Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een hele fijne locatie in het mooie Simpelveld ligt deze goed onderhouden, vrijstaande woning. Deze woning ligt midden op een ruim perceel. met mooi uitzicht. Het huis heeft een ruim souterrain, een inpandige garage en een bergzolder. Deze woning is de afgelopen jaren op veel punten verbeterd en is oprecht instapklaar te noemen!

Kenmerkend voor deze woning:
* een woonkamer met erker en aan alle kanten een fijne lichtinval;
* keuken voorzien van moderne apparatuur;
* 3 slaapkamers op de verdieping;
* moderne badkamer;
* souterrain met provisieruimte, was-en CV-ruimte en inpandige garage;
* ruime bergzolder;
* gelegen op goede locatie met scholen, winkels, openbaar vervoer en sportgelegenheid dichtbij.

Kortom een heerlijke woning op een fijne locatie!

Via de trap aan de voorzijde komen we de woning binnen. Hier zien we gelijk de recent vernieuwde voordeur met veel glas.
In de mooie lichte hal ligt een tegelvloer. Vanuit de hal komen we de woonkamer binnen. Deze is keurig afgewerkt met glad stucwerk en een mooie parketvloer. De erker aan de zijkant, het grote raam aan de voorzijde en ook de grote raampartij aan de tuinzijde maken de ruimte heerlijk licht. De pui aan de tuinzijde heeft een deur naar het terras, direct aan de woning gelegen. De woonkamer heeft een oppervlakte van ruim 28 m².

Komen we in de keuken (ca. 10 m²) dan zien we hier links en rechts een keukenopstelling. Deze heeft naast voldoende bergruimte, tevens een gaskooktoestel met afzuiginstallatie, een magnetron, heteluchtoven, vaatwasser en een koelkast. De vloer is afgewerkt met dezelfde tegel als in de hal. Een raam aan de zijkant en een pui met deur naar de tuin zorgen ook in deze ruimte voor lekker veel daglicht.

Terug in de hal is de toiletruimte. Deze is modern, betegeld en voorzien van zwevend toilet. De meterkast is ook in de hal terug te vinden. Deze is geheel vernieuwd en voorzien van modern schakelmateriaal.

Via de recent gemoderniseerde trap komen we op de eerste verdieping. Hier zijn 3 slaapkamers terug te vinden. Twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning en een aan de voorzijde. Alle slaapkamers zijn voorzien van glad stucwerk en een mooie laminaatvloer. Ook deze ruimtes hebben een prettige lichtinval. De grootste slaapkamer heeft een deur naar het balkon en is 4,12 m x 3,5 m. De andere twee slaapkamers zijn ca. 11 en 9 m².

De badkamer ligt aan de voorzijde van de woning. Deze is 2,50 x 1,67 m en voorzien van een inloopdouche, een wastafelmeubel en een zwevend toilet. Modern en netjes afgewerkt!

Via een vlizotrap komen we een verdieping hoger. Aan opbergruimte geen gebrek op deze ruime bergzolder.

Onder de hele woning is een souterrain met een goede stahoogte. Naast de ruime inpandige garage met elektrische garagepoort, zijn hier nog twee ruimtes. Een provisieruimte, en daarnaast de was-en CV-ruimte. De CV-ketel is eigendom en geïnstalleerd in 2018.

De woning staat op een perceel van in totaal 535 m². Zowel aan de achterzijde, als aan de zijkant van de woning is het heerlijk zitten.
Hiervoor is ook op beide plaatsen een terras aanwezig. De tuin is in 2020 volledig nieuw aangelegd.

Aan de zijkant van de woning is een charmant balkon. Dit is bereikbaar vanaf de slaapkamer.

Afgelopen jaren is de woning volledig gemoderniseerd;
* de elektra, incl. stopcontacten en meterkast zijn in 2018 vernieuwd;
* de CV-ketel is eigendom en van 2018;
* de woning is van binnen volledig opnieuw gestuct;
* de parketvloer in de woonkamer is gelegd;
* de toiletruimte is vernieuwd;
* de voordeur dateert uit 2022;
* het balkon is in 2018 gerenoveerd;
* het dak heeft een onderhoudsbeurt gehad, incl. bekleding van de schoorsteen en vervanging van de regenpijp door een zinken regenpijp. Alles in 2021;
* in 2022 is de woning wit geschilderd, de kozijnen geschilderd en tevens zijn de vensterbanken vervangen door hardstenen;
* in 2023 is de erker voorzien van elektrische zonnescreens en zijn 2 slaapkamers voorzien van elektrische rolluiken.

Tot slot:
* Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;

* Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;

* De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
* Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 113.4
Inhoud woonhuis 553.38
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Balkon truetrue
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 535
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2018
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 113.4
Inhoud woonhuis 553.38
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Balkon truetrue
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 535
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2018
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Bij Diana makelaardij