Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In stadsdeel Woensel (Vlokhoven) ligt deze ruime en instapklare eengezinswoning met 4 slaapkamers, moderne keuken en sanitair, alsmede sfeervolle en lichte leefruimte en privacy biedende achtertuin. De woning ligt op korte afstand van Winkelcentrum Woensel en is er volop parkeergelegenheid in de omgeving.

Begane grond: Via de bestraatte voortuin bereik je de entree van de woning. Binnenkomst in de hal, welke is voorzien van een laminaatvloer (doorgelegd over de hele begane grond) en toegang geeft tot toiletruimte, kelderkast en woonkamer. Volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Kelderkast met groepenkast en meters nutsvoorziening. Dit is tevens een praktische provisieruimte. Royale woonkamer van ca. 31 m² met volop daglicht door de grote raampartijen aan zowel voor- als achterzijde. De open keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en geeft door middel van een deur toegang tot de achtertuin. De inrichting bestaat uit een in 2017 geplaatst aanrecht in hoekopstelling, met de volgende inbouwapparatuur: 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en combimagnetron-/oven (defect).

1e Verdieping: Overloop met laminaatvloer (ook in slaapkamers) en toegang tot 3 slaapkamers en badkamer. Slaapkamer I ligt aan de achterzijde van de woning, is ca. 15 m². Slaapkamer II ligt aan de voorzijde van de woning, is ca.13. m² en is voorzien van aansluitmogelijkheid voor wastafel. Slaapkamer III ligt eveneens aan de achterzijde, heeft een afmeting van 7 m². Volledig betegelde badkamer met royale inloopdouche met glazen wand, wandcloset, wastafel in badmeubel en designradiator.

2e Verdieping: Via vaste trap bereikbare zolderetage. Voorzolder met laminaatvloer, c.v.-ketel en aansluitmogelijkheid voor wasmachine en droger. Slaapkamer IV van ca. 13 m² met laminaatvloer en groot dakraam, alsmede bergruimte onder de kaphelling.

Tuin: De achtertuin is nagenoeg volledig betegeld, met enkele plantenborders. Via de afsluitbare poort kan je achterom. Hier staat tevens de enkelsteens (fietsen)berging met elektra.

Bijzonderheden: - De woning is aan de voorzijde voorzien van kunststof kozijnen (m.u.v. voordeur). - De kozijnen aan de achterzijde zijn van hout. - Dubbele beglazing aan voorzijde, enkele beglazing aan achterzijde. - Rolluiken aanwezig: aan de achterzijde zowel op de begane grond als eerste verdieping, aan de voorzijde op de slaapkamer en badkamer. - In 2017 deels gemoderniseerd, te weten: keuken, stucwerk begane grond, groepenkast vervangen en laminaatvloer begane grond. - In 2023 zijn de plafonds op de verdieping gestuct. - Het huis is gunstig gelegen in de woonomgeving Vlokhoven met alle gewenste voorzieningen op korte afstand zoals: uitvalswegen (A2, A50 en A58), scholen, kinderopvang, ziekenhuis, Winkelcentrum Woensel XL en openbare groenvoorzieningen.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branche brede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 409

Overige

Perceel oppervlakte 161

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 409

Overige

Perceel oppervlakte 161

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems