Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een fraaie, rustig gelegen vrijstaande woning met volop privacy, aangebouwde garage en een royale leefruimte verdeeld over twee woonlagen? Dan bent u zeker welkom om een kijkje te komen nemen bij deze woning met 3 ruime slaapkamers en een indeling die zorgt voor een balans tussen open leefruimtes en knusse hoekjes.

Naast dat de binnenkant van de woning veel mogelijkheden biedt, is ook de buitenkant zeker het benoemen waard. Op deze plek kunt u optimaal genieten van rust, van privacy en de aanwezigheid van veel groen. Dit is ongetwijfeld de plek waar u een fijn thuis van kunt maken.

Deze woning is gelegen in de zeer groene wijk ‘Beulekamp’, nabij het station, winkels, scholen en sportvelden met een goede ontsluiting richting uitvalswegen (A1 en A28) en het historische centrum van Nijkerk.

Bouwjaar 1976. Woonoppervlak 156 m². Perceeloppervlakte 763 m². Energielabel D.

INDELING

Begane grond: Via de voordeur komt u in de centrale hal (voorzien van schoon metselwerk) met mooie vide. Vanuit hier heeft u toegang tot de woonkamer (met doorloop naar de keuken) en de toiletruimte. In de hal bevindt zich ook de meterkast (met krachtstroom) en de trapopgang naar de eerste verdieping. De L-vormige woonkamer is ruim en voorzien van een tegelvloer. De aanwezige schuifpui en raampartijen zorgen voor veel daglichtinval en staan in verbinding met de tuin. De open haard zorgt voor zowel warmte als sfeer. Er is ruimte genoeg voor een grote eettafel waar heerlijk aan gegeten en gedronken kan worden met vrienden en familie. Naast de woonkamer is de (half) afgesloten woonkeuken gesitueerd. De ruime keuken, in L-vormige opstelling, beschikt over diverse inbouwapparatuur. Er zijn voldoende bovenkasten aanwezig voor het opbergen van uw spullen.

Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken te betreden. Deze beschikt over de wasmachine- en drogeraansluiting en kan geheel naar eigen smaak verder worden ingedeeld. Hier vindt u ook de opstelling van de cv-ketel.

Ook de garage mag niet vergeten worden! Vanuit de bijkeuken is deze handig te bereiken. Deze geeft veel praktische berg- en/of hobbyruimte en is voorzien van elektra, een loopdeur en garagedeur (kanteldeur) en vliering.

Opvallend aan deze woning is de royale tuin welke verzorgd is aangelegd met een groot gazon en diverse plantenborders waardoor u hier geniet van optimale rust en privacy.

1e verdieping: ruime overloop met vide en geeft toegang tot de drie ruime slaapkamers en de badkamer. De volledig betegelde badkamer, heeft een vintage uitstraling en beschikt over een wastafel, een inloopdouche, ligbad en toilet. Deze woonlaag is voorzien van vloerbedekking. Alle slaapkamers beschikken over opbergruimte achter de knieschotten.

Toegevoegde waarde: - Riante woonkamer met speelse indeling; - Drie slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping; - Prachtig aangelegde tuin voorzien van veel groen - Ruime aangebouwde garage met vliering; - Oprit met parkeergelegenheid op eigen terrein;

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 156
Inhoud woonhuis 655

Overige

Perceel oppervlakte 763
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 156
Inhoud woonhuis 655

Overige

Perceel oppervlakte 763
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij