Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan de rand van het gezellige centrum van Nijkerk treft u deze royale vrijstaande woning met eigen oprit aan. Een ideale woning voor een groot gezin of wanneer u graag veel ruimte tot uw beschikking wil hebben. Met een woonoppervlakte van maar liefst 170 m², verdeeld over 2 verdiepingen, biedt deze woning een overvloed aan woongenot. Ook gelijkvloers wonen is hier zeker een optie aangezien de badkamer zich op de begane grond bevindt. De voormalige garage is omgebouwd tot zitkamer, maar ook goed te gebruiken als werkplek of kantoorruimte. Grenzend aan deze ruimte is een badkamer gesitueerd. De woning heeft een ruime woonkamer met veel raampartijen, een afgesloten woonkeuken en een bijkeuken. Op de 1e verdieping treft u nog 5 slaapkamers. Het perceel is 418 m², wat zorgt voor een heerlijk buitenleven in de gezellig ingerichte achter- en zijtuin. Door de vrije ligging geniet u hier volop van privacy. De overkapping met aangebouwde berging wordt waarschijnlijk één van uw favoriete plekjes. Daarnaast treft u hier nog een dubbele berging/hobbyruimte aan. Aan de voorzijde is er nog gelegenheid tot het parkeren van 2 auto’s op eigen terrein.

De ligging van de woning is zeer prettig met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. U woont hier namelijk op loop- en fietsafstand van winkels, supermarkten, sportfaciliteiten en scholen en er is een goede verbinding met de uitvalswegen A1 en A28.

Bouwjaar 1976. Woonoppervlakte 170 m². Perceeloppervlakte 418 m². Energielabel C.

INDELING

Begane grond: via de overdekte zijentree betreedt u de woning en komt u binnen in de ruime ontvangsthal met meterkast, toiletruimte, badkamer en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, woonkeuken en bijkeuken.

De royale woonkamer is aan de voorzijde gelegen en kent veel lichtinval dankzij de vele raampartijen aan de voor- en zijgevel. Het middelpunt van de woonkamer is de gashaard met sfeervolle houten schouw. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de woonkeuken. Een royale ruimte waar u heerlijk kunt koken en dineren in groter gezelschap. Momenteel treft u hier een keuken aan in een hoekopstelling. Droomt u van een woonkeuken met kookeiland? Gezien de ruimte is dit zeker te realiseren! Vanuit de keuken kijkt u prettig weg de tuin is, tevens is deze ook bereikbaar vanuit de keuken door de aanwezigheid van een deur.

In de bijkeuken, die u kunt bereiken via de ontvangsthal, treft u nog een extra keukenblok aan. Ook vindt u hier de witgoedaansluiting en de CV-ketel. Vanuit de bijkeuken heeft u nog toegang tot een zitkamer (voorheen de garage). Deze ruimte is ook zeer geschikt als een speelkamer of (thuiswerk)kantoor. Ook hier is een deur aanwezig wat toegang geeft tot de achtertuin. Tevens grenst er aan deze ruimte nog een badkamer, voorzien van toilet en wastafel. Ook is boven deze ruimte nog een vliering gesitueerd, bereikbaar middels een ladder.

In de achtertuin is het heerlijk vertoeven onder de beschutting van de overkapping of in de zon op het terras. De achter-/zijtuin is heerlijk vrij gelegen en grenst aan de achterzijde aan een groenstrook en beschikt over buitengewoon veel privacy. Naast de overkapping is nog een ruime berging, praktisch voor het opbergen van uw tuinkussens etc. of te gebruiken als loungeruimte die op koude dagen verwarmd kan worden. Daarnaast zijn er ook nog 2 bergingen aanwezig met vliering en een vlizotrap. Aan opbergruimte geen gebrek! Verder is de tuin ingericht met sierbestrating en diverse borders met veel groen.

1e verdieping: de 1e verdieping bestaat uit maar liefst 5 slaapkamers. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de masterbedroom met inloopkast waar een dakraam is gevestigd. In deze kamer treft u nog een wastafel aan. Verder zijn er nog 2 kamers in het midden van de woning gesitueerd, waaronder één voorzien is van een dakkapel en vaste kast. Aan de achterzijde van de woning treft u nog 2 ruime slaapkamers aan, beide voorzien van een wastafel. Op één van deze slaapkamers heeft u nog toegang tot het aanwezige balkon. Ook beschikt deze kamer over een vaste kast en veel opbergruimte achter de schuine kant. Alle kamers zijn via de overloop bereikbaar. Ook is er nog een separate toilet aanwezig.

Vliering: via de een vlizotrap op de slaapkamer aan de voorzijde bereikt u deze royale bergvliering.

Bijzondere kenmerken: - Royale vrijstaande woning - Badkamer op de begane grond - Mogelijkheid tot werkplek/kantoorruimte op de begane grond - 5 slaapkamers - 24 zonnepanelen aanwezig - Parkeergelegenheid op eigen terrein - Vrij gelegen tuin met dubbele berging en overkapping - Centraal gelegen, op loopafstand van het centrum van Nijkerk en nabij uitvalswegen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 175
Inhoud woonhuis 789

Overige

Perceel oppervlakte 418

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 175
Inhoud woonhuis 789

Overige

Perceel oppervlakte 418

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij