Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Instapklare woning welke recent nagenoeg totaal is vernieuwd! De huidige bewoners hebben kosten noch moeite gespaard om deze woning zeer fraai af te werken. De gehele verbouwing van deze woning is in 2023 uitgevoerd. In dat jaar is de woning aan de achterzijde uitgebouwd, zijn o.a. keuken en badkamer nieuw geplaatst, is de woning voorzien van nieuwe vloer- en wandafwerking en zijn alle houten kozijnen vervangen door nieuwe aluminium kozijnen met triple glas (HR++).Ook zijn de voor- en achtertuin opnieuw aangelegd.

De ligging van deze woning aan de rand van de wijk Strijland is ook erg prettig. De wijk is te omschrijven als rustig en groen. Het centrum, station en scholen bevinden zich op korte afstand.

Bouwjaar 1983. Woonoppervlakte 112 m². Perceeloppervlakte 173 m². Energielabel B.

INDELING

Begane grond: Via de entree stapt u in de verzorgde hal waar de trapopgang naar boven en de vernieuwde meterkast aanwezig is. Verder is in de hal een trapkast aanwezig en het toilet met fonteintje. De keurig afgewerkte woonkamer is sfeervol ingericht. Op de vloer liggen plavuizen, voorzien van vloerverwarming. Zowel de wanden als het plafond zijn afgewerkt met stucwerk. De lichte kleurstelling zorgt voor een frisse uitstraling en een gevoel van ruimte. Door de geplaatste aanbouw aan de achterzijde is een zeer ruime woonkeuken ontstaan.

De luxe keuken in hoekopstelling beschikt over hoogwaardige inbouwapparatuur. Zo treft u hier een inductiekookplaat, twee ovens (stoomoven/ combi-oven), koelkast, vaatwasmachine en Quooker aan. Vanuit de keuken heeft u uitzicht op- en toegang tot de diepe achtertuin. De achtertuin beschikt over een ruime stenen berging, een overkapping en een achterom. De tuin is voorzien van sierbestrating en beplanting wat zorgt voor groene en kleurrijke accenten. Eerste verdieping: de overloop geeft toegang tot drie slaapkamers. De slaapkamers aan de achterzijde beschikken over een dakkapel. En alle slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast. Ook op deze verdieping zijn de vloeren en wanden recentelijk vernieuwd. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel en wandcloset.

Tweede verdieping: via een vaste trap bereikt u deze verdieping. Op de voorzolder is de cv-installatie (2017) geplaatst. Ook vindt u hier de wasmachine- en drogeraansluitingen. De zolder is opgedeeld in twee slaapkamers, wilt u liever één grote slaapkamer, dan is dit eenvoudig te realiseren. De dakramen op deze verdieping zijn ook recent vernieuwd!

Toegevoegde waarde: - Nagenoeg gehele woning in 2023 verbouwd - Luxe keuken - Moderne badkamer - Vijf slaapkamers - Zonnige en vrije tuin met achterom - Rustige en groene woonwijk - Energielabel B

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 384

Overige

Perceel oppervlakte 173
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 384

Overige

Perceel oppervlakte 173
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij