Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Kom kijken naar deze prachtige, in 2020 nagenoeg geheel opnieuw opgebouwde en gemoderniseerde, vrijstaande woning gelegen aan gewilde rustige woonstraat nabij het levendige centrum van Nuenen! De woning kenmerkt zich door, veel woonruimte, een viertal slaapkamers met mogelijkheid tot creëren van een 6e en 7e slaapkamer op de 2e verdieping, luxe badkamer, moderne leefkeuken en vrijstaande garage en dat allemaal op een fraai perceel van ruim 600m². De woning is tevens volledig geïsoleerd in 2020!

De aangelegde voortuin geeft toegang tot de entree van de woning. De dubbele oprit geeft voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere auto's op eigen terrein.

Indeling.

De hal is voorzien van een keramische tegelvloer met vloerverwarming en geeft toegang tot de praktische trapkast, een uitgebreide en geheel vernieuwde meterkast met krachtstroom en de trapopgang naar de verdieping. Middels de glazen deuren is de living bereikbaar.

De woonkamer is eveneens voorzien van de lichtgrijze tegelvloer met vloerverwarming, gestuukte wand- en plafondwerking met inbouwverlichting, hoge plinten en een fraaie gashaard welke een doorkijk biedt naar de leefkeuken.

Het centrale punt van de woning is de schitterende leefkeuken welke veel ruimte en lichtinval biedt. Door de brede schuifpui is de achtertuin bereikbaar.

De luxe keuken is voorzien van alle gemakken, zo is het spoeleiland voorzien van een Quooker kraan en onderbouw spoelbak, een harstenen aanrechtblad, diverse laden en kasten voor extra opbergruimte, een geïntegreerde vaatwasser, een 5-pits inductie kookplaat met oven, combi magnetron, koelkast, vrieskast en inbouw koffieapparaat.

Vanuit de keuken is de aangrenzende bijkeuken toegankelijk, deze geeft vervolgens toegang tot de toiletruimte en wasruimte/2e badkamer.

De toiletruimte is luxe afgewerkt en voorzien van een wandcloset en waskom op houten blad/meubel.

De wasruimte is uiteraard voorzien van de aansluitingen voor wasapparatuur (op laadhoogte) maar ook een uitstortgootsteen en een inloopdouche welke ideaal is voor kinderen in de zomermaanden maar ook om in de toekomst gelijkvloers te kunnen wonen.

1e verdieping. De overloop met fraaie pvc-vloer en gestuukte wanden en plafond geeft toegang tot een viertal slaapkamers, de separate toiletruimte en badkamer.

Alle slaapkamers beschikken over een eigen airco-unit (muv de kastenkamer) een pvc-vloer en gestuukte wand- en plafondafwerking. De ouderslaapkamer aan de achterzijde beschikt over een grote kastenwand evenals de kastenkamer.

De luxe badkamer is voorzien van en inloopdouche met inbouwkranen, een vrijstaand ligbad, wastafel op meubel en vloerverwarming.

De separate toiletruimte is praktisch los van de badkamer gelegen en beschikt over een wandcloset.

2e verdieping. Middels een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Deze verdieping is ingedeeld in een tweetal segmenten welke door middel van een open doorgang verbonden zijn met elkaar. Hier is het eenvoudig mogelijk om een tweetal extra kamers te realiseren. Op deze verdieping is tevens de opstelling Cv-installatie aanwezig.

Tuin. De achtertuin is deels aangelegd met gazon en erfafscheiding. Terras dient door een koper nog aangelegd te worden. Verder is hier de vrijstaande garage gelegen welke in spouw gebouwd is en beschikt over elektra.

Bijzonderheden: - Instapklare vrijstaande woning op gewilde woonlocatie in Nuenen; - In 2020 nagenoeg geheel vernieuwd en geïsoleerd; - Luxe afwerking en materialen gebruikt; - 2e badkamer op de begane grond aanwezig waardoor levensloopbestendig wonen tot de mogelijkheden behoort; - Complete en moderne leefkeuken; - Dubbele oprit; - Een viertal slaapkamers op de verdieping en mogelijkheid om een tweetal extra kamer op de 2e verdieping te realiseren; - In 2020 buitenschilderwerk gedaan; - Voorzien van houten kozijnen en stompe deuren (binnenzijde); - Luxe badkamer; - Eigen vrijstaande garage; - Bestrating terras dient aangelegd te worden; - Gevels zijn voorbereid qua bakstenen om gekeimd te worden (foto's ter impressie); - Kortom, kom kijken naar deze fraaie woning!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 213
Inhoud woonhuis 790

Overige

Perceel oppervlakte 602

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 213
Inhoud woonhuis 790

Overige

Perceel oppervlakte 602

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA