Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze karakteristieke tussenwoning werd gebouwd in 1936. De woning is goed onderhouden en gemoderniseerd met behoud van de mooie authentieke elementen De van oorsprong al ruime woning is verder uitgebreid op de begane grond en de woning heeft 6 slaapkamers. .

Hoge plafonds, paneeldeuren, vestibule met ramen met glas-in-lood, erker aan de voorzijde. Al deze karakteristieke elementen zijn in deze woning terug te vinden, maar deze woning voldoet wel aan de woonwensen van deze tijd met veel sfeer, ruimte en karakter.
Deze woning heeft een gezellige stadstuin en een dakterras.
En dat allemaal op korte afstand van het centrum van Heerlen.

De kenmerken van deze jaren-30 woning:
* ruim 200 m² woonoppervlakte;
* aanbouw op de begane grond met ruime keuken;
* luxe keuken met apparatuur met aansluitend een praktische bijkeuken;
* 6 slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen;
* moderne luxe badkamer op de eerste verdieping;
* gezellige stadstuin en dakterras;
* gelegen op loopafstand van het centrum van Heerlen op goede locatie;
* winkels, zorgvoorzieningen en scholen op korte afstand;
* uitvalswegen naar de snelweg zijn vlakbij, bushalte en treinstation op loopafstand.

Via de originele voordeur komen we binnen in de vestibule. Hier zien we gelijk het mooie glas-in-lood en de originele tegelvloer, die verder doorloopt in de gang.
Vanuit de gang is zowel de woonkamer bereikbaar als ook de keuken. De woonkamer is ca. 33 m² en kenmerkt zicht met hoge plafonds en een fijne lichtinval. De vloer is afgewerkt met een PVC visgraat. De erker aan de voorzijde maakt het mooie plaatje compleet. Aan de achterzijde geven openslaande deuren toegang tot de tuin.

De keuken is vanuit de gang bereikbaar. Deze is ruim 14 m² en heeft aan twee zijden een werkblad van composiet. .
Naast voldoende bergruimte heeft deze keuken een 5-pits gas-kooktoestel met wokbrander, afzuiginstallatie, een oven, koelkast, vaatwasser en een magnetron. De keukenvloer is afgewerkt met een grote tegel.
Vanuit de keuken is ook de bijkeuken bereikbaar, deze biedt met ruim 6 m² extra bergruimte. Vanuit deze bijkeuken is een deur naar de tuin.

Terug in de hal is de toiletruimte, modern, mooi betegeld en voorzien van zwevend toilet en fonteintje. De meterkast is in de vestibule; deze is voorzien van modern schakelmateriaal.




Via de mooie trapopgang komen we op de eerste verdieping. Vanaf de overloop zijn hier 3 slaapkamers bereikbaar. De slaapkamer aan de achterzijde is ruim 20 m² (4,95 x 4,03 m) heeft een muurkast en kijkt uit op de tuin. De tweede slaapkamer, welke met mooi en-suite deuren is gescheiden van de eerste slaapkamer, is aan de voorzijde. Deze slaapkamer is ca. 16 m².
De derde slaapkamer ligt eveneens aan de voorzijde van de woning. Deze is ca,.7 m² en dus ook prima geschikt als werk-of studeerkamer. Alle slaapkamers hebben eenzelfde PVC visgraat vloer. Deze mooie vloer komt ook terug op de overloop.

Aan de achterzijde van de woning is de badkamer. Deze is ca. 9 m². Deze ruimte is speels ingedeeld en heeft een ruime inloopdouche, een vrijstaand ligbad en badkamermeubel met twee waskommen. Vanuit de badkamer is een deur naar het ruime dakterras.
Op deze verdieping is tenslotte ook nog een aparte toiletruimte, modern afgewerkt en voorzien van zwevend toilet.

Met alweer een mooie trap komen we op de tweede verdieping. Hier zijn nog drie slaapkamers. De slaapkamers aan de voorzijde hebben ieder een dakkapel en zijn respectievelijk 14 en 10 m². De slaapkamer aan de achterzijde, is voorzien van dakramen en is ca. 20 m². Vanaf deze laatste slaapkamer is nog een vide bereikbaar en een bergzolder. Tevens is in deze ruimte CV-ketel terug te vinden.. De CV-ketel (Remeha) is eigendom en van 2021.


Onder de woning is voor een deel een kelder. Deze ruimte is ca. 24 m². Deze ruimte is verdeeld in drie delen en in gebruik als berg- en provisiekelder.

De woning heeft een voortuin met een buitenberging voor de fietsen. De achtertuin ligt op het Noordwesten en is netjes aangelegd. Aan de woning is een zonnescherm bevestigd.

Deze woning heeft aan de achterzijde een dakterras. Dit terras is ruim 12 m² en is bereikbaar via de badkamer. Een heerlijk plekje om te genieten van de late middag/ avondzon.

* de woning is voorzien van 12 zonnepanelen in eigendom;
* De hele woning heeft houten kozijnen met dubbel glas waarvan deels HR/HR+ beglazing. Alleen de glas-in-lood ramen zijn met enkel glas;
* buitenschilderwerk is in 2021 gedaan, de voordeur in 2024;
* het dak is van binnenuit geïsoleerd;
* parkeren met vergunning in de straat, € 154,- per jaar.

Tot slot:
* Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;

* Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;

* Indien een CV-ketel en/of warmtevoorziening een huurtoestel is, dient koper deze overeenkomst over te nemen.

* De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;

* Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1936
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1936
Woon oppervlakte 206.4
Inhoud woonhuis 822
Aantal verdiepingen 5

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 56
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 175
Tuin achter Ja
Tuin diepte 8
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 7
Oppervlakte woonkamer 33
Tuin kwaliteit Verzorgd
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1936
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1936
Woon oppervlakte 206.4
Inhoud woonhuis 822
Aantal verdiepingen 5

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 56
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 175
Tuin achter Ja
Tuin diepte 8
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 7
Oppervlakte woonkamer 33
Tuin kwaliteit Verzorgd
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Bij Diana makelaardij