Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK JE NIEUWE THUIS IN NOORDERPLASSEN

Welkom bij deze prachtige woning, gesitueerd in een van de meest gewilde buurten rondom Almere: Noorderplassen. Deze woning biedt een unieke combinatie van water, natuur en moderne voorzieningen. Omgeven door de natuurgebieden Lepelaarsplassen en Pampushout. Met een eigen ligplaats is het ideaal voor watersportliefhebbers. Ondanks de serene omgeving, zijn winkels, scholen en sportfaciliteiten snel bereikbaar, evenals uitvalswegen naar Amsterdam en Utrecht. Hier vind je de perfecte balans tussen natuur en stadsgemakken.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Begane grond: Oprit voor twee auto's met directe toegang tot de entree en garage. Watergerichte woonkamer heeft een eikenhouten vloer. Een royale (Siematic) keuken plus toegang tot de bijkeuken en garage.
Eerste verdieping: Overloop met toegang tot drie slaapkamers, luxe badkamer en een apart toilet op de overloop.
Tweede verdieping: Slaapkamer met fantastisch uitzicht met eigen badkamer en toegang tot een zonnig dakterras op het zuiden.
Tuin: Direct aan het water met een eigen ligplaats en steiger voor een boot van ruim 11 meter. Verschillende zitplekken in de zon en de schaduw.
Energielabel A: Duurzaam en energiezuinig wonen met een woonoppervlakte van 209 vierkante meter en vier slaapkamers.

UITGEBREIDE WONINGOMSCHRIJVING

Stel je voor, je rijdt de brug over het hofje in en parkeert je auto op de ruime oprit. Zodra je de voordeur opent, word je verwelkomd in de lichte hal die de verbinding is naar de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een eikenhouten vloer. De grote ramen laten een overvloed aan natuurlijk licht binnen. Hier komt de omgeving echt tot leven; het uitzicht op het kabbelende water nodigt uit tot ontspanning.

De woonkamer is ruim en biedt diverse mogelijkheden voor een gezellige zithoek en een eethoek. Vanuit het eetgedeelte loop je zo de keuken in, die van alle gemakken is voorzien. Of je nu een uitgebreid diner wilt bereiden in de oven of een snelle hap uit de combi-magnetron, het kan hier allemaal. De bijkeuken en de inpandige garage bieden extra praktische opbergruimte en comfort.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, elk met hun eigen charme. De luxe badkamer is een waar toevluchtsoord met zijn moderne kleurstellingen, ligbad voor ontspannende avonden en een inloopdouche voor de ochtenden. De dubbele wastafelmeubel maakt het ochtendritueel een stuk efficiënter. Het apart toilet op de overloop zorgt voor extra comfort en privacy.

De tweede verdieping is een verrassing op zich. Een lichte en ruime kamer met een spectaculair uitzicht over de omgeving. Deze kamer is voorzien van eigen badkamerfaciliteiten en biedt directe toegang tot een zonnig dakterras. Hier geniet je van lange zomeravonden met een glas wijn, terwijl je uitkijkt over de Noorderplassen en het glinsterende water.

De tuin is werkelijk een paradijs. Direct aan het water gelegen, biedt deze diverse zitplekken waar je kunt genieten van zowel de zon als de schaduw. De eigen ligplaats en steiger zijn perfect voor watersportliefhebbers; je boot van ruim 11 meter ligt hier veilig en klaar voor gebruik. De omgeving met de natuurgebieden Lepelaarsplassen en Pampushout maakt dat je je altijd verbonden voelt met de natuur.

Met een energielabel A en een woonoppervlakte van 209 vierkante meter, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor duurzaam en comfortabel wonen. De bijdrage aan de VVE bedraagt circa € 75,- per maand, wat zorgt voor goed onderhouden mandelige terreinen en een fijne leefomgeving.

SAMENVATTING VAN DE HOOGTEPUNTEN

Op de begane grond vind je een ruime oprit voor twee auto's die toegang biedt tot de entree en garage. De hal beschikt over een meterkast, toilet, waskast en trapopgang. De licht en watergerichte woonkamer heeft een eikenhouten vloer en sluit aan op een royale (Siematic) keuken met diverse moderne apparatuur. Vanuit de keuken kom je in de bijkeuken en garage. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbel wastafelmeubel, plus een apart toilet. De tweede verdieping biedt een ruime kamer met eigen badkamer en toegang tot een zonnig dakterras. De tuin ligt aan het water en heeft een eigen ligplaats en steiger voor een boot van ruim 11 meter.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 209
Inhoud woonhuis 841

Overige

Perceel oppervlakte 999999
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 209
Inhoud woonhuis 841

Overige

Perceel oppervlakte 999999
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere