Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit is oprecht een unieke kans op een uniek appartement! Op een mooie locatie, aan de rand van de wijk Zilverschoon bieden wij dit royale penthouse aan met een royale woonkamer, 2 slaapkamers, een entresol van ca 27 m2, een ruim zonnig dakterras, en op de begane grond een berging én eigen parkeergarage met elektrische deur.

Doordat het appartement is gelegen op de 6e en tevens bovenste verdieping, is er prachtig uitzicht vanuit woonkamer en het terras over het Havenlijntje en de groene omgeving. Bovendien is er extra rust en privacy vanwege het ontbreken van bovenburen. Wanden en vloeren (laminaat) zijn verzorgd afgewerkt.

Het appartementencomplex is gelegen in een rustige groene woonwijk, met voldoende parkeerplaatsen nabij het complex. Het historische en gezellige centrum van Nijkerk, met vele voorzieningen, is gelegen op loopafstand. Een groot pluspunt is dat u vanaf de Sparreboomstraat binnen enkele minuten op de A28 en A1 bent en dat ook openbaar vervoer en het NS station vlak in de buurt zijn. Ten slotte loopt of fiets u vanuit het appartementencomplex zo het uitgestrekte buitengebied in.

Bouwjaar 2005. Woonoppervlakte 171 m2. Inpandige garagebox 16 m2. Energielabel A.

Indeling Algemeen: Centrale hal met video installatie, brievenbussen, lift en trappenhuis. Appartement : via de ruime hal, met meterkast, toilet met fonteintje en berging met CV ketel (Vaillant 2021) en WTW installatie, zijn de woonkamer, de 2 slaapkamers en de badkamer te bereiken. De hal biedt tevens meer dan voldoende ruimte voor een garderobe.

De lichte woonkamer biedt een zee van ruimte (lengte ruim 17 m), maar door de schuine wanden voelt de ruimte gezellig aan. De grote dubbele schuifpui biedt naast veel lichtinval ook mooi uitzicht. Het dakterras is maar liefst 16 m2 en gelegen op het oosten. De open keuken is los in de ruimte geplaatst aan de zijkant van de woonkamer wat een speelse indeling geeft. De luxe keuken heeft een tijdloze uitstraling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, oven en dubbele spoelbak. (De inbouwkoelkast is verwijderd, maar de inbouwkast is nog wel aanwezig). Naast de keuken is de bijkeuken gelegen waar een extra keukenblok is geplaatst en de aansluitingen voor was-apparatuur zijn gesitueerd.

Er zijn twee royale slaapkamers aanwezig, een grote en een wat minder grote. Beiden zijn verzorgd afgewerkt qua wand en vloerafwerking. De kleinere slaapkamer is tevens voorzien van een vaste trapkast. Vanuit de grote slaapkamer is er rechtstreeks toegang tot de, eveneens ruime, badkamer welke is uitgerust met een inloopdouche, ligbad, wastafel en 2e toilet.

Vanuit de woonkamer is middels een vaste trap toegang naar de entresol, een open ruimte met kast waarin de cv-opstelling (Vaillant, 2021) is gesitueerd. De ruimte die deze extra verdieping biedt is voor meerdere doeleinden geschikt, zoals bijvoorbeeld werkkamer of hobbyruimte, en staat in open verbinding met de woonkamer.

Kortom; zoekt u royale woonruimte, mooi uitzicht en voorzieningen op loopafstand? Kom dan zeker dit appartement bezichtiging. U bent hartelijk welkom.

Bijzonderheden: - Bijzonder royaal penthouse - Eigen parkeergarage en berging - Ruim dakterras op het oosten - 2 Slaapkamers - Moderne keuken - Rustige ligging - Goed geïsoleerd en energielabel A - Bouwkundig rapport aanwezig - Gezonde VvE, servicekosten € 297,28 per maand

VERKOOPVOORWAARDEN Deze woning wordt aangeboden namens Woningstichting Nijkerk (WSN) tegen de volgende voorwaarden: • Huurders van WSN die uiterlijk 13 juni 2024 reageren, krijgen voorrang om de woning te kopen. Als er meer huurders reageren, heeft de kandidaat-koper die het langst huurder is bij WSN voorrang om de woning te kopen.. • Inschrijfformulieren en informatie zijn verkrijgbaar bij Zijlstra ERA Makelaardij. • Bezichtigingen worden pas na 13 juni 2024, de sluitingsdatum van de inschrijfperiode gepland. • Alle eigendomsoverdrachten vinden plaats bij Van der Weij Notariaat te Nijkerk • Het voordeel van overdrachtsbelasting is voor verkoper • Zelfbewoningplicht van 2 jaar na transport / anti-speculatiebeding • In verband met de grote animo voor deze woningen, adviseren wij u goed voorbereid te zijn en u vooraf te laten informeren over uw financiële mogelijkheden!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 171
Inhoud woonhuis 837

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 171
Inhoud woonhuis 837

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij