Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Karakteristieke uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning met slaapkamer en badkamer op de begane grond en een eigen oprit gelegen op loopafstand van het centrum van Nijkerk.

Deze woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt op steenworp afstand van het gezellige historische centrum van Nijkerk, voorzien van diverse winkels, restaurants en terrassen. Tevens zijn er meerdere scholen, gezondheidscentra en sportvoorzieningen in de nabijheid van de woning de woning gelegen. Ook zijn uitvalswegen A1/A28 en het station van Nijkerk snel te bereiken.

Bouwjaar 1935. Woonoppervlak 110 m2. Perceeloppervlakte 370 m2. Energielabel F.

Indeling:

Begane grond: via de zijentree bereikt u de ruime hal met meterkast. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en heeft veel lichtinval door de aanwezige raampartijen. Aan de voorzijde is voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel, al kunt u de indeling uiteraard geheel naar eigen wens aanpassen. Tevens is er een grote trapkast aanwezig.

Via de toog bereikt u de half open keuken, deze bevindt zich in de aanbouw van de woning. De keuken is voorzien van een dubbele spoelbak, koelkast, vriezer, oven en gaskookplaat. Vanuit de keuken heeft u toegang naar de achtertuin en de bijkeuken met de wasmachineaansluiting. Vervolgens komt u in de hal van waaruit de aparte toiletruimte met wandcloset en fonteintje, de badkamer en een slaapkamer te bereiken zijn. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche en wastafel. De ruime slaapkamer is voorzien van een vinyl vloer. Met uitzondering van de keuken en slaapkamer bevindt zich in de overige ruimtes in de uitbouw vloerverwarming.

In de riante tuin kunt u genieten van rust en tevens biedt deze veel privacy. Tevens is er ook een houten overkapping aanwezig waar u een leuk zitje kunt creëren. Een groot gedeelte is bestraat, maar ook is er voldoende groen aanwezig. Mocht u het leuk vinden om groenten te kweken, dan is de kas daar uitermate geschikt voor. Daarnaast is er nog een houten berging, voorzien van elektra. Direct grenzend aan de tuin huurde de vorige bewoner een perceel van de gemeente voor € 11,60 per jaar. Na overleg met de gemeente kan dit waarschijnlijk overgeschreven worden op de nieuwe bewoner.

Eerste verdieping: via de vaste trap vanuit de hal bereikt u de royale overloop met vaste kastruimte. Tevens is hier toegang naar twee slaapkamers. De slaapkamers zijn beiden aan de voorzijde van de woning gesitueerd en beschikken over een dakkapel.

Vliering: bergzolder, te bereiken via een vlizotrap op de overloop.

Bijzondere kenmerken: - Karakteristieke jaren 30 woning - Slaapkamer en badkamer op de begane grond - 3 slaapkamers en een bergzolder - Riante tuin met veel privacy - Op loopafstand van het centrum - Nabij overige voorzieningen en uitvalswegen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 427

Overige

Perceel oppervlakte 370

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 427

Overige

Perceel oppervlakte 370

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij