Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In een rustige woonomgeving nabij groen staat dit hoekhuis, meer dan fraai afgewerkt en prachtig ingericht, met voor-, zij- en achtertuin. Het huis biedt plaats aan drie slaapkamers, is geheel onderkelderd en een bergzolder die met een vaste trap bereikbaar is. De algehele afwerking is hoogwaardig en modern en dat geldt ook voor de nieuwe keuken-installatie en het sanitair. De woning is op meerdere fronten verduurzaamd en beschikt o.a. over kunststof kozijnen, dubbele beglazing en spouwmuur-isolatie, maar biedt nog mogelijkheden tot verbetering wat nu tot uiting komt in energielabel D.
De basisvoorzieningen zoals winkels, supermarkt, basisschool en openbaar vervoer zoals een treinstation bevinden zich allemaal in relatief korte nabijheid, wat ook geldt voor uitvalswegen richting de binnenring.



Souterrain: geheel onderkelderd en verdeeld in een 3-tal ruimtes; voorraadkelder, wasruimte en opslagkelder respectievelijk groot: 4,4 x 2,6 m; 4,4 x 2,0 m en 4,6 x 3,2 m. De kelder is ook van buitenaf te bereiken middels een achter het huis gelegen voetpad en een gedeeld met de buren overdekte toegang.

Begane grond: toegang via de voor-/zij-tuin naar de entree. Hal met trappenhuis naar verdieping, moderne meterkast en het vernieuwde half betegelde zwevende toilet. De hal is van de woonkamer gescheiden door een zwarte met glas schuifdeur voor ruimtelijk effect. De woonkamer (4,6 x 3,5 m + 2 x 2 m) heeft een doorlopende laminaatvloer en staat in open verbinding met de leefkeuken (3,6 x 2,4 m) voorzien van een moderne keuken-installatie (bj. 2023) in hoekopstelling met inbouwapparatuur waaronder koelkast, combi-oven, vaatwasser, inductie-kookplaat en afzuigkap. Tussen de keuken en de woonkamer is de trap naar de kelder gesitueerd.
Vanuit de woonkamer is de kleine maar fijne achtertuin bereikbaar welke bestraat is en op het zonnige Zuiden is gelegen. Middels een zij-ingang is de tuin ook vanaf straatzijde te bereiken.

Overloop, 2 slaapkamers (4,6 x 2,4 m en 3,5 x 2,7 m + 1,8 x 1,1 m) met ingebouwde kast. De badkamer (2,6 x 1,85 m) is geheel betegeld en beschikt over een hoekdouche, 2 wastafels met badmeubels, een tweede toilet en design-radiator.

Middels vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. een kleine overloop met airco-installatie biedt enerzijds toegang tot de 3e slaapkamer (4,6 x 2,4 m) nu in gebruik als thuiswerkplek en anderzijds tot de bergzolder (4,6 x 1,5 m).

* energielabel D;
* geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
* voorzien van rolluiken;
* moderne meterkast;
* airco-installatie;
* spouwmuur-isolatie;
* combi-installatie (in eigendom; bj. 2006);
* sinds 2022 grotendeels gemoderniseerd met hoogwaardige afwerking;
* aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 350
Aantal verdiepingen 4

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 155
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 350
Aantal verdiepingen 4

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 155
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!