Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een beleving…vrijheid en ruimte op slechts een paar minuten fietsen van het gezellige centrum van Nijkerk!

Bij het betreden van het erf wordt u omringd door groen en ruimte met voldoende parkeergelegenheid. Deze prachtige VRIJSTAANDE VILLA heeft een tijdloos ontwerp, met opvallende raampartijen in alle gevels, is gelegen op een ruime kavel van maar liefst 685 m² en beschikt o.a. over vier ruime slaapkamers, een riante woonkamer met veel daglichtinval en een praktische bijkeuken. Ook is er veel privacy in de rondom gelegen tuin te vinden, met voor ieder moment van de dag een heerlijke plekje. Hier kunt u genieten van privacy en rust.

De huidige bewoners hebben in 2019 verschillende zaken in de woning aangepakt, zo is er een aanbouw gerealiseerd tussen de woning en de garage. Waardoor u vanuit de woning via de bijkeuken de garage kunt bereiken. Tevens is de keuken vergroot en vervangen en voorzien van een plavuizenvloer met vloerwarming. Ook is de toiletruimte en de badkamer vernieuwd. Kortom, een keurig verzorgde woning, omringd door veel groen. Vanwege het fantastische uitzicht op de landerijen waant u zich in het buitengebied, maar toch op korte afstand van het centrum voorzien van diverse winkels en horeca maar ook overige voorzieningen zoals basisscholen. Tevens zijn de uitvalswegen A1/A28 nabij gelegen. Geniet u meer van rust en natuur? Dan kunt u heerlijk fietsen of wandelen in de polder.

Bouwjaar 1998. Woonoppervlak 200 m². Perceeloppervlakte 685 m². Energielabel B.

INDELING

Begane grond: via een royale entree betreedt u de woning. In de hal is een toiletruimte met wandcloset en fonteintje aanwezig. De ruime woonkamer is voorzien van een fraaie eikenhouten vloer, de wanden zijn voorzien van stucwerk en de openslaande deuren geven toegang tot de tuin. Door de grote raampartijen ontstaat er veel lichtinval, waardoor u een heerlijk lichte woonkamer heeft, ook is er een knusse open haard aanwezig. De royale luxe woonkeuken grenst aan de woonkamer en is uitgevoerd in een lichte kleurstelling met aan beide zijdes veel kastruimte. Uiteraard is de keuken uitgerust met de nodige inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, koelkast, vaatwasser, oven en combioven. Tevens biedt de keuken voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel.

Vanuit de keuken bereikt u de riante bijkeuken voorzien van een aansluiting voor wasmachine en droger en een keukenblad met wasbak. Vanuit de bijkeuken bereikt u de fraaie tuin en tevens heeft u toegang naar de geïsoleerde garage. De garage is maar liefst 28 m² groot en voorzien van een vliering. De grote oprit biedt plek voor vier auto’s.

De opmerkelijke tuin is vanuit de woonkamer en de bijkeuken te bereiken. Met meerdere terrassen biedt de buitenruimte gedurende de hele dag een uitnodigende plek, of u nu de voorkeur geeft aan de warmte van de zon of juist verkoeling zoekt in de schaduw. Vanuit de voor-/zijtuin heeft u een adembenemend uitzicht over de landerijen. Hier strekt zich een weids en vrij landschap voor u uit. Achter de woning kunt u zich ontspannen, tot rust komen en volop genieten van privacy.

1e verdieping: overloop met toegang tot de zeer ruime master-bedroom inclusief de door huidige bewoner gerealiseerde inloopkast. Daarnaast zijn er nog drie ruime slaapkamers, een berging met opstelling van de cv ketel (Nefit 2019) en de badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van een houten vloer en gestucte wanden en plafonds. De moderne badkamer is ook van alle gemakken voorzien zoals een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel met meubel, wandcloset, designradiator en vloerverwarming.

Graag nodigen wij u uit om deze prachtige woning en de royale tuin te komen bezichtigen. Maar vooral de plek, rust en privacy te komen ervaren op deze unieke locatie.

Toegevoegde waarde: -Royale woning op een prachtige locatie -Luxe keuken met apparatuur -Ruime woonkamer met veel lichtinval -Aangebouwde bijkeuken met toegang naar garage -Grote garage met oprit met plek voor vier auto’s -Moderne luxe badkamer -Vier ruime slaapkamers -Prachtige tuin met veel rust en privacy -Op een unieke locatie met uitzicht op landerijen -Alle voorzieningen zijn dichtbij de woning gelegen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 200
Inhoud woonhuis 816

Overige

Perceel oppervlakte 685

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 200
Inhoud woonhuis 816

Overige

Perceel oppervlakte 685

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij