Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op! Deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs. 

MODERN FAMILIEHUIS IN DE STRIPHELDENBUURT
Ben je op zoek naar een ruime en moderne woning in een gezinsvriendelijke buurt? Deze woning in De Stripheldenbuurt biedt alle comfort en ruimte die jonge gezinnen en gezinnen met oudere kinderen nodig hebben. Met vijf slaapkamers, een energielabel A+++, een zonnige tuin op het zuiden, een eigen oprit en een eigen ligplaats aan vaarwater, is dit de perfecte plek voor jouw gezin.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Een royale woonkamer met een plavuizen vloer en vloerverwarming, omringd met de glazen schuifpui is er een aangename hoeveelheid daglicht gedurende de dag met comfort en luxe.
- Woonoppervlakte van 158 m²: Veel ruimte voor jouw gezin om te groeien en te leven.                                                             
 - Parkeren op eigen terrein: De mogelijkheid om de auto voor de deur te parkeren op de eigen oprit.                                         
- Waterrijk Wonen: Geniet van een eigen ligplaats en directe toegang tot het vaarwater.
- Ruime tuin op het zuiden: De achtertuin is een groot pluspunt van deze woning. Gelegen op het zuiden, biedt de tuin veel zonuren en privacy. 
- Energielabel A+++: Duurzaam en energiezuinig, goed voor je portemonnee en het milieu. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de 14 zonnepanelen die op het dak zijn geïnstalleerd.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN DE WONING
Deze moderne woning in De Stripheldenbuurt biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel en duurzaam wonen. De ruime woonkamer is voorzien van dubbele openslaande deuren die toegang geven tot de zonnige achtertuin. De plavuizen vloer met vloerverwarming zorgt voor een aangename temperatuur gedurende het hele jaar.

De keuken is uitgerust met nodige inbouwapparatuur waaronder een 4-pits inductiekookplaat, ideaal voor dagelijks gebruik. De begane grond biedt een praktische en stijlvolle leefruimte voor jouw gezin.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers. De slaapkamers zijn beide voorzien van rolluiken, wat zorgt voor extra privacy en een goede nachtrust. De badkamer is compleet met een douche- / stoomcabine, dubbele wastafel en een ligbad met whirlpool, wat zorgt voor een ontspannen start of einde van de dag. Het aparte toilet en de wasruimte op de overloop verhogen het wooncomfort op deze verdieping.

De tweede verdieping biedt drie slaapkamers, waarvan er twee kunnen worden samengevoegd tot één grote kamer, afhankelijk van jouw behoeften. De slaapkamer aan de achterzijde is ook voorzien van een rolluik. Een extra kamer biedt plaats aan technische installaties en biedt extra opbergruimte. Het dakterras, bereikbaar vanaf de overloop, is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

De tuin, gelegen op het zuiden, is een waar paradijs. Met circa 170 m2 aan ruimte, Belgisch hardstenen tegels en onderhoudsarm kunstgras, biedt deze buitenruimte een perfecte mix van stijl en functionaliteit. Of je nu een groene vingers hebt of gewoon wilt genieten van een mooie buitenruimte, deze tuin stelt niet teleur. En als kers op de taart, een eigen ligplaats aan het vaarwater, ideaal voor de liefhebbers van varen of watersport.

Met een energielabel A+++ en 14 zonnepanelen en een hybride warmtepomp, is deze woning niet alleen luxe en comfortabel, maar ook duurzaam en energiezuinig. De eigen oprit biedt parkeergemak en extra veiligheid voor je voertuigen. Al met al is deze woning in De Stripheldenbuurt een unieke kans voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, comfort en een duurzame levensstijl.

LOCATIE
De woning is gelegen in de groene en kindvriendelijke Stripheldenbuurt, op een rustige locatie op loopafstand van de Oostvaardersplassen, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. In de wijk vind je diverse voorzieningen zoals o.a. scholen en een supermarkt waar je terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. 

Verder is er veel groen en water in de omgeving te vinden en woon je hier gunstig t.o.v. uitvalswegen zoals de A6 en de A27 richting Amsterdam, Lelystad of Het Gooi, loopafstand van de bushalte en met 5 fietsminuten van het treinstation.

Interesse? Plan direct een bezichtiging via onze website en ontdek de mogelijkheden van deze prachtige woning!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 158
Inhoud woonhuis 560

Overige

Perceel oppervlakte 170
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 158
Inhoud woonhuis 560

Overige

Perceel oppervlakte 170
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere