Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING
Welkom in de prachtige wijk De Bogen in Nijkerk! Dit heerlijke ruime instapklare woonhuis is een ware droom voor jonge gezinnen. Geniet van het vrije uitzicht op het water, de zonnige achtertuin op het zuidwesten en een moderne keuken met een schiereiland. Met vier royale slaapkamers, luxe badkamer, energielabel A en een kindvriendelijke omgeving, is dit de perfecte plek om je gezin te laten opgroeien.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Ruime tussenwoning met vrij uitzicht op water: Ontspan en geniet van het schilderachtige uitzicht dat deze woning biedt.
- Zonnige achtertuin op het zuidwesten: Perfect om in de middag en avond van de zon te genieten.
- Vrijstaande berging: Ideaal voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap en meer.
- Vier goed formaat slaapkamers: Veel lichtinval en ruimte voor elk gezinslid.
- Kindvriendelijke wijk Corlaer: Een veilige en gezellige buurt voor kinderen om op te groeien. 
- Mooie nieuwe keuken met schiereiland en inbouwapparatuur: Bereid de heerlijkste maaltijden terwijl je geniet van het fraaie uitzicht over groen en water.
- Luxe badkamer: in 2022 geheel vernieuwd met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.
- Energielabel A: comfortabel wonen en goed voor het milieu
- Instapklaar: Dozen uitpakken en heerlijk genieten!

UITGEBREIDE VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Stap binnen in deze prachtige tussenwoning, gelegen in de gewilde wijk De Bogen in Nijkerk. Bij het betreden van de woning voel je direct de warme en uitnodigende sfeer die dit huis uitstraalt. De ruime woonkamer heeft veel lichtinval en hier kun je een gezellige zithoek en eetgedeelte kwijt.

De moderne keuken is een waar paradijs voor kookliefhebbers. Voorzien van een schiereiland en hoogwaardige inbouwapparatuur, is deze ruimte niet alleen functioneel, maar ook een prachtige plek om tijd door te brengen met familie en vrienden. Terwijl je de lekkerste gerechten bereidt, kun je genieten van het mooie uitzicht over groen en water. Het is een ideale setting voor gezellige etentjes en onvergetelijke momenten.

De zonnige achtertuin, gelegen op het zuidwesten, is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van lange zomerdagen. Hier kun je heerlijk barbecueën met vrienden, een goed boek lezen in de zon of gewoon genieten van de rust en stilte van je eigen privé-oase. De tuin biedt volop ruimte voor kinderen om te spelen, en de vrijstaande berging met elektra zorgt ervoor dat je al je spullen netjes kunt opbergen.

Met vier ruime slaapkamers biedt deze woning volop ruimte voor elk gezinslid. De kamers zijn licht en luchtig, met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. Of je nu een thuiswerkplek nodig hebt, een speelkamer voor de kinderen of een gezellige logeerkamer, in deze woning is alles mogelijk.

De wijk Corlaer staat bekend om zijn kindvriendelijke karakter. Hier kunnen kinderen veilig buiten spelen en genieten van de groene omgeving. Met diverse speelplaatsen, scholen en sportfaciliteiten in de buurt, is dit dé ideale plek voor jonge gezinnen. De wijk is ruim opgezet en biedt een gevarieerde woningbouw, waardoor er altijd een gevoel van gemeenschap en verbondenheid is.

Daarnaast heeft deze woning een energielabel A, wat betekent dat je niet alleen comfortabel woont, maar ook milieubewust en energiezuinig. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!

IDEAAL VOOR JONGE GEZINNEN EN STARTERS
Deze woning is de perfecte keuze voor jonge gezinnen en starters die op zoek zijn naar een modern ingerichte, instapklare en praktische woning. De combinatie van ruimte, comfort en een kindvriendelijke omgeving maakt dit huis een fantastische plek om je nieuwe thuis van te maken.

HIGHLIGHTS UITGEBREID
De woning is een ruime instapklare tussenwoning met een adembenemend vrij uitzicht op het water. De zonnige achtertuin op het zuidwesten is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van zonnige dagen. De vrijstaande berging met elektra biedt praktische opbergruimte voor al je spullen. Met vier goed formaat slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin. De woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk Corlaer in Nijkerk, waar kinderen veilig kunnen spelen en opgroeien. De moderne keuken met schiereiland en inbouwapparatuur maakt het bereiden van maaltijden een waar genoegen, met een prachtig uitzicht over groen en water.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 432

Overige

Perceel oppervlakte 125

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 432

Overige

Perceel oppervlakte 125

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort