Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

GEZINSVRIENDELIJKE WONING IN DE MUZIEKWIJK – PERFECT VOOR JONGE GEZINNEN
Welkom bij deze prachtige eindwoning in de geliefde Muziekwijk in Almere Stad. Dit huis biedt alles wat een jong gezin zich kan wensen: ruimte, comfort, en een warme sfeer. De woning beschikt over een achtertuin op het westen en een royale indeling verdeeld over drie verdiepingen. Het is strategisch gelegen nabij scholen, parken en winkelcentra, waardoor het de ideale uitvalsbasis is voor jouw gezin. Doe mee aan een nieuwe fase van je leven in een huis dat echt als een thuis voelt.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING
- Begane grond: De woning begint met een uitnodigende hal met meterkast en toiletruimte. De tuingerichte woonkamer met vloerverwarming biedt een warme en knusse leefruimte. Een keuken aan de voorzijde maakt koken tot een plezier.
- Tuin: Via de woonkamer stap je zo de gezellige overkapping in, perfect voor zomerse avonden. De achtertuin op het westen vangt volop zonlicht en heeft verder nog een berging voorzien van elektra.
- Eerste verdieping: De eerste verdieping biedt een badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Tevens zijn er twee ruime slaapkamers met veel lichtinval mede door de aanwezige dakkapel op 1 van de slaapkamers.
- Tweede verdieping: Hier vind je een overloop met toegang tot een praktische was-/bergruimte en een royale derde slaapkamer.
- Eindwoning: Geniet van het voordeel van slechts aan één kant buren te hebben, wat zorgt voor extra privacy en rust.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt in een zonnig, warm en vriendelijk huis, waar elke hoek en kamer ontworpen is met jouw comfort in gedachten. Deze eindwoning in Muziekwijk, Almere Stad, belichaamt precies dat gevoel. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime hal die leidt naar alle belangrijke ruimtes op de begane grond.

De tuingerichte woonkamer, die is uitgerust met comfortabele vloerverwarming, nodigt uit tot ontspanning en samenzijn. Hier vind je een perfecte balans tussen modern design en huiselijke gezelligheid. De keuken aan de voorzijde van de woning is voorzien van diverse inbouwapparatuur. 

Loop door de woonkamer naar buiten en je stapt onder de gezellige overkapping. Of het nu een luie zomeravond is of een frisse herfstochtend, deze ruimte biedt het hele jaar door comfort. De achtertuin op het westen is een zonovergoten toevluchtsoord waar je kunt genieten van lange zomerdagen. De praktische berging, voorzien van elektra, zorgt ervoor dat je altijd voldoende opbergruimte hebt voor bijvoorbeeld tuingereedschap en fietsen.

Op de eerste verdieping vind je een moderne badkamer met douchecabine,  wastafel en een tweede toilet. De twee slaapkamers op deze verdieping zijn licht en ruim, perfect voor kinderen of als thuiskantoor. 

De tweede verdieping biedt een extra verrassing met een royale slaapkamer die tal van mogelijkheden biedt. Of je nu een rustige ouderlijke suite wilt creëren of een gezellige speelkamer voor de kinderen, deze ruimte past zich aan jouw behoeften aan. De overloop met toegang tot de wasruimte maakt het dagelijks leven nog handiger en georganiseerder.

Als eindwoning biedt dit huis het voordeel van slechts één aangrenzende buur, wat zorgt voor extra rust en privacy. De ligging in Muziekwijk betekent dat je profiteert van een uitstekende infrastructuur met nabijgelegen scholen, parken en winkelcentra. Het is een buurt die bruist van het leven maar ook rust biedt als dat nodig is.

OPROEP TOT ACTIE
Wacht niet langer en kom deze schitterende woning met eigen ogen bekijken! Voel de warmte van de vloerverwarming onder je voeten, proef de mogelijkheden van de keuken, en hoor het gelach van je kinderen in de ruime tuin. Neem vandaag nog contact met ons op via onze website en plan direct een bezichtiging. En wie weet, misschien wordt dit jouw nieuwe thuis!

HOOFDKENMERKEN IN 100 WOORDEN
Deze eindwoning in Muziekwijk, Almere Stad, biedt alles wat een jong gezin nodig heeft. Met een moderne keuken aan de voorzijde en een tuingerichte woonkamer met vloerverwarming, voelt het direct als thuis. De zonnige achtertuin met gezellige overkapping en berging voorzien van elektra is perfect voor zomerse dagen. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. De tweede verdieping heeft een royale slaapkamer en een praktische wasruimte. Geniet van extra privacy en rust als eindwoning. Nabij scholen, parken en winkelcentra, is dit de ideale gezinswoning. Plan nu je bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 372

Overige

Perceel oppervlakte 158

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 372

Overige

Perceel oppervlakte 158

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere