Slaapkamer 4 is voorzien van vloerbedekking en een groot dakvenster. Ruim voldoende bergruimte onder de kapschuinte.

Tuin. De achtertuin is verzorgd aangelegd en beschikt over bestrating, borders met (vaste) beplanting, achterom en een ruime stenen berging met elektra.

Bijzonderheden: - Goed onderhouden tussenwoning met een viertal slaapkamers; - Geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing; - Voorzien van dakisolatie; - Voorzien van gevelisolatie; - Energielabel C; - Koper dient rekening te houden met enkele moderniseringskosten; - Aanvaarding in overleg maar op korte termijn mogelijk; - Gelegen op loopafstand van winkelcentrum Kernkwartier, scholen, sportvoorzieningen en diverse uitvalswegen; - Maak snel een afspraak om de woning van binnen te zien en het juiste gevoel te krijgen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 420

Overige

Perceel oppervlakte 167

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 420

Overige

Perceel oppervlakte 167

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA