Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

DROOMHUIS VOOR GEZINNEN IN HARTJE ROERMOND

Droom je van een woning die ruimte en potentie combineert met een toplocatie? Deze ruime eengezinswoning aan de rand van het hart van Roermond heeft alles wat je zoekt! Ideaal voor gezinnen met opgroeiende kinderen die op zoek zijn naar meer leefruimte. Met maar liefst zes slaapkamers, een onderhoudsvrije patio en een veelzijdige benedenverdieping is dit huis klaar om jouw unieke stempel te dragen. En dat alles op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Roermond. Hier woon je in alle comfort en heb je alle voorzieningen binnen handbereik!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Veelzijdige benedenverdieping: Creëer je droominterieur met twee woonkamers, een dichte keuken en een praktische bijkeuken.
Ruime slaapkamers: Drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping, plus een badkamer met ligbad en inloopdouche (niet aangesloten).
Extra ruimte op zolder: Zolder biedt plaats aan nog eens drie slaapkamers, een berging en een stookruimte.
Onderhoudsvrije patio: Geniet van een knusse buitenruimte zonder zorgen over onderhoud.
Grote woonoppervlakte: Met 229 m² heb je alle ruimte om je woonwensen te realiseren.

EEN WARM THUIS VOL MOGELIJKHEDEN

Stap binnen in deze royale woning en voel onmiddellijk de mogelijkheden. De benedenverdieping biedt met zijn twee woonkamers en dichte keuken een flexibel canvas voor jouw woonideeën. Zie je jezelf al een moderne leefkeuken creëren, of misschien een gezellige zithoek met een bibliotheek? De keuze is aan jou. Ook praktisch als je van koken houdt: een bijkeuken voor al je keukenapparatuur en voorraad.

Op de eerste verdieping vind je drie royale slaapkamers. Elke kamer is een wereld vol mogelijkheden: een rustige ouderslaapkamer, een inspirerende studeerkamer of een stijlvolle gastenruimte. De badkamer is voorzien van een uitnodigend ligbad en ruimte voor een inloopdouche(deze is nu niet aangesloten), een ideale plek om tot rust te komen na een drukke dag.

De zolderverdieping is een verborgen juweel met drie extra slaapkamers en een bergruimte. Perfect voor opgroeiende tieners die behoefte hebben aan hun eigen plek, een thuiswerkplek of misschien een hobbyruimte.

De knusse, onderhoudsvrije patio biedt een oase van rust. Hier luister je in de zomer naar het vrolijke getjilp van vogels terwijl je geniet van een kopje koffie of een goed boek. De noordelijke ligging zorgt voor de perfecte balans van zon en schaduw.

Met een woonoppervlakte van 229 m² ervaar je hier echt de vrijheid van ruimte. De  woning is onderkelderd, wat betekent dat je nog meer ruimte hebt voor opslag of wellicht je droom van een eigen wijnkelder kunt verwezenlijken. De vliering biedt extra bergruimte voor seizoensgebonden spullen. Deze kluswoning wacht op iemand die haar potentie ziet en haar kan transformeren in een droomhuis. Ben jij diegene?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1903
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1903
Woon oppervlakte 229
Inhoud woonhuis 1017

Overige

Perceel oppervlakte 109

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1903
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1903
Woon oppervlakte 229
Inhoud woonhuis 1017

Overige

Perceel oppervlakte 109

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond