Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze hoekwoning met eigen oprit, carport en vrijstaande stenen garage heeft een praktische indeling en biedt veel leefruimte. Daarnaast beschikt de woning ook over 5 zonnepanelen. De woning ligt in de wijk Paasbos, aan een rustige, kindvriendelijke straat met speeltuin en veel parkeergelegenheid.

In de directe omgeving van de woning zijn op loopafstand basisscholen, speeltuinen, een sporthal en winkelcentrum bereikbaar. De uitvalswegen naar het buitengebied zijn gemakkelijk te bereiken.

Bouwjaar 1973. Woonoppervlak 128 m2. Perceeloppervlak 241 m2. Energielabel D.

Indeling

Begane grond: Entree/hal, meterkast en toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Lichte Z-vormige woonkamer met grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval. De woonkamer en hal beschikken over een pvc vloer. Alleen de begane grond is voorzien van dubbel glas. Aan de achterzijde van de woning bevindt zicht de dichte keuken. Deze is voorzien van een gaskookplaat, oven en een losse koelkast (deze gaat mee). Daarnaast is hier ook de aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de keuken is de tuin te bereiken.

De tuin is ruim van opzet, op het noordoosten gelegen, heeft groene perkjes met beplanting en is deels voorzien van sierbestrating, er kan op verschillende plekken van de zon worden genoten. De vrijstaande stenen garage voorzien van elektra is vanuit de tuin bereikbaar. Tevens is de tuin ook via toegang onder de carport te bereiken en er is een achterom naar de achterliggende steeg.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van een wastafel en toegang tot het balkon. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een wastafel met meubel, toilet en douche.

2e verdieping: vaste trap naar de ruime zolderverdieping met veel bergruimte. Op de voorzolder is de cv-ketel opstelling (Vaillant, 2005) en de omvormer van de zonnepanelen. Op deze verdieping is een ruime slaapkamer gerealiseerd voorzien van dakkapel.

Kortom, bent u op zoek naar een ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers nabij het centrum van Nijkerk en diverse voorzieningen? Kom dan zeker deze woning bezichtigen!

Bijzondere kenmerken: -Op een mooie, rustige locatie gelegen hoekwoning -Eigen oprit met carport -Vrijstaande stenen garage -4 slaapkamers waarvan 1 met balkon -Ruime verzorgde achtertuin gelegen op het noordoosten -Op korte afstand van het buitengebied, winkelcentrum alsmede scholen NS-station.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 454

Overige

Perceel oppervlakte 241
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 454

Overige

Perceel oppervlakte 241
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij