Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op korte afstand van het centrum van Heerlen ligt deze ruime bovenwoning. Deze woning is oorspronkelijk uit 1960 en netjes onderhouden.
Kenmerkend voor deze woning zijn de vele ramen met daardoor een fijne lichtinval in alle ruimtes. Vanaf de eerste woonlaag is het zonnige balkon bereikbaar dat de breedte heeft van de totale woning.

* ruime woonkamer, verdeeld in woonkamer en eetkamer;
* royale keuken voorzien van apparatuur;
* nette badkamer en aparte toiletruimte;
* twee slaapkamers op de verdieping, maar mogelijkheid tot 1 of 2 extra slaapkamers (bijkeuken en eetkamer waren oorspronkelijk slaapkamers);
* veel bergruimte;
* royaal balkon met buitenberging.

Kortom: een fijne, ruime (starters)woning op een fijne locatie vlakbij het centrum van Heerlen!

We komen de woning binnen aan de voorzijde. In het halletje is de meterkast voorzien van schakelmateriaal.
Van hieruit loopt gelijk een trap naar boven, naar de eerste woonlaag van dit appartement.

Vanaf de overloop is de woonkamer bereikbaar. Deze is L-vormig en is verdeeld in de woonkamer en de eetkamer en heeft een totaal oppervlakte van 34 m². De ruimte heeft grote ramen aan de voorzijde. vanuit het gedeelte van de eetkamer is een deur naar het balkon. Aan de achterzijde van de woning is de keuken, Deze is 2,82 x 2,68 m en heeft een rechte keukenopstelling. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat met afzuiginstallatie, een oven, een vaatwasser en een koelkast met vriesvakje. Ook vanuit de keuken is een deur naar het balkon.
Vanuit de keuken is de eveneens de praktische bijkeuken bereikbaar. Hierin zijn de aansluitingen voor de wasmachine te vinden.
De bijkeuken en de eetkamer waren oorspronkelijk slaapkamers. Hierdoor zij vrij eenvoudig twee extra slaapkamers te creëren.

De badkamer is ook op deze verdieping. Deze is 1,78 x 1.70 m en voorzien van een douche-badcombinatie en een wastafel. Naast de badkamer is een aparte toiletruimte.

Via de trapopgang komen we op de tweede verdieping. Hier zijn twee ruime slaapkamers, beide aan de voorzijde van de woning gelegen en beide voorzien van een dakkapel. De eerste slaapkamer is 4,25 x 3,65 m, waarvan een deel onder het schuine dak. De tweede slaapkamer is 4,82 x 3,61 m, waarvan ook hier een deel onder het schuine dak.
Deze woning heeft verder voldoende bergruimte, in de vorm van drie aparte bergruimtes, aan de achterzijde van de woning. In een van deze ruimtes is de CV-ketel terug te vinden. Deze is eigendom, installatiejaar 2021.

Het balkon ligt aan de achterzijde, over de hele breedte van de woning. Hier is tevens een buitenberging te vinden.

* de woning. is deels voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas, deels zijn nog aluminium kozijnen met enkel glas;
* de woning dient nog kadastraal gesplitst te worden, waarbij de bovenwoning en de woning op de begane grond, gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van het pand. Hierbij behoort ook een gezamenlijke opstal- en glasverzekering.

Tot slot:
* Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;

* Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;

* De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
* Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 117.2
Inhoud woonhuis 387
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon truetrue
Dak type Dwarskap
Hellend dak pannen
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 34
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2021
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 117.2
Inhoud woonhuis 387
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon truetrue
Dak type Dwarskap
Hellend dak pannen
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 34
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2021
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Bij Diana makelaardij