Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING

Op zoek naar jouw ideale startwoning of een gezellige plek om je jonge gezin te laten opgroeien? Deze prachtige hoekwoning, gelegen in de rustige, groene en kindvriendelijke wijk Groenenwoud, biedt alles wat je nodig hebt. Met een zonnige tuin op het westen, een doorzon woonkamer met openslaande tuindeuren en drie comfortabele slaapkamers, zul je je hier direct thuis voelen. Voeg daarbij een energielabel D en een nette keuken en badkamer, en het plaatje is compleet. Kom en ontdek jouw nieuwe droomhuis!

HOOFDKENMERKEN

Doorzon woonkamer met tegelvloer en openslaande tuindeuren: Geniet van een lichte, ruime woonkamer die direct toegang biedt tot de tuin.
Moderne keuken in hoekopstelling en nette badkamer met inloopdouche: Moderne voorzieningen die het dagelijks leven comfortabel en plezierig maken.
Drie fijne slaapkamers: Genoeg ruimte voor het hele gezin of een thuiskantoor.
Onderhoudsvrije tuin met achterom en overkapping: Een ideale buitenruimte om te ontspannen en te genieten zonder extra werk.
Ruime vrijstaande garage met eigen oprit: Parkeer je auto veilig en heb extra opslagruimte tot je beschikking.



VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Bij binnenkomst in deze prachtige woning word je meteen verwelkomd door een uitnodigende hal die leidt naar de ruime doorzon woonkamer. De grote ramen en openslaande tuindeuren zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de ruimte extra groot aanvoelt. De tegelvloer is gemakkelijk te onderhouden. 

De keuken, in een handige hoekopstelling, is een droom voor iedere thuiskok. Met moderne inbouwapparatuur en voldoende werk- en opbergruimte kun je hier probleemloos al je culinaire meesterwerken bereiden. Op de eerste verdieping vind je de nette badkamer met toilet, wastafelmeubel en inloopdouche.

De drie slaapkamers bieden ruimte en comfort voor het hele gezin. Of je nu een kinderkamer, een gastenkamer of een thuiskantoor nodig hebt, hier kun je alle kanten op. Iedere slaapkamer heeft voldoende lichtinval en is praktisch ingedeeld, zodat je er meteen je eigen draai aan kunt geven.

Stap naar buiten en ontdek de onderhoudsvrije tuin, gelegen op het westen. Hier kun je de hele dag door van de zon genieten, terwijl de overkapping schaduw en beschutting biedt wanneer dat nodig is. De tuin is ook via een achterom toegankelijk, wat ideaal is voor fietsen en tuinaccessoires.

En dan is er nog de ruime vrijstaande garage met eigen oprit. Hier heb je meer dan genoeg ruimte voor je auto, fietsen, en allerlei opbergmogelijkheden. De oprit biedt extra parkeergelegenheid voor gasten of een tweede auto.


UITGEBREIDE HOOFDPUNTEN

Een lichte en ruime doorzon woonkamer met tegelvloer en openslaande tuindeuren zorgt voor een gezellige leefruimte met veel natuurlijk licht. De nette keuken in hoekopstelling is perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden, terwijl de nette badkamer met inloopdouche je een plek biedt om te ontspannen. Met drie fijne slaapkamers heb je genoeg ruimte voor je gezin of thuiswerken. De onderhoudsvrije tuin met achterom en overkapping biedt een ideale plek om te ontspannen zonder veel onderhoud. De ruime vrijstaande garage met eigen oprit geeft je voldoende opbergruimte en parkeergelegenheid.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 316

Overige

Perceel oppervlakte 247

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 316

Overige

Perceel oppervlakte 247

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert