Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN UNIEKE KANS IN STEDENWIJK: VOLLEDIG GERENOVEERDE GEZINSWONING
Welkom in deze prachtig volledig gerenoveerde woning in het hart van Stedenwijk. Ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime, moderne woning met alle gemakken van 2024, maar nog steeds de charme van een huis uit 1980. Met vijf ruime slaapkamers, een energiezuinig energielabel A en een fantastische doorzonwoonkamer, is dit huis echt een droom die uitkomt. Laat je verrassen door de hoogwaardige afwerking en de rustige, kindvriendelijke buurt waarin deze woning zich bevindt.

HOOFDLIJNEN VAN DE WONING:
- Begane grond:Ruime hal met meterkast en moderne toiletruimte. De doorzonwoonkamer biedt veel lichtinval en heeft aan de achterzijde een stijlvol keukenblok. Via de tuindeur kom je in de gezellige aangebouwde berging en achtertuin met achterom.
- Eerste verdieping: Overloop die toegang geeft tot drie goed bemeten slaapkamers. De moderne badkamer is voorzien van een wastafel, toilet, douche en krijgt natuurlijk licht door het aanwezige dakraam.
- Tweede verdieping: Hier vind je een overloop met bergruimte en nog twee ruime slaapkamers.
- Volledig gerenoveerd: In 2024 is de woning van top tot teen aangepakt met oog voor detail, waardoor je de voordelen hebt van een huis uit 1980 met het comfort van nu.
- Ruimte en comfort:De woning biedt een woonoppervlakte van 116 m² en heeft maar liefst vijf slaapkamers.
- Energielabel A: Dit betekent een lage energierekening en een milieuvriendelijke woning.

KARAKTERISTIEKE WOONOMGEVING EN MODERNE LUXE
Stap binnen in deze prachtige woning en voel je meteen thuis. De ruime hal met meterkast en moderne toiletruimte verwelkomt je met een warme ambiance. De doorzonwoonkamer, royaal en licht, nodigt uit tot gezellige avonden met familie en vrienden. Aan de achterzijde bevindt zich een stijlvol ingericht keukenblok, perfect voor de culinaire liefhebbers onder ons. Via de tuindeur loop je zo de aangebouwde berging in, ideaal voor al je opslagbehoeften, en de achtertuin, die met zijn achterom zorgt voor extra gemak en toegang.

De eerste verdieping biedt een oase van rust en ruimte. De overloop geeft toegang tot drie goed bemeten slaapkamers, elk met hun eigen karakter en charme. De moderne badkamer is uitgerust met een wastafel, toilet en een ruime douche. Het dakraam zorgt voor een natuurlijke lichtinval, waardoor de badkamer een frisse en lichte uitstraling heeft.

Op de tweede verdieping vind je nog meer verrassingen. Een ruime overloop met bergruimte leidt je naar twee extra slaapkamers. Deze kamers zijn perfect voor opgroeiende kinderen, een thuiskantoor of logeerkamers. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Geen detail is in de renovatie van 2024 overgeslagen, van de moderne afwerking tot de hoogwaardige materialen die zijn gebruikt. Dit huis biedt het beste van beide werelden: de charme van een woning uit 1980 en het comfort en de luxe van 2024. Dankzij het energielabel A ben je verzekerd van een lage energierekening en draag je bij aan een beter milieu. Verder is de woning voorzien van onderhoudsarme, kunststof kozijnen.

Met een woonoppervlakte van 116 m² en vijf ruime slaapkamers is dit huis perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en comfort. De wijk Stedenwijk staat bekend om zijn kindvriendelijke omgeving, met diverse scholen, speeltuinen en groenvoorzieningen op loopafstand. Hier kun je echt genieten van het leven in een rustige en veilige buurt.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING
De begane grond biedt een ruime hal met meterkast en moderne toiletruimte. De woonkamer is licht en luchtig, met aan de achterzijde een stijlvol keukenblok. Via de tuindeur heb je toegang tot een aangebouwde berging en een achtertuin met achterom. Op de eerste verdieping vind je drie goed bemeten slaapkamers en een moderne badkamer met wastafel, toilet en douche. De tweede verdieping biedt twee extra slaapkamers en bergruimte. Deze woning is in 2024 volledig gerenoveerd en beschikt over energielabel A.

Ervaar de luxe en het comfort van deze unieke woning zelf. Bezoek onze website voor meer informatie en plan direct een bezichtiging in. Wacht niet te lang, want deze parel in Stedenwijk zal snel verkocht zijn!?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 426

Overige

Perceel oppervlakte 103

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 426

Overige

Perceel oppervlakte 103

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere