Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ
Op een goede locatie aan de Via Regia, in Residentie Stella Regia, ligt dit ruime hoekappartement. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en op loopafstand van het winkelcentrum Brusselsepoort en het stadscentrum. Het appartement is voorzien van een royale woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer, balkon en een berging in het souterrain.

Indeling:

Souterrain:
Privéberging (6m²).

Begane grond:
Gezamenlijke entree met elektrische toegangsdeuren, brievenbussen, bellentableau, intercom, trappenhuis en lift.

Eerste verdieping:
Via de overdekte galerij kom je bij het appartement. Entree/hal (11m²) met glas-in-loodramen, garderobe en toegang naar alle vertrekken. De royale woonkamer (36m²) is verdeeld in een zit- en eetgedeelte, is voorzien van vloerbedekking en biedt toegang naar het balkon (4m²) aan de zonnige voorzijde. De glas-en-lood elementen maken de woonkamer tot een fijne ruimte om in te vertoeven. Het appartement beschikt over een gesloten keuken (8m²) met voldoende opbergmogelijkheden en diverse (inbouw)apparatuur te weten: 4-pits gasfornuis met afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en een koelkast met vriesvak. Vanuit de keuken is er toegang naar de bijkeuken/berging (5m²) met de wasmachineaansluiting.
Slaapkamer 1 (15m²) en slaapkamer 2 (9m²) zijn beide gelegen aan de achterzijde en voorzien van vloerbedekking en een rolluik. De geheel betegelde badkamer (4m²) is uitgerust met een regendouche en vaste wastafel in ombouwmeubel. Separaat toilet met fonteintje.

Extra informatie:
- Het appartement is goed onderhouden en gelegen op de eerste verdieping. Er is eveneens een lift aanwezig.
- Glas-in-lood elementen aanwezig wat een gezellige sfeer creëert.
- Voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en deels rolluiken.
- Geheel voorzien van vloerbedekking (m.u.v. de badkamer, bijkeuken en het toilet).
- Zonneschermen aanwezig aan de zonnige voorzijde van het complex.
- Verwarming geschiedt middels blokverwarming. Warm water is ook geregeld via een centrale voorziening.
- De servicekosten bedragen € 292,- per maand voor verzekeringen, schoonmaak en verbruik algemene ruimtes, onderhoud groenvoorzieningen, administratiekosten en opbouw reservefonds VvE. Daarnaast een voorschot stookkosten (€ 100,-) voor watergebruik, centraal gestookt warmwater en verwarming.
- Centrale warmte kracht unit (WKK) aanwezig voor het opwekken van warmte en elektriciteit. Hierdoor zeer ruime teruglevering elektriciteit aan de energiemaatschappij.
- Definitief energielabel 'E'.
- Betaald parkeren en middels vergunning. Mogelijkheid garagebox (nummer 44) te kopen voor € 25.000,- k.k.

Algemene informatie :
Het appartement is gelegen in de wijk ''Brusselsepoort'' op ca. 15 min. loopafstand van o.a. het Vrijthof en het historische stadscentrum en op steenworp van het winkelcentrum ''Brusselsepoort. Eveneens gelegen in de nabijheid van scholen, huisarts, apotheek en openbaar vervoer. Ook autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken zijn goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 319
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 36
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 319
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 36
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Pooters Makelaardij B.V.