Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN ROYAAL HUIS DAT WACHT OP NIEUWE VERHALEN
Dit is het perfecte huis voor wie een woning wil met veel ruimte en een speelse indeling. Licht, ruim en energiezuinig - elke kamer is ontworpen voor comfort en gebruiksgemak. Met vier ruime slaapkamers is er ruimte genoeg voor iedereen. En voor wie waarde hecht aan gemak: de instapklare staat, de eigen garage en de extra parkeerplaatsen maken dit huis compleet. Geniet van binnen- en buitenleven met de grote raampartij en de fraai aangelegde tuin.

DE WONING DIE GEMAK EN RUIMTE BIEDT
- Royale woning met een lichte en speelse indeling.
- Open keuken met moderne voorzieningen, inclusief een kookeiland en diverse inbouwapparatuur.
- Vier slaapkamers bieden flexibiliteit en privacy voor het hele gezin.
- Energiezuinig, volledig geïsoleerd met een groen energielabel A.
- Een eigen garage en twee parkeerplaatsen voor maximaal comfort.
- Instapklaar, perfect afgewerkt, zowel binnen als buiten.
- Buitenleven, geniet van de zonnige tuin.

WONEN IN NIJKERK
Stap binnen in een huis dat meteen als een thuis aanvoelt. De royale entree leidt je naar een woonkamer met heerlijke lichtinval, wat zorgt voor een uitnodigende en warme sfeer. Hier is ruimte om te ontspannen, te spelen en samen te komen als gezin.

De open keuken is modern en nodigt uit tot samen koken en genieten. Het kookeiland, de granieten werkbladen en de hoogwaardige apparatuur staan garant voor jarenlang culinair plezier. Er is een 5-pits gaskookplaat, oven/combi-oven, koelkast, vriezer, vaatwasmachine en een afzuigkap. Of het nu gaat om een snel ontbijt op een drukke ochtend of een uitgebreid familiediner; deze keuken kan het allemaal aan.

De slaapkamers bieden ieder een eigen plekje; rustig en comfortabel, zodat zowel ouders als kinderen zich kunnen terugtrekken en ontspannen. Met de volledige isolatie en het energielabel A geniet u van een constante temperatuur en lage energiekosten.

De extra's zoals de eigen garage en twee eigen parkeerplaatsen maken dat je altijd gemakkelijk kunt parkeren en veel opbergruimte heeft. 
De heerlijke zonnige tuin biedt genoeg ruimte voor een loungeset en een eettafel. 

De woning is gelegen in Nijkerk, in de wijk De Bogen, en is ideaal voor gezinnen. De wijk staat bekend om zijn ruime opzet, groene omgeving en gevarieerde woningbouw. Het fraaie Corlaer Park en de groene ruimtes bieden inwoners gelegenheid om te wandelen, picknicken en te ontspannen in de natuur. Er zijn zowel basisscholen als middelbare scholen, verschillende sportfaciliteiten, winkelcentra in de wijk te vinden en uitvalswegen zijn eenvoudig bereikbaar.

Deze woning is helemaal klaar voor zijn nieuwe bewoners. Zonder de noodzaak voor verbouwingen of aanpassingen kun je direct beginnen met het maken van nieuwe herinneringen in dit instapklare huis.

WONEN MET COMFORT
Dit huis is gemaakt voor gezinnen die verlangen naar een comfortabele, ruime plek waar ze samen kunnen groeien. Met licht, ruimte en de praktische voordelen van duurzaamheid en gebruiksgemak, staat dit huis klaar om jullie dromen te vervullen. Plan een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 621

Overige

Perceel oppervlakte 175

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 621

Overige

Perceel oppervlakte 175

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort