Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!
Deze woning wordt aangeboden middels een bieden vanafprijs! (starting price)
WELKOM THUIS IN TUSSEN DE VAARTEN ZUID
Ben jij op zoek naar een woning waar je jouw eigen stempel op kunt drukken? Zoek niet verder! Deze woning in de buurt Tussen de Vaarten Zuid biedt alles wat je nodig hebt voor een frisse start. Met een diepe, op het oosten gelegen achtertuin, vier slaapkamers en een wereld aan mogelijkheden om het volledig naar eigen smaak in te richten, biedt dit huis een schat aan potentieel.
HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING
- Begane grond: Entree met een hal, meterkast, toiletruimte en trapopgang naar de eerste verdieping. Straatgerichte keuken met een eenvoudig keukenblok zonder apparatuur. Tuingerichte woonkamer met toegang tot de diepe achtertuin op het oosten, voorzien van een vrijstaande houten berging en achterom.
- Eerste verdieping: Overloop met toegang tot drie slaapkamers in verschillende groottes en een eenvoudige badkamer uitgerust met een douche, wastafel en toilet.
- Tweede verdieping: Overloop met bergruimte en toegang tot een royale vierde slaapkamer.
- Eenvoudige afwerking en inrichting: De woning biedt jou de unieke mogelijkheid om het volledig naar eigen smaak en stijl in te richten, zodat je jouw droomhuis kunt realiseren.
EEN HUIS VOL MOGELIJKHEDEN
Stel je voor: een zonnige ochtend waarin de eerste stralen van de zon je tuingerichte woonkamer binnenvallen, terwijl je geniet van je eerste kop koffie van de dag. Dit huis biedt een zee aan natuurlijk licht dankzij de op het oosten gelegen tuin die, met een beetje creativiteit en groene vingers, kan transformeren tot een waar paradijs. De vrijstaande houten berging biedt niet alleen praktische opbergruimte, maar is ook een nuttige toevoeging aan de tuin.
Bij binnenkomst in de hal word je verwelkomd door een goed ingedeelde ruimte. De meterkast en toiletruimte zijn netjes weggewerkt, zodat je direct verder kunt naar de woonkamer of de straatgerichte keuken. Hoewel de keuken momenteel eenvoudig is, biedt dit juist de kans om een keuken te ontwerpen die volledig aan jouw wensen voldoet. Misschien droom je van een moderne, strakke keuken of juist een landelijke stijl met karakteristieke details – de keuze is aan jou.
De eerste verdieping biedt drie slaapkamers variërend in grootte. Of je nu behoefte hebt aan een ruime master bedroom, een comfortabele logeerkamer of een inspirerende thuiswerkplek, de mogelijkheden zijn eindeloos. De eenvoudige badkamer is praktisch ingericht en biedt alles wat je nodig hebt, maar kan ook worden omgetoverd tot een luxere ruimte als je dat wenst.
Op de tweede verdieping vind je een royale vierde slaapkamer, perfect voor gasten, een hobbyruimte of misschien zelfs een yogastudio. De overloop biedt extra bergruimte, altijd handig voor het opbergen van seizoensgebonden items of andere benodigdheden.
De woning is eenvoudig afgewerkt, wat betekent dat je niet vastzit aan de smaak van de vorige eigenaar. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe vloer, fris schilderwerk en moderne details die helemaal passen bij jouw stijl. Door zelf de afwerking te bepalen, creëer je een thuis dat echt van jou is.
ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN OP EEN RIJ
Op de begane grond vind je een hal bij de entree, voorzien van een meterkast en toiletruimte. De trapopgang leidt naar de eerste verdieping met een straatgerichte keuken, uitgerust met een eenvoudig keukenblok zonder apparatuur. De tuingerichte woonkamer biedt toegang tot een diepe achtertuin op het oosten met een vrijstaande houten berging en achterom. De eerste verdieping bevat een overloop die leidt naar drie in grootte variërende slaapkamers en een eenvoudige badkamer met douche, wastafel en toilet. De tweede verdieping heeft een overloop met bergruimte en toegang tot een royale vierde slaapkamer. De woning is eenvoudig afgewerkt en geheel naar eigen smaak in te richten.
BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR JOU:
- Voorrang voor huurders van Ymere en MRA Amsterdam – vraag naar de voorwaarden!;
- Clausule verkoper nooit gewoond van toepassing;
- Zelfbewoningsplicht van toepassing (woning mag niet verhuurd, verkocht worden binnen 3 jaar);
- Projectnotaris Trip notarissen;
- Aanvaarding: uiterlijk 6 weken na tekenen van de koopovereenkomst
- Biedingen worden alleen meegenomen als deze via het Ymere portaal worden uitgebracht.
OPROEP TOT ACTIE
Stel je voor dat je de sleutel van je nieuwe huis omdraait en de deur opent naar een wereld vol mogelijkheden. Dit is je kans om een woning volledig in te richten naar jouw smaak en stijl. Wacht niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging via onze website. Laat je verrassen door de ruimte, de mogelijkheden en de potentie van deze woning in Tussen de Vaarten Zuid. Jouw droomhuis wacht op je – grijp deze kans!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 407

Overige

Perceel oppervlakte 136

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 407

Overige

Perceel oppervlakte 136

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere