Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

JOUW START IN HET HART VAN DE STAD

Ben je een starter op de woningmarkt en droom je van een centraal gelegen appartement? Dit is jouw kans! Dit charmante appartement, gelegen in het bruisende hart van de stad, biedt niet alleen een toplocatie maar ook moderne faciliteiten en een energielabel C. Met een gloednieuwe keuken en een knusse indeling, is dit de perfecte plek om je eerste stap in de vastgoedwereld te zetten.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
Hartje centrum: Middenin het stadsleven met talloze voorzieningen binnen handbereik.
Energielabel C: Duurzaam en energiezuinig, wat gunstig is voor je portemonnee.
Moderne volledig nieuwe keuken: Uitgerust met de nieuwste apparatuur en stijlvolle afwerking.
Sfeervolle woonkamer: Ideaal om te ontspannen na een drukke dag.
1 slaapkamer: Gezellige ruimte met voldoende lichtinval.
Woonoppervlakte van 46 m²: Slim ingedeeld voor optimaal gebruik van elke vierkante meter.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stel je voor: je stapt binnen in dit volledig gerenoveerde appartement en wordt direct verwelkomd door een gevoel van rust en comfort. De woonkamer straalt een warme, uitnodigende sfeer uit, perfect om even bij te komen van de drukte van de stad. Door de ramen valt er een fijn natuurlijk licht naar binnen. De nieuwe keuken is een ware eye-catcher; met zijn moderne design en nieuwe inbouwapparatuur is het een droom voor elke kookliefhebber. Je kunt hier zonder moeite de lekkerste gerechten bereiden, terwijl je bezoek gezellig aan de bar zit.

De slaapkamer, hoewel compact, is slim ontworpen om maximale opbergruimte te bieden zonder in te boeten aan comfort. Hier kun je je na een lange dag terugtrekken en genieten van je welverdiende rust. De badkamer is modern en functioneel ingericht, met een luxe douche, stijlvolle afwerking en vloerverwarming.

Dit appartement ligt in een levendige buurt, waar altijd iets te beleven valt. Of je nu houdt van een avondje uit, shoppen, of gewoon een ontspannen wandeling door de stad, je vindt het hier allemaal. Bovendien zijn alle benodigde voorzieningen zoals supermarkten, restaurants en openbaar vervoer op loopafstand.

Zowel de woonkamer als de slaapkamer zijn voorzien van airco's.

VERDER NOEMEN
Het appartement is compleet gerenoveerd:

- nieuwe ramen (met HR++ glas) en raamkozijnen zijn geplaatst
- alle plafonds en de voorgevel zijn geïsoleerd
- nieuwe keuken
- nieuw stucwerk
- nieuw schilderwerk
- nieuwe vloer
- airco's geïnstalleerd
- appartement is van het gas af

Dit appartement is ideaal voor starters die willen genieten van het stadsleven zonder concessies te doen aan comfort en moderniteit. Met een energielabel C ben je verzekerd van een duurzaam en energiezuinig huis!

HIGH LIGHTS UITGEBREID

Dit prachtige appartement in hartje centrum biedt alles wat een starter nodig heeft. Met een energielabel C, ben je niet alleen milieuvriendelijk bezig, maar bespaar je ook op energiekosten. De volledig nieuwe, moderne keuken is uitgerust met de nieuwste apparatuur en biedt volop mogelijkheden om je kookkunsten te laten zien. De sfeervolle woonkamer en knusse slaapkamer zorgen voor een comfortabele leefomgeving. Het appartement is slim ingedeeld over 46 m², waardoor elke ruimte optimaal benut wordt. Dit is dé kans om te genieten van het stadse leven in een stijlvol en efficiënt ingedeeld appartement.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1873
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1873
Woon oppervlakte 46
Inhoud woonhuis 152

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1873
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1873
Woon oppervlakte 46
Inhoud woonhuis 152

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen