Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING: JONGE GEZINNEN OPGELET!

Welkom in het hart van Refeling, waar deze prachtige, instapklare gezinswoning op je wacht! Dit huis, met zijn energielabel A+ en vijf royale slaapkamers, biedt alles wat een jong gezin zich kan wensen. De zonnige achtertuin, volledig vernieuwd in 2023, nodigt uit voor onvergetelijke zomerdagen. Dankzij de zonnepanelen geniet je van lage energiekosten. Een kans die je niet wilt missen!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING:

Energielabel A+!
Zonnige achtertuin, in 2023 volledig vernieuwd, met keramische tegels, kunstgras en groenvoorziening.
Geïsoleerde overkapping (geplaatst in 2022) voor lange zomeravonden.
Nieuwe schuttingen en ruime berging met elektra.
Instapklaar!
5 slaapkamers!
Complete badkamer met ligbad én douche.
12 zonnepanelen (geplaatst in 2022).

DE VOLLEDIGE BESCHRIJVING: JOUW DROOMHUIS IN REFELING

Stap binnen in deze schitterende gezinswoning en laat je meteen verrassen door de ruimte en het comfort dat het te bieden heeft. Met een energielabel A+ behoort deze woning tot de meest energiezuinige huizen, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

WOONKAMER & KEUKEN

De ruime woonkamer is een oase van licht dankzij de grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De vloer is afgewerkt met hoogwaardige materialen, wat een gevoel van luxe en warmte brengt. Vanuit de woonkamer heb je direct toegang tot de volledig vernieuwde achtertuin.

De open keuken is modern en van alle gemakken voorzien. Met hoogwaardige inbouwapparatuur van topmerken en voldoende werkruimte, is het een droom voor elke kookliefhebber. Of je nu een snelle maaltijd wilt bereiden of een culinair hoogstandje wilt creëren, deze keuken biedt het allemaal.

SLAAPKAMERS & BADKAMER

De woning beschikt over maar liefst vijf slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en opbergmogelijkheden. De kamers zijn perfect voor een groeiend gezin, met voldoende ruimte voor iedereen om zich terug te trekken en te ontspannen.

De complete badkamer is een ware spa-ervaring thuis. Met zowel een ligbad als een aparte douche, biedt deze badkamer de ultieme plek voor ontspanning na een lange dag. De moderne afwerking en luxe details maken het plaatje compleet.

DE TUIN: JOUW PRIVÉ OASE

De zonnige achtertuin is in 2023 volledig vernieuwd en biedt een perfecte mix van keramische tegels, kunstgras en groenvoorziening. Het hoogtepunt van deze tuin is de geïsoleerde overkapping, geplaatst in 2022, waar je heerlijke lange zomeravonden kunt doorbrengen met vrienden en familie. De nieuwe schuttingen zorgen voor de nodige privacy, terwijl de ruime berging met elektra ideaal is voor het opbergen van tuingereedschap of fietsen.

ENERGIEZUINIG WONEN

Met 12 zonnepanelen, geplaatst in 2022, ben je verzekerd van een lage energierekening. Dit, gecombineerd met het energielabel A+, maakt deze woning niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam en toekomstbestendig.

PERCEEL & LOCATIE

Met een woonoppervlakte van 120 vierkante meter en een perceeloppervlakte van 172 vierkante meter, biedt deze woning voldoende ruimte voor een jong gezin. Gelegen in de gewilde buurt Refeling, geniet je van een rustige omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand, waardoor deze locatie ideaal is voor gezinnen met jonge kinderen.


OPROEP TOT ACTIE

Verlies geen tijd en plan vandaag nog een bezichtiging. Deze woning biedt alles wat een jong gezin nodig heeft: ruimte, comfort, en duurzaamheid. Voel de warmte van de zonnige tuin, hoor de vogels fluiten, zie hoe het daglicht door de ramen stroomt, proef de heerlijkste gerechten uit jouw moderne keuken, en ruik de frisse lucht van jouw privé-oase. Dit is meer dan een huis; dit is een thuis. Neem contact op en maak je droom waar! Ga naar onze website en plan direct een bezichtiging in!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 426

Overige

Perceel oppervlakte 172

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 426

Overige

Perceel oppervlakte 172

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij

Wooninfluencers

Laden..