Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN DE KASTELENBUURT: UW DROOMHUIS IN EEN SCHILDERACHTIGE OMGEVING

Ben je een starter op de woningmarkt, een jong stel of een jong gezin op zoek naar een ideale woonplek? Dan hebben wij de perfecte woning voor jou in de serene en gewilde Kastelenbuurt! Dit prachtige huis met een woonoppervlakte van 116m² biedt alles wat je nodig hebt om je thuis te voelen. Geniet van een lichte woonkamer, ruime slaapkamers, een tuin rondom en winkels op loopafstand. Bovendien is de begane grond voorzien van vloerverwarming voor extra comfort.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE WONING

- Winkels op loopafstand: Alles wat je nodig hebt binnen handbereik, van supermarkten tot gezellige boetiekjes.
- Tuin rondom:Een groene oase om van te genieten, met een ideale ligging op het westen voor zonovergoten middagen.
- Ruime slaapkamers:Genoeg ruimte voor comfort en privacy, ideaal voor een groeiend gezin of gasten.
- Lichte woonkamer: Een open en luchtige ruimte die perfect is voor ontspanning en entertainment.
- Vloerverwarming op de begane grond: Zorgt voor een heerlijk warme en uitnodigende sfeer door het hele jaar heen.

DE VOLLEDIGE WONINGBESCHRIJVING

Stap binnen in dit charmante huis en laat je meteen verwelkomen door de lichte en luchtige sfeer van de woonkamer. Hier valt het zonlicht rijkelijk binnen door de grote ramen, waardoor de ruimte baadt in natuurlijk licht. De woonkamer biedt volop mogelijkheden om je eigen stempel te drukken, van een gezellig zithoekje tot een stijlvolle eetruimte. Stel je voor dat je hier de avonden doorbrengt met vrienden en familie, genietend van een goede film of een gezellig diner.

De benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming, wat niet alleen zorgt voor een aangename temperatuur, maar ook bijdraagt aan een moderne en luxe uitstraling. Loop je verder, dan kom je in de ruime keuken die van alle gemakken is voorzien. Of je nu een culinaire expert bent of gewoon van koken houdt, deze keuken biedt alles wat je nodig hebt om de lekkerste gerechten te bereiden.

De tuin rondom is een absoluut genot voor zowel tuinliefhebbers als mensen die graag buiten ontspannen. Met een ligging op het westen kun je hier na een lange dag heerlijk genieten van de zonsondergang. Creëer je eigen groene paradijs met bloemen, planten of zelfs een moestuin. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Op de bovenverdieping vind je de ruime slaapkamers, elk met zijn eigen unieke charme. Deze kamers bieden voldoende ruimte voor een comfortabel bed, meubels en opbergruimte. Of je nu een extra kamer nodig hebt voor een kind, een kantoor aan huis of een logeerkamer, deze woning biedt je alle flexibiliteit die je nodig hebt.

De woning is ideaal gelegen in de Kastelenbuurt, een rustige en kindvriendelijke wijk met alle voorzieningen binnen handbereik. Van scholen en speeltuinen tot winkels en openbaar vervoer, alles wat je nodig hebt ligt op loopafstand. Dit maakt het een perfecte plek voor jonge gezinnen en stellen die op zoek zijn naar een harmonieuze leefomgeving.

GENIET VAN HET BUITENLEVEN

Het buitenleven wordt een plezier met de prachtig aangelegde tuin rondom de woning. De westelijke ligging zorgt ervoor dat je optimaal kunt profiteren van middag- en avondzon. Maak een gezellig terras, een speelplek voor de kinderen of een ontspanningshoek waar je je in alle rust kunt terugtrekken. De tuin biedt de perfecte setting voor barbecues, tuinfeestjes of gewoon heerlijk ontspannen met een goed boek.

DE OMGEVING

De Kastelenbuurt staat bekend om zijn vriendelijke sfeer en prachtige groene omgeving. Je woont hier in een wijk waar buren elkaar kennen en begroeten, wat zorgt voor een hechte gemeenschap. De nabijheid van winkels betekent dat je nooit ver hoeft te gaan voor je dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er tal van recreatiemogelijkheden in de buurt, zoals parken, sportfaciliteiten en wandelpaden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 409

Overige

Perceel oppervlakte 258

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 409

Overige

Perceel oppervlakte 258

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond