Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN UW DROOMHUIS IN NOORDERPLASSEN WEST, ALMERE

Op zoek naar de perfecte gezinswoning in een rustige, kindvriendelijke buurt? Dit prachtige huis in de gewilde wijk Noorderplassen West in Almere biedt alles wat jonge gezinnen maar kunnen wensen. Van een moderne keuken tot een ruime tuin en een royale woonkamer; deze woning heeft het allemaal. Met vier slaapkamers, een luxe badkamer en een eigen parkeerplek, is dit huis dé ideale plek om een gezin te stichten en te laten groeien.

Het betreft een vanafprijs. 

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

- Begane grond: Hal entree, toilet, trapopgang naar de eerste verdieping. Tuingerichte woonkamer met schuifpui naar de achtertuin met berging en achterom. Aan de achterzijde een eigen parkeerplek. Straatgerichte keuken voorzien van hedendaagse inbouwapparatuur.
- Eerste verdieping: Overloop met toegang tot drie in grootte variërende slaapkamers. Badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. Handige wasruimte.
- Tweede verdieping: Overloop met toegang tot extra bergruimte en royale vierde slaapkamer.
- Energielabel A+

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE WONING

BEGANE GROND: MODERN COMFORT EN GEMAK

Bij binnenkomst in deze prachtige woning word je direct verwelkomd door een stijlvolle hal die toegang biedt tot een modern afgewerkt toilet en de trap naar de eerste verdieping. De tuingerichte woonkamer vormt het hart van het huis, waar veel licht binnenvalt door de schuifpui die uitkomt op de royale achtertuin met berging en achterom. Achter de woning bevindt zich een hofje van de bewoners met daar ook een eigen parkeerplaats.

De keuken, gelegen aan de straatzijde, is volledig voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur. Hier kook je de meest heerlijke gerechten terwijl je geniet van het uitzicht op de rustige straat. De keuken is een ware droom voor elke thuiskok, met voldoende ruimte om uitgebreid te koken en sociale momenten te delen met familie en vrienden.

EERSTE VERDIEPING: SLAPEN IN LUXE

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers. De grootste slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een groot bed en een royale kledingkast, terwijl de andere twee kamers ideaal zijn als kinderkamer of thuiskantoor. De luxe badkamer is voorzien van een ligbad, een aparte douche, een wastafel en een toilet. Hier kom je volledig tot rust na een lange dag. De praktische wasruimte biedt veel gemak en zorgt ervoor dat de was snel en efficiënt gedaan kan worden, zonder dat dit ten koste gaat van de overige leefruimte.

TWEEDE VERDIEPING: ROYALE SLAAPKAMER EN BERGRUIMTE

De tweede verdieping biedt een overloop die toegang geeft tot extra bergruimte en een royale vierde slaapkamer. Deze kamer is perfect als ouderslaapkamer, logeerkamer of zelfs als speelkamer voor de kinderen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het dakraam zorgt voor veel natuurlijk licht, waardoor de ruimte aangenaam en uitnodigend aanvoelt. Hier kan je echt je eigen draai aan geven en een persoonlijke touch toevoegen.

HET BUITENLEVEN: EIGEN PARKEERPLEK EN VEILIGE ACHTEROM

De woning is voorzien van een eigen parkeerplek aan de achterzijde, wat een grote luxe is in deze populaire buurt. De achtertuin is niet alleen ruim maar ook praktisch ingericht met een berging en een achterom. Dit biedt veel gemak voor het stallen van fietsen en tuinmeubelen. In de zomermaanden geniet je hier van gezellige barbecues en lange avonden met vrienden en familie.

DE BUURT: NOORDERPLASSEN WEST, ALMERE

Noorderplassen West is een van de meest gewilde wijken van Almere, en niet zonder reden. De buurt is kindvriendelijk met veel groen, speelplaatsen en een autoluwe omgeving. De nabijgelegen Noorderplassen bieden volop recreatiemogelijkheden zoals varen, vissen en wandelen. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn allemaal op korte afstand, wat het dagelijks leven een stuk eenvoudiger maakt.

Bijzonderheden:

-Er is sprake van een VvE voor het onderhoud van de buitenzijde van de woning, opstalverzekering, glasverzekering en het binnenterrein. De kosten hiervoor bedragen Euro 102,24 per maand. 

INTERESSE? PLAN DIRECT EEN BEZICHTIGING!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze prachtige gezinswoning in Noorderplassen West? Plan dan direct een bezichtiging via onze website en kom zelf de sfeer proeven. Wij heten je van harte welkom om dit droomhuis met eigen ogen te komen bewonderen. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan!

KORTE SAMENVATTING VAN DE HOOFDKENMERKEN

Deze prachtige gezinswoning heeft alles wat je nodig hebt: een tuingerichte woonkamer met schuifpui naar de achtertuin, een moderne straatgerichte keuken met inbouwapparatuur, drie ruime slaapkamers en een luxe badkamer op de eerste verdieping, en een royale vierde slaapkamer en extra bergruimte op de tweede verdieping. De woning beschikt over een eigen parkeerplek en een veilige achterom, ideaal voor jonge gezinnen. Gelegen in de populaire en kindvriendelijke buurt Noorderplassen West, biedt dit huis de perfecte combinatie van comfort, luxe en praktische gemakken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 437

Overige

Perceel oppervlakte Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 437

Overige

Perceel oppervlakte Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere