Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw in de verkoop bij Tim de Rouw: Over de volledige achterzijde uitgebouwde, verduurzaamde en gemoderniseerde tussenwoning, gelegen op gunstige woonlocatie in Nuenen-Zuid!

WAT OPVALT AAN DE WONING: - Voorzien van een luxe Siematic woon-/leefkeuken; - Begane grond 2022 gerenoveerd/ gemoderniseerd; - 11 stuks zonnepanelen (geplaatst in 2022); - Uitbouw over de volledige achterzijde van de woning; - Aan zowel de voor- en achterzijde volop privacy!

VRAAGPRIJS: € 469.500,-- AANVAARDING: In overleg (per 1 september 2024 mogelijk)

INDELING VAN DE WONING Deze leuke woning is gelegen aan een rustige en groenrijke woonstraat pal tegenover groenvoorzieningen. Tevens is de woning aan de achterzijde vrij gelegen. Hierdoor geniet je zowel aan de voor- en achterzijde volop privacy! De woning is nagenoeg geheel afgewerkt met stucwerk plafonds alsmede pleisterwerk wandafwerking. Op de begane grond ligt een fraaie tegelvloer in houtmotief. Op de verdiepingen ligt een nette laminaatvloer.

HAL/ENTREE Entree met tegelvloer, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, meterkast (voorzien van een vernieuwde groepenkast), trapopgang, garderobe nis en doorloop naar de living.

WOONKAMER/ KEUKEN Woonkamer met zowel een eet- en een zitgedeelte. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde is de woning over de volledige breedte uitgebouwd waardoor er een prachtige eetkamer is ontstaan. Halverwege de woonkamer is de luxe Siematic woon-/leefkeuken gesitueerd (2023!). De keuken bestaat uit een hoge kastenwand met kookeiland, geheel voorzien van luxe inbouwapparatuur waaronder een stoomoven, een tweede oven, inbouwkoelkast, vriezer, een Quooker en Bora inductiekookplaat met midden afzuiging. Het composiet werkblad, in marmer motief, is aan de onderzijde voorzien van sfeerverlichting.

EERSTE VERDIEPING Overloop met toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers hebben rolluiken.

SLAAPKAMER(S) Slaapkamer 1 (ca. 14m²): Ruime "master" slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning; Slaapkamer 2 (ca. 12m²): Eveneens een ruime tweede slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning; Slaapkamer 3 (ca. 7m²): Derde slaapkamer, momenteel in gebruik als werkkamer; Slaapkamer 4: De vierde slaapkamer is gelegen op de zolderverdieping. Deze ruimte is voorzien van een zonnescreen.

BADKAMER De geheel betegelde badkamer heeft zowel een ligbad als separate douchehoek. Daarnaast is er een wandcloset, designradiator en een wastafel in meubel aanwezig.

TWEEDE VERDIEPING Bereikbaar middels een vaste trap zolderverdieping bestaande uit een voorzolder en vierde slaapkamer. Voorzolder met opstelplaats t.b.v. de C.V.-ketel (Vaillant bouwjaar 2018), omvormer t.b.v. de zonnepanelen en aansluitingen voor was- en droogvoorzieningen. Vierde slaapkamer met dakkapel en separate bergruimte.

BUITENRUIMTE Voortuin met gevarieerde beplanting. De zonnige achtertuin (gelegen op het zuiden) bestaat uit sierbestrating, een border met beplanting, kunstgras en vaste overkapping aan de woning. Aan de achterzijde ligt de ruime stenen berging. Er is tevens een eigen achterom.

LIGGING EN LOCATIE Deze leuke woning is gelegen aan een rustige en groenrijke woonstraat in Nuenen-Zuid, op loopafstand van het gezellige en sfeervolle centrum van Nuenen nabij vele voorzieningen zoals winkels, scholen, horeca en sportfaciliteiten. Daarbij is de woning gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen o.a. naar Eindhoven, Helmond en Geldrop en de A2, A67 en A50.

BIJZONDERHEDEN - Betreft een over de volledige achterzijde uitgebouwde tussenwoning, reeds gemoderniseerd en met goede isolatievoorzieningen; - Voorzien van 11 stuks zonnepanelen; - Luxe Siematic woon-/leefkeuken (2023) met kookeiland alsmede hoogwaardige inbouwapparatuur; - Deels voorzien van rolluiken en op de tweede verdieping een zonnescreen; - Met veranda/ overkapping - Gunstige ligging ten opzichte van de dorpskern van Nuenen alsmede uitvalswegen naar Eindhoven, Helmond en Geldrop; - Aanvaarding in overleg (medio september); - Uw makelaar: Tim de Rouw

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 479

Overige

Perceel oppervlakte 174

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 479

Overige

Perceel oppervlakte 174

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA