Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

MODERNE GEZINSWONING IN NUENEN WEST

Welkom in deze moderne en energiezuinige woning, gelegen in de jonge en gewilde wijk Nuenen West. Deze woning is perfect voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar comfort en duurzaamheid. Met drie ruime slaapkamers, een luxe keuken en een onderhoudsvriendelijke tuin, biedt dit huis alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos en aangenaam leven. Voeg daarbij de gunstige ligging nabij groenvoorzieningen en uitvalswegen, en je hebt de ideale woonplek gevonden.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Duurzame woning: Deze woning is volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming en energielabel A, wat zorgt voor een laag energieverbruik en een milieuvriendelijke leefomgeving.
Gelegen in een jonge wijk in Nuenen West: De woning bevindt zich in een dynamische en moderne wijk die speciaal is ontwikkeld voor jonge gezinnen, met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik.
Groen en uitvalswegen op korte afstand: De wijk biedt een perfecte balans tussen stad en natuur, met groengebieden en uitvalswegen nabij, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid en een ontspannende leefomgeving.

BEGANE GROND

Bij binnenkomst in deze woning word je direct verwelkomd door de comfortabele vloerverwarming die doorloopt over de gehele begane grond. De hal is praktisch ingericht en biedt toegang tot de meterkast en een stijlvol afgewerkt toilet met inbouwcloset, fonteintje en mechanische ventilatie.

De woonkamer, gelegen aan de achterzijde van het huis, biedt een royale zithoek met zicht en toegang tot de onderhoudsvriendelijke tuin. Onder de trap bevindt zich een praktische berging met de opstelling voor de vloerverwarming, wat zorgt voor extra opbergruimte.

De moderne, open keuken in L-opstelling kijkt uit over het plein en is uitgerust met apparatuur zoals een afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Deze keuken biedt niet alleen voldoende werkruimte, maar ook alle gemakken die je nodig hebt voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Als extra luxe is er een elektrische rolluik geïnstalleerd.

EERSTE VERDIEPING

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een moderne badkamer. 

De ouderslaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning, heeft twee grote ramen die veel lichtinval bieden en zorgen voor een heldere, luchtige sfeer. De tweede slaapkamer aan de voorzijde is extra licht dankzij de dakkapel, waardoor deze kamer perfect is als kinderkamer of voor gasten. Allebei de kamers zijn voorzien van elektrische rolluiken.

De stijlvolle badkamer is betegeld en voorzien van een inloopdouche, wandcloset en wastafel. Deze moderne badkamer biedt alle comfort die je nodig hebt om de dag fris te beginnen of ontspannen af te sluiten.

TWEEDE VERDIEPING

De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en biedt een voorzolder met aansluitingen voor wasmachine en droger, evenals de opstelling van de cv-ketel en de unit voor mechanische ventilatie. Deze ruimte is praktisch ingedeeld en biedt voldoende bergruimte.

Daarnaast bevindt zich op deze verdieping een ruime zolderkamer die ideaal is als extra slaapkamer, kantoor of hobbyruimte. Deze kamer biedt de flexibiliteit die nodig is voor een groeiend gezin en kan eenvoudig worden aangepast aan je specifieke behoeften.

ACHTERTUIN

De onderhoudsvriendelijke achtertuin is aangelegd met tegels en biedt voldoende ruimte voor diverse buitenactiviteiten. De tuin beschikt over een houten berging voor fietsen en tuingereedschap, en een poort met achterom voor extra toegankelijkheid. Deze tuin is perfect voor mensen met een druk leven die toch willen genieten van een groene buitenruimte zonder al te veel onderhoud.

DUURZAAMHEID EN LOCATIE

Deze woning is volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming, wat bijdraagt aan een efficiënte warmteverdeling en een laag energieverbruik. Met energielabel A ben je verzekerd van een milieuvriendelijke en kostenefficiënte leefomgeving. Dit betekent niet alleen lagere energiekosten, maar ook een bewuste keuze voor een duurzamere toekomst.

Gelegen in de jonge wijk Nuenen West, biedt deze woning de perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid. De wijk is speciaal ontwikkeld voor gezinnen en biedt een veilige en kindvriendelijke omgeving. Groengebieden en uitvalswegen zijn op korte afstand te vinden, wat zorgt voor gemak en toegankelijkheid. Of je nu naar je werk gaat, de kinderen naar school brengt, of een wandeling maakt in de natuur, alles is binnen handbereik.

SOCIAL MEDIA POST

?? Moderne en duurzame gezinswoning in Nuenen West! ?? Deze prachtige woning biedt 3 ruime slaapkamers, een luxe keuken en een onderhoudsvriendelijke tuin. Gelegen in een jonge wijk, dichtbij groenvoorzieningen en uitvalswegen. Met energielabel A geniet je van lage energiekosten en maximaal comfort. Mis deze kans niet! Plan nu je bezichtiging en ontdek je nieuwe thuis. ??? #NuenenWest #Gezinswoning #DuurzaamWonen #EnergielabelA #ModerneWoning #JongeGezinnen #PlanJeBezichtiging

Bezoek onze website en plan vandaag nog je bezichtiging. Dit is jouw kans op een moderne, duurzame en comfortabele woning in de jonge wijk Nuenen West. Wacht niet langer, dit huis wacht op jou!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 352

Overige

Perceel oppervlakte 97
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 352

Overige

Perceel oppervlakte 97
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij