Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING

Deze unieke woning, gelegen in een rustige buurt waar na de oorlog "Oostenrijkse noodwoningen" werden gerealiseerd, is een zeldzame vondst. Met twee prachtige aanbouwen, waarvan vooral de schitterende uitbreiding aan de achterzijde je aandacht verdient, biedt het huis een zee aan ruimte. Ideaal voor gezinnen met oudere kinderen die meer ruimte nodig hebben, en perfect voor mensen die levensloopbestendig willen wonen. Geniet van de heerlijke groene tuin in volledige privacy, terwijl de woning zelf beschikt over een prima keuken, twee badkamers en maar liefst drie woonkamers. Hier is alles wat je zoekt én meer te vinden.

HIGHLIGHTS

Unieke Woning: Na de oorlog werden in deze wijk "Oostenrijkse noodwoningen" gerealiseerd op een schitterende plek.
Ruime Aanbouwen: Door middel van twee aanbouwen, waarvan zeker de laatste een absoluut plaatje is, werd de woning enorm vergroot.
Levensloopbestendig: Indien gewenst is levensloopbestendig wonen zeker mogelijk; op de begane grond is al een (eenvoudige) badkamer aanwezig en in de aanbouw kan een zeer riante slaapkamer worden gerealiseerd.
Groene Tuin: In de heerlijke groene tuin geniet je van de zon in alle privacy.
Rijk aan Faciliteiten: De woning beschikt over een prima keuken, twee badkamers en op dit moment maar liefst drie woonkamers.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stap binnen in deze unieke woning en ervaar direct de charme en het karakter van een huis met geschiedenis, waar modern comfort en authentieke details hand in hand gaan. Oorspronkelijk gebouwd als een van de "Oostenrijkse noodwoningen" na de oorlog, heeft deze woning sindsdien een schitterende transformatie ondergaan die je moet zien om te geloven.

Bij binnenkomst word je begroet door een ruime hal die leidt naar niet één, maar drie woonkamers. Elke woonkamer heeft zijn eigen unieke sfeer en biedt een overvloed aan mogelijkheden voor zowel ontspanning als entertainment. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de groene tuin.

De keuken, uitgerust met alle moderne gemakken, is een plek waar koken een plezier wordt. Of je nu een snelle maaltijd wilt bereiden of een uitgebreid diner wilt organiseren, deze keuken biedt alles wat je nodig hebt.

Verder vind je op de begane grond een eenvoudige maar functionele badkamer, ideaal voor gasten of als voorbereiding voor levensloopbestendig wonen. In de nieuwste aanbouw is er ruimte genoeg om een zeer riante slaapkamer te realiseren. Stel je voor: een luxe master suite met directe toegang tot de tuin, waar je 's ochtends kunt genieten van je koffie met het geluid van fluitende vogels op de achtergrond.

De woning beschikt over drie, mogelijk vier, ruime slaapkamers, afhankelijk van je wensen en behoeften. Elk van deze kamers biedt voldoende ruimte voor rust en privacy, ideaal voor gezinnen met oudere kinderen. De tweede badkamer, gelegen op de eerste verdieping, is modern en stijlvol ingericht, perfect voor een druk gezin.

Buiten vind je een prachtige groene tuin die je al je zorgen doet vergeten. Hier kun je de zon opzoeken of juist een schaduwrijke plek vinden onder de bomen. Of je nu van tuinieren houdt, een buiten etentje wilt organiseren, of gewoon wilt relaxen met een goed boek, deze tuin biedt het allemaal.

Met een woonoppervlakte van 226 m² en een perceeloppervlakte van 715 m², is dit een woning die je niet snel over het hoofd ziet. Het is de perfecte plek voor diegenen die ruimte, comfort en een stukje geschiedenis waarderen.

Deze woning biedt een unieke combinatie van historische charme en moderne voorzieningen. De ruime aanbouwen zorgen voor extra leefruimte, waardoor de woning ideaal is voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een levensloopbestendige woning. De groene tuin biedt een oase van rust en privacy, perfect om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

HIGHLIGHTS UITGEBREID

Dit unieke huis, gebouwd als een "Oostenrijkse noodwoning" na de oorlog, ligt op een prachtige plek en heeft door twee indrukwekkende aanbouwen aanzienlijk meer ruimte gekregen. Met de mogelijkheid om levensloopbestendig te wonen dankzij een reeds aanwezige badkamer op de begane grond en de mogelijkheid om een ruime slaapkamer te creëren in de nieuwste aanbouw, is het huis ideaal voor verschillende woonwensen. De zonnige, private tuin biedt een serene plek om te ontspannen. De woning is compleet met een volledig uitgeruste keuken, twee badkamers en maar liefst drie woonkamers.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1947
Aantal kamers 11

Woningdetails

Bouwjaar 1947
Woon oppervlakte 226
Inhoud woonhuis 920

Overige

Perceel oppervlakte 715
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1947
Aantal kamers 11

Woningdetails

Bouwjaar 1947
Woon oppervlakte 226
Inhoud woonhuis 920

Overige

Perceel oppervlakte 715
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond