Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN WATERWIJK WEST
Stel je voor: een prachtige hoekwoning in de geliefde buurt Waterwijk West, ideaal voor jonge gezinnen of mensen die rust en ruimte zoeken. Met maar liefst 10 zonnepanelen op het dak, een energielabel A en een schitterende uitbouw die functioneert als woonkeuken, biedt dit huis alles wat je maar kunt wensen. Voeg daar vijf ruime slaapkamers aan toe, en je hebt het perfecte thuis gevonden. Lees verder om je droomhuis te ontdekken!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Hoekwoning: Geniet van extra privacy en ruimte, ideaal voor gezinnen en liefhebbers van rust.
- 10 zonnepanelen: Duurzaam en voordelig, je energierekening zal je dankbaar zijn.
- Uitbouw als woonkeuken: Een keuken met een kunststof schuifpui naar de tuin en een dakkoepel voor extra licht, perfect voor gezellige familieavonden.
- Vijf slaapkamers: Inclusief een multifunctionele kamer op de begane grond, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een op de tweede verdieping.
- Energielabel A: Bespaar energie en geld met deze energie-efficiënte woning.
- Tuinligging zuidoost: Geniet de hele dag door van de zon in je ruime tuin.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Stap binnen in deze prachtige hoekwoning en laat je betoveren door de ruimte. De woning heeft een woonoppervlakte van 119 vierkante meter, en dat voel je meteen. De hal leidt je naar de woonkamer met aansluitend de uitbouw die functioneert als woonkeuken. Voorzien van een kunststof schuifpui naar de tuin en een dakkoepel, is deze ruimte het hart van het huis. Hier kun je de geur van versgebakken brood opsnuiven terwijl het zonlicht door de dakkoepel naar binnen stroomt, een heerlijk begin van je dag.

De begane grond herbergt een multifunctionele kamer aan de voorzijde. Of je nu een extra slaapkamer, een thuiskantoor of een speelkamer voor de kinderen nodig hebt, deze ruimte past zich moeiteloos aan jouw wensen aan. De vloerverwarming zorgt ervoor dat je voeten altijd warm blijven, zelfs op koude winterdagen.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer. De slaapkamers zijn perfect voor een groeiend gezin; elk kind kan zijn eigen plekje creëren. De badkamer is uitgerust met een douche, ligbad, wastafelmeubel, toilet en voldoende opbergruimte voor al je toiletartikelen.

De tweede verdieping herbergt de vijfde slaapkamer, een perfecte plek voor een tiener die wat meer privacy nodig heeft of een gastenkamer waar je vrienden en familie zich welkom zullen voelen.

De tuin, gelegen op het zuidoosten, is een waar paradijs. Stel je voor: een zomeravond, de geur van barbecue die zich mengt met de frisse lucht, kinderen die spelen terwijl jij ontspannen op het terras zit met een glas wijn in je hand. De tuin biedt voldoende ruimte voor een moestuin, speeltoestellen of gewoon een plek om te ontspannen.

Met 10 zonnepanelen op het dak is dit huis niet alleen milieuvriendelijk maar ook financieel voordelig. De energierekening zal aanzienlijk lager zijn, en met een energielabel A ben je verzekerd van een duurzame toekomst.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE HOOGTEPUNTEN
Deze hoekwoning in Waterwijk West biedt alles wat je van een moderne woning mag verwachten. Met 10 zonnepanelen en een energielabel A, bespaar je niet alleen geld maar draag je ook bij aan een duurzamere toekomst. De uitbouw, die functioneert als woonkeuken, is voorzien van een kunststof schuifpui naar de tuin en een dakkoepel voor extra licht. Er zijn vijf ruime slaapkamers: een multifunctionele kamer op de begane grond, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een op de tweede verdieping. De tuin op het zuidoosten biedt de hele dag door zon.

Laat je zintuigen prikkelen door deze unieke woning en mis deze kans niet. Bezoek onze website en plan vandaag nog je bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 420

Overige

Perceel oppervlakte 179

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 420

Overige

Perceel oppervlakte 179

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere