Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een nette en goed onderhouden HOEKWONING die instapklaar is? Dan bent u bij Tijmlaan 22 aan het juiste adres! De woning beschikt over een moderne keuken en badkamer, heeft vier slaapkamers en een gezellige zonnige achtertuin op het zuidoosten gelegen, met een overkapping en stenen berging. Ook zijn er 8 zonnepanelen geplaatst, dus ook aan verduurzamen is gedacht.

De woning heeft een gunstige ligging nabij het historische en gezellige centrum van Nijkerk. Naast de voorzieningen die het centrum biedt, zijn ook scholen, openbaar vervoer en supermarkten binnen loopafstand bereikbaar. Parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabijheid van de woning. Er is met name sprake van bestemmingsverkeer, wat de buurt kindvriendelijk maakt.

Bouwjaar 1972. Woonoppervlak 121 m2. Perceeloppervlak 192 m2. Energielabel C.

Indeling

Begane grond: via de entree betreedt u de hal met meterkast (vernieuwd in 2009), wandcloset met fonteintje, trapopgang naar de 1e verdieping, royale praktische trapkast en toegang tot de doorzon woonkamer. De woonkamer is heerlijk licht vanwege de grote raampartijen en voorzien van een lamelparketvloer en spachtelputz wandafwerking. De eethoek en de open keuken zijn aan de achterzijde van de woning gesitueerd. De hoekkeuken heeft een neutrale kleurstelling en is voorzien van de nodige inbouwapparatuur, zoals een keramische kookplaat, vaatwasser, combioven en koelkast.

Middels de openslaande deuren heeft u toegang naar de achtertuin. De zonnige achtertuin, op het zuidoosten gelegen, is aangelegd met sierbestrating, borders met beplanting, een knusse overkapping en een vrijstaande stenen berging voorzien van elektra. De achtertuin is ook via de poort aan de zijkant te bereiken.

Eerste verdieping: via de overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is voorzien van vloerbedekking en beschikt ook over een vaste kast en een wastafel met meubel. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een pvc vloer. De moderne badkamer is geheel betegeld en uitgerust met een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel met meubel en een toilet. Het uitzetraam zorgt voor natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping: Deze verdieping is middels een vaste trap bereikbaar en biedt een voorzolder met opstelplaats van de cv ketel (Atag, 2019). Tevens is hier ook de aansluiting voor de wasmachine en droger. Het Velux dakraam zorgt voor veel lichtinval. Op deze verdieping is ook de vierde grote slaapkamer voorzien van vinyl. Een groot Velux dakraam zorgt hier eveneens voor veel daglichtinval. Ideaal zijn ook de knieschotten waarachter u veel ruimte heeft om spullen te stallen.

Kortom, een fijne goed onderhouden ruime woning op een prettige locatie. Welkom voor een bezichtiging!

Bijzondere kenmerken: -Ruime hoekwoning in een rustige omgeving -Lichte woonkamer -4 slaapkamers -Moderne keuken en badkamer -Zonnige achtertuin op het zuidoosten -Gelegen op een leuke locatie nabij het centrum

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 435

Overige

Perceel oppervlakte 192

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 435

Overige

Perceel oppervlakte 192

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij