Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Courant vrijstaande gezinswoning met aanbouw en garage in centrum van Made op een heel fijne en aantrekkelijke locatie: hoek Norbartstraat-Kempstraat. De voortuin (noord) is ruim van opzet en heeft hoofdzakelijk vaste planten en struiken. Links naast de woning een zij-tuin (zuidoost) met plantenborder en met een pad naar de poort met achterom. De achtertuin ligt heerlijk op zuid en is ca. 12m breed en 7m diep. De woning is in spouw uitgevoerd en heeft overal nagenoeg dubbele beglazing (1984). De riolering buiten is volledig vervangen door Pvc, de goten voor- en achter zijn vernieuwd in ca. 2019 en de HR-combi-cv Nefit is van 2021. Op loopafstand is een basisschool en een school voor voorgezet onderwijs. Diverse winkels liggen op geringe afstand van de woning. Indeling begane grond o.a.: hal, meterkast, ruime kelder, keuken, hal/ tussenportaal, toilet, bijkeuken, woonkamer, werkkamer. Indeling eerste verdieping o.a.: overloop, 3-tal slaapkamers en badkamer. Indeling tweede verdieping: voorzolder en bergzolder. Deze ruimte is geschikt voor het creëren van een 4e slaapkamer. Alle afmetingen van de ruimtes vind je terug in de floorplanners. De garage met plat dak heeft aan de voorzijde een elektrisch bedienbare sectional deur en een inloopdeur aan de tuinzijde. De achtertuin ligt zongunstig op zuid en is ca. 12m breed en ca. 7m diep. Met enige modernisering van de woning moet men rekening houden. Wil jij heerlijk vrijstaand wonen in deze gezinswoning op deze gewilde locatie? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars. Bouwjaar woning 1966, inhoud ca. 513m³, gebruiksoppervlakte wonen 101,70m² en perceel groot 300m². (Pand nr. 05553)

Van de woning is een officieel inmeetrapport aanwezig. Tevens kun je alle afmetingen terugvinden in de floorplanners die zijn toegevoegd op onze internetsite en op Funda.

Ben je geïnteresseerd in de woning en wil je een bod uitbrengen? Dan kan dat direct via onze site met de knop “Eerlijk bieden”. Onze site is voorzien van een online Biedlogboek (*). Hier kunnen kandidaten ook alle info van de woning direct downloaden. Vanaf 1 januari 2023 is het verplicht dat alle makelaars gebruik maken van een gecertificeerd Biedlogboek.

(*) Het biedlogboek is een digitaal overzicht waarin alle stappen in het verkoopproces terug te vinden zijn. Met behulp van dit logboek kunnen alle kandidaten die een bod hebben uitgebracht, achteraf inzien welke biedingen er ingezonden zijn voor een woning en zo nodig het verkoopproces controleren. Ten behoeve van de privacy zijn alle persoonsgegevens geanonimiseerd.

Indeling begane grond:
• Entree: aan voorzijde met hierachter de hal. In de hal tapijt. In de hal een deur naar de woonkamer die niet meer functioneel is en een toegangsdeur naar de leefkeuken.
• Meterkast: 2 groepen en geen aardlek
• Leefkeuken: in de keuken een recht keukenblok incl. bovenkastjes en met gaskookplaat, afzuigkap en spoelbak. In de keuken deels wandtegels en deels spachtelputz. Op de vloer zeil en een systeemplafond. Vanuit de keuken een groot raam met uitzicht op de Kempstraat.
• Kelder: via een deur in de keuken toegang tot de ruime kelder die doorloopt onder de hal. Hier is ook de watermeter en ventilatie via een kelderkoekkoek.
• Woonkamer: Ruime woonkamer met wanden van spachtelputz, laminaatvloer met v-groef en een zachtboard plafond. In de woonkamer een vaste kast. Aan de achterzijde openslaande deuren naar de werk- speelkamer achter de woonkamer.
• Werk- speelkamer: deze ruimte is multifunctioneel en zou eventueel ook bij de woonkamer betrokken kunnen worden. Deze ruimte heeft een zijraam en een groot raam met toegangsdeur naar de achtertuin.
• Hal/ tussenportaal: direct achter de keuken een tussenportaal met toiletruimte en een deur naar het pad naast de woning. De toiletruimte is volledig betegeld en heeft een staand closet met fonteintje.
• Bijkeuken: achter het portaal de natte ruimte voor aansluiting van het witgoed. Hier is ook de HR-combi-cv Nefit Proline 2021/ CW4. De wanden zijn deels betegeld en deels stucwerk. Via de bijkeuken toegang tot de achtertuin.

Indeling eerste verdieping:
• Overloop: ruime overloop met raam in zijgevel, tapijt als vloerafwerking en een schrootjes plafond. Op de overloop is de vlizotrap naar de tweede verdieping.
• Slaapkamers: aan de achterzijde zijn een 2-tal slaapkamers waarvan de kinderkamer met toegangsdeur naar het plat dak en een vaste kast. De ouderslaapkamer heeft een wastafel met spiegel en planchet. Plafonds van beide kamer zijn van zachtboard en wanden van spachtelputz. De derde slaapkamer ligt aan de straatzijde en heeft een royale vaste kast, een wastafel met spiegel en planchet en spachtelputz wanden.
• Badkamer: deze ruimte is volledig betegeld, heeft mechanische ventilatie en voorzien van een ligbad met douchescherm, staand closet en een wastafel met spiegel.

Indeling tweede verdieping:
• Zolderverdieping: een voorzolder en een toegang naar een bergzolder met klein dakraam. Deze verdieping is volledig beplankt.


Voor-achtertuin, garage:
• Voortuin (ca. 10m breed en ca. 6m diep): deze tuin zorgt voor de privacy vanaf de straatzijde. Naast de tuin een (gezamenlijke) oprit naar de garage.
• Achtertuin: heerlijk op zuid liggende achtertuin met terras direct achter de woning en een grote border met vaste planten en struiken. Achter de garage nog een prieeltje met houten vlonder.

Bouwtechnisch-overig: begane vloer deels hout, deels beton en verdiepingsvloeren houten balklagen. Schilderwerk (schilder) buitenzijde ca. 2023 en buitenkraantje bij achtergevel. Spouwmuren en dak zijn niet geïsoleerd. Onder de houten vloer in de woonkamer, via de kruipruimte, aangebracht Alkreflex isolatie (*mangat in woonkamer).

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend.

Een inmeetrapport volgens de NEN-norm is verplicht bij vastgoed. Zopfi Makelaardij levert standaard bij al zijn vastgoed een inmeetrapport dat door een erkend bedrijf wordt opgesteld. U hoort als kandidaat-koper immers te weten hoe groot de inhoud van de woning is en het daadwerkelijke woonoppervlakte. Dat mag zeker geen inschatting zijn.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Het deponeren van een bankgarantie door koper is een vereiste. Indien het object ca. 20 jaar oud is kan de ouderdomsclausule worden opgenomen. Eventuele clausules treft u aan in de Vragenlijst.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner. Bij ons voel jij je thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 101.7
Inhoud woonhuis 513
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 60
Tuin zij Ja
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 300
Tuin achter Ja
Tuin diepte 6
Tuin breedte 10
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2021
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 101.7
Inhoud woonhuis 513
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 60
Tuin zij Ja
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 300
Tuin achter Ja
Tuin diepte 6
Tuin breedte 10
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2021
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!