Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

AURELIA 166, EEN HUIS VOOR HET HELE GEZIN

Ben je op zoek naar een comfortabel huis in een fijne wijk? Dit aangename woonhuis in Zuidbroek - Mozaïek & Rooster heeft alles wat je nodig hebt! Met vier slaapkamers, energielabel A+ en gelegen in een groene omgeving, is dit een ideale plek voor gezinnen. Perfect voor twee persoons huishoudens, jonge gezinnen en gezinnen met oudere kinderen die behoefte hebben aan meer ruimte. Tevens biedt deze woning extra gemakken zoals een ruime berging voor fietsen en tuingereedschap, een praktische bijkeuken en een strakke afwerking door het hele huis.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Energielabel A+: Energiezuinig en lagere energiekosten.
4 Slaapkamers: Ruimte genoeg voor iedereen.
Groene Omgeving: Prachtige, rustige buurt.
Instapklaar: Direct klaar voor bewoning.
Kindvriendelijke Wijk: Veilige en gezellige buurt voor kinderen.

EEN IDEALE GEZINSWONING

Dit moderne en energiezuinige huis is klaar om jouw thuis te worden. Met een woonoppervlakte van 120 vierkante meter en een perceeloppervlakte van 252 vierkante meter, biedt deze woning alle ruimte die je nodig hebt. De lichte woonkamer heeft grote ramen die uitkijken op de groene omgeving, wat zorgt voor een prettige sfeer.

Op de begane grond bevindt zich de keuken, uitgerust met moderne apparatuur en voldoende opbergruimte. Je kunt hier lekker koken en tegelijkertijd genieten van het samenzijn met familie en vrienden. De verbinding met de tuin maakt het gemakkelijk om binnen en buiten te combineren, ideaal voor gezellige etentjes en buitenactiviteiten.

Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers die veel privacy en daglicht bieden. De andere kamers zijn perfect voor kinderen, gasten of als werkruimte. De badkamer is modern ingericht met een luxe douche en stijlvol sanitair.

Op de tweede verdieping bevindt zich de master bedroom, een rustige plek om te ontspannen. De master bedroom is voorzien van een ligbad. 

De tuin, gelegen op het zuidwesten, biedt zon in de middag en avond, perfect voor tuinliefhebbers en spelende kinderen. De tuin biedt voldoende ruimte voor een terras en speeltoestellen.

OMGEVING

De woning is gelegen in de jonge wijk Zuidbroek - Mozaïek & Rooster . In deze wijk tref je veel groen en mooie parken. Wandelen, spelen maar ook boodschappen doen kan dus dichtbij huis. De buurt heeft goede scholen, sportfaciliteiten en winkels binnen handbereik, wat het dagelijks leven gemakkelijk maakt. Een paar straten verder op begint 'Park Zuidbroek', waar je terecht kunt voor een goede wandeling maar ook kinderen kunnen hier kun hart ophalen bij de verschillende speelmogelijkheden. Tot slot heb je een prima aansluiting op de A50.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 422

Overige

Perceel oppervlakte 126

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 422

Overige

Perceel oppervlakte 126

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn