Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

WELKOM THUIS IN DE KRUIDENWIJK Droom je van een leven waar stadse dynamiek samensmelt met natuurlijke sereniteit? Deze charmante hoekwoning in de Kruidenwijk van Almere, grenzend aan het weelderige Beatrixpark en kabbelend water, belooft het beste van twee werelden. Perfect voor het ambitieuze koppel, het jonge gezin op zoek naar groei, of de vredelievende ziel die rust en ruimte koestert. Laat je betoveren door de harmonieuze symfonie van een zonovergoten tuin, een modern interieur en duurzaam wooncomfort dat jouw wereld zal veranderen.

DE HIGHLIGHTS OP EEN RIJ

Exclusieve ligging: nestel je in de groene oase van de Kruidenwijk, direct naast het Beatrixpark en aan het water.
Thuiskomen in stijl: de hal leidt naar een stralende, tuingerichte woonkamer met elegante eikenhouten vloer.
Culinaire vrijheid: een royale keuken, uitgerust met de nodige inbouwapparatuur voor de creatieve kok.
Slaap en droom: twee ruime slaapkamers op de eerste verdieping, inclusief een hoofdslaapkamer met vaste kastenwand en de flexibiliteit om te transformeren naar jouw behoefte.
Douchen in rust: een in 2022 gerenoveerde moderne badkamer met een verkwikkende douche, stijlvol wastafelmeubel en een tweede toilet.
Multifunctionele tweede verdieping: een open ruimte met veel licht, ideaal als derde slaapkamer of inspirerend thuiskantoor.
Zuidwestelijke oase: geniet van de tuin die verandert in een kleurrijke bloemenzee, waar de zon de perfecte gastheer is.

EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT. De rustige Kruidenwijk in Almere biedt je een leven in balans, met de bruisende stad binnen handbereik en de natuur als je achtertuin. Hier staat een woning die spreekt in tonen van licht en ruimte, van groene vingers en zonnekloppers, van cocoonen en entertainen.

De lichte tuingerichte woonkamer nodigt uit om te ontspannen, met zicht op een tuin die elke zonnestraal verwelkomt. De eikenhouten vloer voegt een vleugje elegantie toe aan je dagelijkse routine.

De keuken is het hart van het huis. Ruim en ingericht met de nieuwste apparatuur, zoals een inductiekookplaat en ruim aanrecht, zorgt deze plek voor culinaire hoogtepunten en gezellige etentjes.

Op de eerste verdieping wachten de slaapkamers, inclusief een royale hoofdslaapkamer met een praktische kastenwand. De flexibiliteit van de ruimte biedt de mogelijkheid om terug te keren naar twee aparte kamers, afhankelijk van je wensen. De badkamer, vernieuwd in 2022, is een toonbeeld van modern comfort met een douche die je uitnodigt tot een frisse start van de dag.

De tweede verdieping verrast met een zee van licht en ruimte, te gebruiken als slaapkamer of kantoor. De vier Velux dakramen en zijraam zorgen voor een inspirerende omgeving, terwijl de witgoedopstelling netjes is weggewerkt.

De tuin is een paradijs voor liefhebbers van buitenleven. Gelegen op het zuidwesten, profiteer je van lange avonden zonneschijn en een tuin die verandert met de seizoenen. De voorzijde van het huis biedt een praktische stenen berging voorzien van elektra en water.

DUURZAAM EN COMFORTABEL WOONPLEZIER Duurzaamheid staat centraal in dit energiezuinige huis. Het beschikt over kunststof kozijnen, een uitstekend Energielabel A en zes zonnepanelen. Hier woon je niet alleen comfortabel, maar draag je ook bij aan een groenere toekomst.

DE LOCATIE met het Beatrixpark als je achtertuin, ideaal voor ontspannen wandelingen. Op steenworp afstand ligt het levendige centrum van Almere, een hub van cultuur, culinair genot. Voor de forens of avonturier: het treinstation is slechts 6 fietsminuten verwijderd, waardoor heel Nederland binnen handbereik ligt. Dit huis biedt niet alleen een comfortabel thuis, maar ook een strategische uitvalsbasis voor zowel rust als het stedelijk vertier. Een perfecte woonervaring voor degenen die het beste van beide werelden willen combineren.

DE ESSENTIE IN 100 WOORDEN Dit juweel in de Kruidenwijk is een ode aan comfort en natuur. Met een lichte woonkamer, een ruime keuken voorzien van inbouwapparatuur en een uitnodigende tuin op het zuidwesten, biedt het huis je alle facetten van modern woonplezier. De eerste verdieping heeft twee slaapkamers met de mogelijkheid om de hoofdslaapkamer op te splitsen, naast een stijlvolle badkamer. De tweede verdieping is flexibel als derde slaapkamer of kantoor. Dit alles, compleet met kunststof kozijnen, een energielabel A en zonnepanelen, maakt dit huis tot een duurzame keuze voor jouw toekomst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 402

Overige

Perceel oppervlakte 164

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 402

Overige

Perceel oppervlakte 164

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere