Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

UITSTEKENDE STARTERSWONING IN STEDENWIJK
Deze eindwoning in Stedenwijk biedt een uitstekende kans voor starters op de woningmarkt en jonge gezinnen. Met een zonnige achtertuin, meerdere slaapkamers en een praktische indeling, voldoet deze woning aan alle eisen voor een comfortabel en functioneel woonleven. Gelegen in een rustige, kindvriendelijke buurt met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik, is dit de ideale plek om een stabiele basis voor de toekomst te leggen.

HOOFDPUNTEN VAN DE WONING
- Eindwoning in Stedenwijk: Gelegen in een rustige, kindvriendelijke wijk.
- Begane grond: Tuingerichte woonkamer met toegang tot de achtertuin
- Keuken: Functionele ruimte aan de voorzijde van de woning, voorzien van een eenvoudig keukenblok.
- Achtertuin: Ligging op het zuidoosten, bereikbaar via tuindeur, met berging en achterom.
- Eerste verdieping: Drie slaapkamers van verschillende groottes, eenvoudige badkamer met bad, douche, wastafel en toilet.
- Tweede verdieping: Voorzolder en een extra slaapkamer, geschikt voor diverse doeleinden.

Bijzonderheden
- Woning is snel op te leveren;
- Het betreft een voormalige huurwoning; wordt in de huidige staat aangeboden.
- Woning is nog volledig af te werken naar eigen inzicht;
- Vaste projectnotaris van toepassing;
- Wordt niet verkocht aan beleggers, koper(s) moeten de woning zelf gaan bewonen;

UITGEBREIDE BESCHRIJVING
Bij binnenkomst in deze goed onderhouden eindwoning word je verwelkomd in de hal. Hier bevinden zich de meterkast, een toiletruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping. De keuken, gelegen aan de voorzijde van de woning, is voorzien van een eenvoudig maar functioneel keukenblok. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor zowel een zit- als eethoek en heeft directe toegang tot de zonnige achtertuin via een tuindeur.

De achtertuin, gelegen op het zuidoosten, zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van zonnige dagen. De tuin is voorzien van een berging en een achterom, wat extra gemak biedt voor het opbergen van fietsen en tuinmeubilair.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers van verschillende groottes, ideaal voor een jong gezin. De eenvoudige badkamer is voorzien van een bad, douche, wastafel en toilet, wat voldoet aan de basisbehoeften voor dagelijks comfort.

De tweede verdieping biedt extra ruimte met een voorzolder en een extra slaapkamer. Deze verdieping kan dienen als thuiskantoor, logeerkamer of hobbyruimte, afhankelijk van je persoonlijke behoeften.

GEMAKKELIJK EN COMFORTABEL LEVEN
Stedenwijk staat bekend om zijn kindvriendelijke en rustige karakter. In de directe omgeving vind je scholen, winkels, parken en openbaar vervoer. Dit maakt de locatie zeer geschikt voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een praktische en comfortabele leefomgeving. Bovendien biedt de woning voldoende parkeergelegenheid en is het snel bereikbaar vanuit het stadscentrum.

SAMENVATTING VAN DE HOOFDTREKKEN
Deze eindwoning in Stedenwijk biedt een functionele en comfortabele leefomgeving voor starters en jonge gezinnen. De begane grond beschikt over een hal met meterkast, toiletruimte en trapopgang. De keuken aan de voorzijde is eenvoudig en functioneel. De zonnige achtertuin op het zuidoosten is toegankelijk via de tuindeur en beschikt over een berging en een achterom. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een eenvoudige badkamer met bad, douche, wastafel en toilet. De tweede verdieping biedt extra ruimte met een voorzolder en een extra slaapkamer.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 397

Overige

Perceel oppervlakte 185
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 397

Overige

Perceel oppervlakte 185
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere