Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING
Welkom in het hart van comfort en gemak. Deze prachtige woning, centraal gelegen in de buurt, biedt alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos en aangenaam leven. Op slechts enkele minuten van het NS-station, bushaltes, supermarkten, winkels en scholen, is dit huis ideaal voor gezinnen en forenzen. Geniet van de nabijheid van het Cascade park, het bos van Pampushout, het Muiderstrand en het duingebied met jachthaven aan het IJmeer. Met energielabel A, kunststof kozijnen en een dakterras op het zuidwesten, is dit huis jouw perfecte toevluchtsoord.

HOOFDKENMERKEN
- Begane grond: Hal met meterkast en moderne toiletruimte. Woonkamer met een fraaie open keuken voorzien van inbouwapparatuur. De gehele begane grond is voorzien van een stijlvolle PVC-vloer met vloerverwarming.
- Eerste verdieping: Overloop met toegang tot twee ruime slaapkamers, een wasruimte en een luxe badkamer met ligbad, toilet, wastafel en douche.
- Tweede verdieping: Overloop met toegang tot twee extra slaapkamers en een dakterras op het zuidwesten. 
- Energiezuinig: De woning is voorzien van energielabel A, kunststof kozijnen en vier zonnepanelen.
- Parkeergelegenheid: Parkeer je auto moeiteloos op je eigen terrein.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING
Stap binnen in deze oase van rust en comfort, waar de hal je verwelkomt met een frisse, moderne uitstraling. De meterkast is netjes weggewerkt en de moderne toiletruimte is een voorproefje van de luxe die je verder in het huis zult ervaren. De woonkamer is een open, lichte ruimte waar je direct wordt getrokken naar de fraaie open keuken. Met inbouwapparatuur die jouw kookkunsten naar een hoger niveau tillen, wordt elke maaltijd hier een feest. De PVC-vloer met vloerverwarming zorgt voor een aangename warmte onder je voeten, zelfs op de koudste dagen.

Op de eerste verdieping vind je een overloop die toegang biedt tot twee ruime slaapkamers. Beide kamers zijn perfect voor een goede nachtrust of een productieve werkdag. De wasruimte maakt het huishouden een stuk eenvoudiger en de luxe badkamer is een plek waar je de stress van de dag kunt wegspoelen. Met een ligbad, toilet, wastafel en douche is dit een ruimte om te ontspannen en te genieten.

De tweede verdieping biedt nog meer verrassingen. Hier vind je nog twee extra ruimtes die kunnen dienen als gastenkamers, speelkamers of thuiskantoren of gewoon extra bergruimte. Het dakterras op het zuidwesten is de perfecte plek om te genieten van een zomeravond met een glas wijn in de hand.

Deze woning is niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Met energielabel A, kunststof kozijnen en vier zonnepanelen, draag je bij aan een beter milieu én verlaag je je energiekosten. Parkeer je auto zonder gedoe op je eigen terrein en geniet van de nabijheid van alle voorzieningen die je nodig hebt.

HIGHLIGHTS
- Ruime hal met meterkast en moderne toiletruimte.
- Woonkamer met open keuken en inbouwapparatuur.
- PVC-vloer met vloerverwarming op de begane grond.
- Eerste verdieping: twee slaapkamers, wasruimte en luxe badkamer.
- Tweede verdieping: twee extra ruimtes en een dakterras op het zuidwesten.
- Energielabel A, kunststof kozijnen, vier zonnepanelen en parkeergelegenheid op eigen terrein.

Prikkel je zintuigen en laat je verleiden door de warme gloed van de vloerverwarming, de geur van een vers bereide maaltijd in je stijlvolle keuken, het zachte gevoel van de PVC-vloer onder je voeten, het uitzicht vanaf je dakterras en de stilte van je eigen parkeerplek. Wacht niet langer en ervaar deze woning zelf! Ga naar onze website en plan direct een bezichtiging. Jouw droomhuis wacht op je!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 402

Overige

Perceel oppervlakte 121
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 402

Overige

Perceel oppervlakte 121
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere