Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

IDEAAL VOOR JONGE GEZINNEN EN STARTERS!
Ben jij op zoek naar een fijne plek om je gezin te stichten of je eerste woning te kopen? Kijk dan eens naar deze hoekwoning in de rustige wijk Matendreef! Met drie slaapkamers, een nette badkamer en een ruime tuin, is dit huis een uitstekende keuze. Gelegen op een perceel van 197 m² met een woonoppervlakte van 93 m², is dit huis klaar om in te trekken.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Hoekwoning: Extra privacy en ruimte.
- 3 Slaapkamers: Ideaal voor gezinnen of als werk- en hobbyruimtes.
- Prachtige badkamer: Modern en comfortabel.
- Ruime tuin: Veel speelruimte en gelegen op het oosten.
- Nette afwerking: Direct te betrekken, geen klussen nodig.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Bij binnenkomst in deze hoekwoning voel je direct de huiselijke sfeer. De hal leidt naar een lichte woonkamer met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een eethoek. De vloer is netjes afgewerkt, wat bijdraagt aan een moderne uitstraling.

De keuken is praktisch ingericht met moderne inbouwapparatuur en genoeg kastruimte. Hier kun je heerlijk koken, of het nu gaat om een snel ontbijt of een uitgebreid diner.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, allemaal met grote ramen voor veel lichtinval. De grootste slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een groot bed en een kledingkast. De andere twee kamers kunnen perfect dienen als kinderkamers, thuiswerkplekken of hobbyruimtes.

De badkamer is recent vernieuwd en heeft een moderne uitstraling. Met een ruime inloopdouche, een wastafelmeubel en stijlvolle tegels, is het een fijne plek om te ontspannen.

De tuin op het oosten is verrassend ruim en biedt volop mogelijkheden. Of je nu groene vingers hebt of gewoon wilt genieten van de buitenlucht, deze tuin heeft het allemaal. Met een perceeloppervlakte van 197 m² heb je meer dan genoeg ruimte voor een speeltoestel of een gezellige zithoek.

OMGEVING
Deze hoekwoning bevindt zich in de kindvriendelijke en gezellige buurt Matendreef. Op een prettige afstand vind je het bruisende centrum, het NS-station, en alle voorzieningen die je nodig hebt, zoals winkelcentra "De Maat" en "De Eglantier", openbaar groen, een speeltuin, scholen voor zowel voortgezet- als basisonderwijs, diverse sportaccommodaties, crèches en zelfs een kinderboerderij. Bovendien zijn de uitvalswegen snel en goed bereikbaar, wat deze locatie nog aantrekkelijker maakt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 322

Overige

Perceel oppervlakte 197
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 322

Overige

Perceel oppervlakte 197
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn

Wooninfluencers

Laden..