Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze verrassend ruime jaren ’70 HOEKWONING met 4 slaapkamers, zonnige tuin, stenen berging, lange inrit en rustige ligging is nu beschikbaar en mogen wij u aanbieden namens Woningstichting Nijkerk. De woning heeft een gunstige ligging nabij het historische en gezellige centrum van Nijkerk en biedt veel ruimte in en om de woning. Het één en ander moet wel gemoderniseerd te worden, maar dat biedt een mooie mogelijkheid om alles naar eigen wensen in te richten. Naast de voorzieningen die het centrum biedt, zijn ook scholen, openbaar vervoer en supermarkten op loopafstand bereikbaar. Parkeergelegenheid is ruim aanwezig op eigen terrein en in de nabijheid van de woning. Er is met name sprake is van bestemmingsverkeer, wat de buurt kindvriendelijk maakt.

Bouwjaar 1972. Woonoppervlak 100 m² + Oppervlak zolder 20 m2. Perceeloppervlak 288 m². Energielabel B.

INDELING Begane grond: via de entree betreedt u de hal met meterkast (4 groepen), toilet met fonteintje, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de doorzon woonkamer. De woonkamer is heerlijk licht vanwege de grote raampartijen. De dichte eenvoudige keuken (zonder apparatuur) is gelegen aan de achterzijde van de woning, met deur naar de achtertuin. De zonnige achtertuin op het zuidoosten is aangelegd met sierbestrating, borders met beplanting en een vrijstaande stenen berging van ca 7 m2 voorzien van elektra.

Eerste verdieping: via de overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, 2e toilet, uitzetraam voor ventilatie en aansluiting voor was- apparatuur. Op de overloop is nog een bergkast aanwezig.

Tweede verdieping: deze verdieping is middels een vaste trap bereikbaar en biedt een voorzolder met opstelplaats van de CV ketel (Vaillant, 2009), en een 4e slaapkamer met dakraam. Deze verdieping van 20 m2 mag niet bij het woonoppervlak worden gerekend vanwege te weinig daglichttoetreding, maar met een groter dakraam of een mooie dakkapel uiteraard wél. Een investering waard.

Kortom: een ruime vrij gelegen woning met een ruim perceel op een prettige locatie. Welkom voor een bezichtiging!

Toegevoegde waarde - Ruime hoekwoning in rustige omgeving - Z-vormige lichte woonkamer - 4 slaapkamers - Energielabel B - Bouwkundig rapport aanwezig - Tuin op het zuidoosten met berging - Gelegen op een leuke locatie nabij het centrum

VERKOOPVOORWAARDEN Deze woning wordt aangeboden namens Woningstichting Nijkerk (WSN) tegen de volgende voorwaarden: • Huurders van WSN die uiterlijk op 23 mei 2024 reageren, krijgen voorrang om de woning te kopen. Als er meer huurders reageren, heeft de kandidaat-koper die het langst in zijn huidige huurhuis woont voorrang. • Inschrijfformulieren en informatie zijn verkrijgbaar bij Zijlstra ERA Makelaardij. • Bezichtigingen worden pas ná 23 mei 2024, de sluitingsdatum van de inschrijfperiode gepland. • Alle eigendomsoverdrachten vinden plaats bij Notariaat Van Der Weij te Nijkerk • Het voordeel van overdrachtsbelasting is voor verkoper • Zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding van 2 jaar • In verband met de grote animo voor deze woningen, adviseren wij u goed voorbereid te zijn en u vooraf te laten informeren over uw financiële mogelijkheden!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 428

Overige

Perceel oppervlakte 288

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 428

Overige

Perceel oppervlakte 288

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij