Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving


Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN SCHITTERENDE KANS VOOR JONGE GEZINNEN IN MAASNIEL

Welkom in deze prachtige gezinswoning, gelegen in een rustige en groene woonomgeving in Maasniel. Hier vind je de perfecte balans tussen comfort, ruimte en moderne voorzieningen. Deze woning met vier slaapkamers, een onderhoudsvrije tuin en onderkelderd, biedt alles wat een jong gezin zich kan wensen. Gelegen aan een autoluw woonerf, zul je hier genieten van de rust en veiligheid die deze wijk biedt. Dus, ben je op zoek naar jouw droomhuis? Lees snel verder en laat je verrassen door dit pareltje!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING:

- Woonkamer met tuinzicht en toegang tot open keuken
- Drie ruime slaapkamers waarvan master bedroom met inbouwkast
- Complete badkamer voorzien van een ligbad met douche, toilet en wastafelmeubel
- Vaste trap naar zolderverdieping met vierde slaapkamer
- Woning is geheel onderkelderd
- Onderhoudsvrije tuin met overkapping en tuinhuis en achterom

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Bij binnenkomst in deze charmante woning voel je direct de warme en uitnodigende sfeer. De lichte hal leidt je naar de ruime woonkamer, waar het zonlicht door de grote ramen naar binnen stroomt en een gevoel van rust en ruimte creëert. De open keuken is een echte eyecatcher en biedt alle benodigdheden voor de culinaire liefhebber. Of je nu een snelle maaltijd bereidt of een uitgebreid diner, deze keuken maakt koken tot een feestje.

De woonkamer biedt verder directe toegang tot de prachtig aangelegde tuin, gelegen op het noordwesten. Hier kun je in de middag en avond genieten van de zon, terwijl de kinderen veilig spelen. De onderhoudsvrije tuin is voorzien van een gezellige overkapping waar je heerlijk kunt ontspannen, ongeacht het weer. Het tuinhuis biedt extra opslagruimte voor tuingereedschap en fietsen. De achterom maakt de tuin gemakkelijk toegankelijk.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een bed, bureau en opbergruimte. De master bedroom is een echte oase van rust met een handige inbouwkast die voldoende ruimte biedt voor al je kleding en accessoires. De andere twee slaapkamers zijn perfect voor de kinderen of als logeerkamer.

Aan de overloop grenst de complete badkamer, die is uitgerust met een ligbad met douchecombinatie, een wastafelmeubel en een toilet. Hier kun je heerlijk ontspannen na een lange dag.

Via een vaste trap bereik je de zolderverdieping, die is omgebouwd tot een vierde slaapkamer. Deze ruimte is perfect als extra slaapkamer, maar kan ook dienen als kantoor of hobbyruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De woning is volledig onderkelderd, wat niet alleen extra opslagruimte biedt, maar ook mogelijkheden voor een speelkamer, hobbyruimte of zelfs een thuisbioscoop. Je kunt je verbeelding de vrije loop laten en de kelder aanpassen aan jouw behoeften.

Als kers op de taart is deze woning voorzien van zonnepanelen en airconditioning, wat bijdraagt aan een comfortabel en duurzaam leefklimaat. De zonnepanelen zorgen voor een lagere energierekening, terwijl de airco voor een aangename temperatuur zorgt in de warme zomermaanden. De woning beschikt over energielabel A!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 548

Overige

Perceel oppervlakte 180

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 548

Overige

Perceel oppervlakte 180

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond