Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM BIJ DE ARIE LIEMANLAAN 42!
Ben je op zoek naar een comfortabel huis waar je direct kunt intrekken? Deze mooie woning in Winkewijert biedt alles wat je nodig hebt. Met vijf ruime slaapkamers, een grote tuin en een energielabel A is dit huis ideaal voor zowel jonge gezinnen als gezinnen met oudere kinderen die meer ruimte zoeken.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE WONING
- Instapklaar: Recent volledig gerenoveerd en klaar voor nieuwe bewoners.
- Garage: Ruime garage voor opslag of parkeren.
- 5 slaapkamers: Perfect voor grote gezinnen of extra ruimte.
- Ruim perceel: 632 m² tuin, volop ruimte om van te genieten.
- 14 zonnepanelen: Duurzame en kostenbesparende energieoplossing.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Deze woning biedt je direct een gevoel van thuiskomen. Bij binnenkomst via de hal kom je in de ruime en lichte woonkamer. De nieuwe moderne keuken, voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur en Quooker, biedt alle gemakken om heerlijke maaltijden te bereiden. Tevens beschikt deze over een extra diep werkblad zodat je aan ruimte geen gebrek hebt.

Met vijf ruime slaapkamers is er genoeg plek voor iedereen. Of je nu een aparte speelkamer, een thuiskantoor of een logeerkamer wilt, deze woning biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. De HR++ beglazing en kunststof kozijnen, voorzien van bijbehorende horren en raambekleding, zorgen voor een uitstekende isolatie, wat bijdraagt aan het comfortabele en energiezuinige karakter van dit huis. De 14 zonnepanelen zorgen voor een lagere energierekening en dragen bij aan een milieuvriendelijke levensstijl.

Het perceel van 632 m² biedt veel ruimte. De in 2023 volledig nieuw aangelegde tuin met veranda, gelegen op het noordwesten, is ideaal voor gezellige avonden en zomerse barbecues. Daarnaast biedt de ruime oprit plek voor 3 auto's. 

Bovendien beschikt het huis over een laadpaal voor elektrische auto's, zodat je altijd verzekerd bent van een opgeladen auto met duurzaam opgewekte energie. De garage biedt ruimte voor je auto, fietsen en gereedschap.

Deze woning is praktisch, stijlvol en modern ingericht. Met een woonoppervlakte van 138 m² is er genoeg ruimte voor iedereen om te genieten van het leven.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING
- Instapklaar: Volledig gerenoveerd en klaar voor bewoning.
- Garage: Ruime garage voor opslag of parkeren.
- 5 slaapkamers: Ideaal voor grote gezinnen of extra ruimte.
- Ruim perceel: 632 m² tuin, volop ruimte om te ontspannen.
- 14 zonnepanelen: Duurzaam en kostenbesparend.

PRIKKEL DE ZINTUIGEN
Wanneer je binnenkomt, voel je je meteen thuis. De moderne keuken nodigt uit om heerlijke maaltijden te bereiden, terwijl het natuurlijke licht door de grote ramen de woonkamer verlicht. Buiten geniet je van de ruime tuin waar je kunt ontspannen.

Wacht niet langer! Dit huis wacht op jou. Plan vandaag nog een bezichtiging en ontdek zelf de charme van deze woning in Winkewijert. Ga nu naar onze website en maak een afspraak.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 572

Overige

Perceel oppervlakte 632

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 572

Overige

Perceel oppervlakte 632

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn