Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

HET HUIS VAN JE DROMEN IN NOORDERPLASSEN WEST

Welkom in het gewilde Noorderplassen West, waar dit instapklare woonhuis wacht op jonge gezinnen en twee-persoonshuishoudens die op zoek zijn naar modern comfort en een groene, waterrijke omgeving. Dit huis biedt moderne voorzieningen, een energielabel A++ met 12 zonnepanelen, en zelfs de mogelijkheid om een extra verdieping te creëren. Omringd door bossen en water, inclusief twee jachthavens, is dit de ideale plek om je thuis te noemen.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Instapklaar: Verhuis direct
Moderne Keuken en Badkamer
Energielabel A++ (12 Zonnepanelen)
Groene en Waterrijke Omgeving

VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Stap je dit huis binnen, dan voel je meteen de warme en uitnodigende sfeer die het uitstraalt. De begane grond is voorzien van vloerverwarming, waardoor je zelfs op de koudste dagen heerlijk warm kunt blijven. De moderne keuken is een waar paradijs voor elke kookliefhebber. Voorzien van de nieuwste apparatuur, biedt het je alle mogelijkheden om culinaire hoogstandjes te bereiden.

Met 3 slaapkamers biedt dit huis voldoende ruimte voor een jong gezin, maar er is ook de mogelijkheid om een extra verdieping te creëren. Dit betekent dat je de ruimte kunt aanpassen aan je groeiende behoeften. Of je nu een extra slaapkamer, een thuiskantoor of een hobbyruimte nodig hebt, de mogelijkheden zijn eindeloos. De badkamer is licht en praktisch, deze beschikt over een douche, whirlpool ligbad, wastafelmeubel en een toilet.

De woning beschikt over een eigen oprit, wat ideaal is voor het parkeren van je auto en eventueel elektrisch laden. De lichte overloop wordt verlicht door een prachtige lichtstraat in het dak, wat een unieke en open sfeer creëert. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn voorzieningen zoals een bushalte en een supermarkt op loopafstand. Dit betekent dat je nooit ver hoeft te reizen voor je dagelijkse benodigdheden.

De woning heeft een energielabel A++, dankzij de 12 zonnepanelen die strategisch op het dak geplaatst zijn. Dit betekent niet alleen lagere energiekosten, maar ook een duurzame levensstijl waar je trots op kunt zijn. Met een woonoppervlakte van 115 vierkante meter en een perceeloppervlakte van 165 vierkante meter, biedt dit huis voldoende ruimte voor al je wensen. De tuin ligt op het zuidoosten, wat betekent dat je de hele dag door kunt genieten van de zon. Bovendien is de tuin onderhoudsvriendelijk aangelegd, zodat je meer tijd hebt om te ontspannen en te genieten. Achterin de tuin bevindt zich een vrijstaande stenen berging met een extra keuken.

HIGHLIGHTS UITGEBREID

Dit instapklare huis in een groene en waterrijke omgeving combineert modern comfort met duurzaamheid. Met een moderne keuken en badkamer, energielabel A++ en 12 zonnepanelen, biedt het alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en milieuvriendelijk leven. De mogelijkheid om een extra verdieping te creëren geeft je de vrijheid om de ruimte aan te passen aan je groeiende behoeften. De eigen oprit en de zonnige, onderhoudsvriendelijke tuin maken het plaatje compleet. Met voorzieningen zoals een bushalte en supermarkt op loopafstand, is dit huis de perfecte plek voor jonge gezinnen en twee-persoonshuishoudens.

BIJZONDERHEDEN

VvE bijdrage voor o.a. onderhoud van de binnenplaats €27,- per maand

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 406

Overige

Perceel oppervlakte 166
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 406

Overige

Perceel oppervlakte 166
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere

Wooninfluencers

Laden..